GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun süredir yazamadım ama forumu takip ediyorum. Tüm konularda gördüğüm kadarıyla bir moral bozulması mevcut. Beyler rakibimiz uçup kaçıyor ya puan farkı sadece 2. Ve şimdi 1. haftadan 19. haftaya kadar oynanan maçları gözünüzün önüne getirin. Getirdiniz mi ? Hah işte bir bu kadar daha var !
Kimse Fener'den çekinmiyor bence. Bizim en büyük rakibimiz VAR çetesi bu sezon.

Uzun süredir yazamadım ama forumu takip ediyorum. Tüm konularda gördüğüm kadarıyla bir moral bozulması mevcut. Beyler rakibimiz uçup kaçıyor ya puan farkı sadece 2. Ve şimdi 1. haftadan 19. haftaya kadar oynanan maçları gözünüzün önüne getirin. Getirdiniz mi ? Hah işte bir bu kadar daha var !
Aynen öyle. Bu şikecilerin tepetaklak olması sadece 1 maça bakar. Bir maç kaybedince bizim kadar sağlam duramıyorlar. Mayıslar bizimdir!

Geçen senede benzer yapıyla mücadele ettik kazandığımız şampiyonluk ekstrem şartlarda kazanılmış bir şampiyonluktu üst üstte 3 hafta üst üstte net hatalar yapıldı hatta o 3 hafta rakibinde lehine ciddi hatalar yapıldı. Ama orada en azından konuşan masaya yumruğunu vuran bir Erden Timur'umuz vardı bu sene onu da sindirdiler.

Ana sorun yönetimin bunca zamandır çıkıp tek laf edememesi geçen sene en azından Erden Timur 2'kez konuştu öz konuştu. Sivasspor maçından sonra konuşan tek bir yönetici yok hakkımız yenmiş en azından birinin o gün sorumluluk alıp noluyoruz demesi lazımdı.

Rakibin başkanı her ekran başına çıktığında tehdit etti bu ortamı hazırladı ve bizimkiler sus pus oldu süper kupadan sonra yine sus pus oldu Konyaspor maçını kazanırken 2 penaltımız verilmediği halde televizyonlarda hakemle kazanmışız algısı oturttuklarında sus pus oldu hatta Konyaspor maçından sonra Sivas deplasmanı için ortamı hazırlandıkları bariz belliydi.

Kazansan bile ciddi şekilde hakkının yendiği gün konuşmadıktan sonra bu sefer hakkının yenip puan kaybı olduğu zaman konuşursan da bu sefer puan kaybı var diye konuşuluyor oluyor.

Son düzenleme:
Geçen sene Sivasspor maçı üzerinden yapılan algı dün hakemler üzerinden yapılan algı açıkçası hava şartlarının yanında ciddi bir hakem operasyonu olma ihtimali yüksek.
Bunu Sivasspor maçından önce söylemiştim açıkçası yaşananlara şaşırmıyorum yönetim tarafından rezalet süreç yönetiliyor benim hayal kırıklığım transferden öte budur hiçbir şekilde hakkımızı savunamıyorlar. İyiyken de çıkıp aleyhine hakem hatası olup bağırman lazım göre göre bu süreç geldi.

Geçen senede benzer yapıyla mücadele ettik kazandığımız şampiyonluk ekstrem şartlarda kazanılmış bir şampiyonluktu üst üstte 3 hafta üst üstte net hatalar yapıldı hatta o 3 hafta rakibinde lehine ciddi hatalar yapıldı. Ama orada en azından konuşan masaya yumruğunu vuran bir Erden Timur'umuz vardı bu sene onu da sindirdiler.

Ana sorun yönetimin bunca zamandır çıkıp tek laf edememesi geçen sene en azından Erden Timur 2'kez konuştu öz konuştu. Sivasspor maçından sonra konuşan tek bir yönetici yok hakkımız yenmiş en azından birinin o gün sorumluluk alıp noluyoruz demesi lazımdı.

Rakibin başkanı her ekran başına çıktığında tehdit etti bu ortamı hazırladı ve bizimkiler sus pus oldu süper kupadan sonra yine sus pus oldu Konyaspor maçını kazanırken 2 penaltımız verilmediği halde televizyonlarda hakemle kazanmışız algısı oturttuklarında sus pus oldu hatta Konyaspor maçından sonra Sivas deplasmanı için ortamı hazırlandıkları bariz belliydi.

