GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu başlıkta beklediğim yönetimden BB'den çıktık açıklamasını okumak. En yakın zamanda bu haberi resmi olarak görürüz umarım.

Tüm borcu nakit olarak ödeyip BB'den çıkacağız dedi tam anlamıyla Metin Öztürk. Adaylıkla ilgili ise bu projeler Özbek önderliğinde sağlıklı şekilde devam eder dedi aynı Erden Timur gibi eğer listeye yazarsa olurum yoksa dışardan desteklerim de dedi. Özbek'in devam etmesi çok yüksek ihtimal eğer camia bir anda başka biri etrafında birleşmezse.

Hasan bu tinerciler nasıl 10 milyonluk oyuncu alıyor bunların paraları bankalar birliğine gitmiyor mu ,çok ilginç geldi bana
Kulübü borçlandırıyorlar. Yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının tamamını peşin aldılar tabi %50'si