Kazansan bile ciddi şekilde hakkının yendiği gün konuşmadıktan sonra bu sefer hakkının yenip puan kaybı olduğu zaman konuşursan da bu sefer puan kaybı var diye konuşuluyor oluyor.
Kesinlikle katılıyorum. Ama su akıp yolunu buluyor. İster ilahi adalet diyin ister karma ister başka birşey. Valencia bjk 10 kişi kaldığında 2. penaltıyı atsa 2-0 olacak alıp gidecekler belki sezonu bir vuruyor çaaat direk oyun dönüyor 4 yiyorlar. Bunun gibi örnek çok geçmişte de oldu. Ben herşeye rağmen sonunda kazanacağımıza eminim. Yönetim pasif olmamalı bu ülkede fbli varsa daha fazla Gslı var. Bunu unutmamalı. Anadolu kulüplerini daha çok baskıya almak lazım adam akıllı bize oynadıkları gibi oynasınlar yeter bize yatsınlar fb ye oynasınlar demiyoruz. Hak eden kazansın der geçeriz. Ama sıktı artık her takım bizim maçlardan önce-sonra farklı fb maçlarından önce-sonra farklı açıklama vs. bu kadar olmaz. Yönetim baktı baş edemiyor o zaman radikal kararlar almalı, bizim taraftar profilini iyi bilmeli. Biz daha genç kuşağız rakiplere göre. Bunu ben cimbomluyum diye demiyorum ama bizim taraftar futbolu daha iyi biliyor. Bu forumda bile ne adamlar var..şöyle özetleyeyim. Mesela Haland. Halandı pek çok fenerli bjk lı Salzburgdayken biliyordu dortmundayken tamam bu çocuk üst seviye takımlara gider denildi. Gslılar ise bu çocuğu norveçteyken biliyordu ve üst seviye takımlara gider diyordu. Tıpkı fenerin taraftarının basketbolu daha iyi bilmesi gibi. Çünkü başarı motivasyon ilgi alaka neredeyse orada iyisindir. Gerekiyorsa reste rest çekilip gidip farklı projeleri falan da b planı olarak tutmalı. Dünyada futbol değişiyor değişimden korkmaya gerek yok biz her türlü yerimizi alırız bu değişimde. Avrupa süperligi vs ne varsa bunlar düşünülmeli artık.

Ligin boktanliğını ve ekstrem olayların döndüğünü anlamak için ufak bir örnek;

Hollanda ligi Psv 17de 17 atılan gol 59
Türkiye: fb 19 mac 56 gol

Osuruktan Hollanda ligiyle neredeyse kafa kafaya aynı golü atmışlar ki yıllardır denilen şey bizim ligin zor olduğu ve mücadeleye dayandığı vs. Bizim 36 golde kalmamız da ekstra olayların döndüğünün kanıtı.

Geçen seneki kadroyla bu seneki kadro rotasyonlarına göre az buçuk puanladım hızlı yaptığım için atlamış olabilirim ama hakkını vereceklerim özellikle geçen sene Boey, Torreira, Icardi, Kerem, Mertens, Oliveira, Abdülkerim, Rashica çok iyiyken bu sene Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Nelsson, Torreira sakatlanana kadar Icardi onun hariç hücum hattında yazabileceğimiz rotasyonda olması gereken Mertens hariç kimse yok.

Geçen sene Yunus, Berkan, Kaan, Barış belki 11 için her zaman eleştirildiler ama rotasyonda ne zaman girseler takımı inanılmaz rahatlattılar skor geride girseler bile çevrilmesinde pay sahibi oluyorlardı hatta oyuna ciddi enerji katıyorlardı Yunus ne zaman 11 başlasa 4/10 oynarken ne zaman sonradan girse 8.5/10'luk bir oyunu oluyordu.

Bu sene tam tersi rotasyonda kim girse takım oyunu dahada geriye gidiyor çünkü istikrarlı 11 olmadığı gibi rotasyonda Kaan, Barış ve Mertens hariç katkı sağlayacak kimse yok bu sefer bunlar 11'e yerleşti istikrarsız olanlarsa yedeğe geçti girseler bile bir şeyi değiştiremiyorlar çünkü zaten rotasyonda olması gerekenlerin yerine geçtiler.

2022-23 Sezonu
Muslera(8/10)
Okan(6/10)

Boey(9/10) - Nelsson(9/10) - Abdülkerim(9/10) - Kazımcan(6.5/10)
Dubois(7.5/10) - Kaan(7/10) - Emin(6.5/10) - Adekugbe(4/10)

Torreira(10/10) - Oliveira(8.5/10)
Berkan(7.5/10) - Midstjö(7/10)

Rashica(8.5/10)
- Mertens(9/10) - Kerem(9/10)
Zaniolo(7/10) - Yunus(7.5/10) - Barış(7/10)

Icardi(10/10)
Gomis(7.5/10)

2023-24 Sezonu
Muslera(9/10)
Günay(7.5/10)

Boey(9/10)- Sanchez(9/10) - Abdülkerim(9/10) - Kazımcan(4/10)
Kaan(9/10) - Nelsson(8.5/10) - Ali(?/10) - Angelino(4/10)

Torreira(9/10) - Demirbay(7/10)
Ndombele(4/10)
- Oliveira(5/10)

Ziyech(6.5/10) - Kerem(6.5/10) - Zaha(6.5/10)
Tete(5/10)
- Mertens(7/10) - Barış(9/10)

Icardi(8/10)
Bakambu(6/10)
Halil(6/10)

Geçen seneki kadroyla bu seneki kadro rotasyonlarına göre az buçuk puanladım hızlı yaptığım için atlamış olabilirim ama hakkını vereceklerim özellikle geçen sene Boey, Torreira, Icardi, Kerem, Mertens, Oliveira, Abdülkerim, Rashica çok iyiyken bu sene Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Nelsson, Torreira sakatlanana kadar Icardi onun hariç hücum hattında yazabileceğimiz rotasyonda olması gereken Mertens hariç kimse yok.

Geçen sene Yunus, Berkan, Kaan, Barış belki 11 için her zaman eleştirildiler ama rotasyonda ne zaman girseler takımı inanılmaz rahatlattılar skor geride girseler bile çevrilmesinde pay sahibi oluyorlardı hatta oyuna ciddi enerji katıyorlardı Yunus ne zaman 11 başlasa 4/10 oynarken ne zaman sonradan girse 8.5/10'luk bir oyunu oluyordu.

Bu sene tam tersi rotasyonda kim girse takım oyunu dahada geriye gidiyor çünkü istikrarlı 11 olmadığı gibi rotasyonda Kaan, Barış ve Mertens hariç katkı sağlayacak kimse yok bu sefer bunlar 11'e yerleşti istikrarsız olanlarsa yedeğe geçti girseler bile bir şeyi değiştiremiyorlar çünkü zaten rotasyonda olması gerekenlerin yerine geçtiler.

2022-23 Sezonu
Muslera(8/10)
Okan(6/10)

Rashica(8.5/10)

Icardi(10/10)
Gomis(7.5/10)

2023-24 Sezonu
Muslera(9/10)
Günay(7.5/10)

Ndombele(4/10)
- Oliveira(5/10)

Tete(5/10)

Icardi(8/10)
Bakambu(6/10)
Halil(6/10)

Basta Gomis, onu takiben Rashica ve sonrasinda da Dubois buyuk eksiklik, maalesef.

2022-23 Sezonu
Muslera(8/10)
Okan(6/10)

Rashica(8.5/10)

Icardi(10/10)
Gomis(7.5/10)

2023-24 Sezonu
Muslera(9/10)
Günay(7.5/10)

Ndombele(4/10)
- Oliveira(5/10)

Tete(5/10)

Icardi(8/10)
Bakambu(6/10)
Halil(6/10)
sol bek
8 no
10 no

takımın inönü'de bjk'a 3-1 yenildiği maçtan itibaren eksik olan 3 bölgesi. haala eksik.

üzerine bir de iki kanat oyuncusunu değiştirdik. rachica-kerem --- tete-zaha. burada da geriye gittik.

Geçen sene bazı kırılma maçlarında yunus çıkmıştı, bazısında oliviera ve gomis.
Yedek kulübesi katkısı alamıyoruz maalesef, alabileceğimiz oyuncular var onda da hoca tereddüt ederek oynatmıyor.
Barışın kanat performansın arıyoruz, icarsiyi rahatlatma performansını arıyoruz adamı icardiyle en uzak mesafeye konumlandırmış durumdayız.
Bekte barış yerine kazım ile gidip barışın ofansif patlama gücünü kullanacaktık.
Tamam olmadı güvenmiyoruz okey o zaman gidip ilk transfer olarak bek transferi yapılmalı.
Berkanın geri dönmesindeki en büyük neden ceza sahası içinde çoğalmasaydı. Futbol komplike bir oyun, çok yetenekli süper güçlü oyuncuların alınması demek kurgusuz sistem olacak demek değil.

umarım bu yıl bir şekilde şampiyon oluruz da t. döneminde yapılan hatalar yapılmaz bu kez

gerçi gzekalı kulüp içi erden timuru küstürmeye and içmiş, umarım aday olabiliyorsa kendi olur ve yola kendi kuracağı ekiple devam eder. dursunla falan kaybedecek tek dkmız olmamalı

Geçen sene oynanan lig maçları 36.
Kac tanesinin bay geçtiği ortada

Fb 17 penalti

Bu sezon oynanan lig maçı 20
Fb 11 penaltı

Toplam 56 lig macinda 28 penaltı bay geçilenleri cikarin 2 macta 1 değil 1.5 macta bir falan cikiyor.

Bide bize bakalim:
Gecen sezon 36 mac 13 penaltı
Bu sezon 1 maç eksik 19 mac 4 penaltı

Çocuğa anlatsan bu istatistiklerden bile doğrandigimizi anlar

2 senede rakip 28 penalti atmis biz ise 17 penalti.

Aynen fener uçuyor kaçıyor epl ye alın len. Konferans kupasını verin len. Bu fener boğuyor len

Kayseri maçında da olmama ihtimalleri yüksek. Trabzon maçında olacaklardı yüksek ihtimal.

sol bek
8 no
10 no

takımın inönü'de bjk'a 3-1 yenildiği maçtan itibaren eksik olan 3 bölgesi. haala eksik.

üzerine bir de iki kanat oyuncusunu değiştirdik. rachica-kerem --- tete-zaha. burada da geriye gittik.
Geçen sene biterken belliydi yoldan geçen 12 yaşındaki çocuk bile 3 tane mevkiyi gözü kapalı sayardı neyse artık bu konuda bir şey demek istemiyorum olan oldu sonra bahane üretmeye başlıyorlar aklama çabalarına giriyorlar.

Fb 17 penalti

Fb 11 penaltı

Toplam 56 lig macinda 28 penaltı bay geçilenleri cikarin 2 macta 1 değil 1.5 macta bir falan cikiyor.

Bide bize bakalim:

Aynen fener uçuyor kaçıyor epl ye alın len. Konferans kupasını verin len. Bu fener boğuyor len
Fener'e 12 penaltı diyebiliriz. Kaçırsalar da tekrar ediliyor Trabzon maçındaki gibi.

Fb 17 penalti

Fb 11 penaltı

Bide bize bakalim:

Daha önce baktığımda yanlış hatırlamıyorsam bu penaltıların %80'ine yakını maç berabereyken ya da yenilirken verildi. Geçen sene sonlardan başa doğru gidince zaten net şekilde yarışta tutulma şekilleri ortaya çıkıyor.

Ankaragücü maçı 1-1 devam ederken İrfancan kendini bıraktı penaltı verildi

Beşiktaş maçı 0-0 Arda kendini attı penaltı verildi

Alanyaspor'da 1-0 öndeyken Osayi kırmızı görmesi gerekirken devam etti 1-1'ken penaltı verildi

Başakşehir maçı dakika 70'de 2'nci sarıdan adam attılar

Geçen senede bu seneden az değildi kadıköy'de ki maçta ilk yarıdan 4 tane sarı kart vermişlerdi 2'nci sarıdan atmaya çalışacaklardı başaramadılar.

Bu dediklerimi arttırım ama bu yapıyı geçen senenin sonunda durdurmak lazımdı şampiyon olduk diye sonra uğraşırız denmemeliydi en sert şekilde masaya yumruk vurulmalıydı çünkü halen güçlü şekilde varlıklarını sürdürüyorlar.

Ama geçen seneki futbolumuz daha istikrarlı ve iyiydi hakemlere rağmen 23'ncü şampiyonluğu aldık normalde Nisan ortası bitmesi gereken lig Mayıs sonunda bitirttiler geç oldu ama güç olmadı.

Benim de sampiyonluga dair beklentilerim ciddi sekilde azaldi. Bu ortamda cok zor. Önümüzdeki haftalarda puan farkinin acilip yaristan kopacagimizi düsünüyorum. Umarim AL‘de biraz ilerleyebiliriz.

Gereksiz transfer yapip bosuna para harcamayalim bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt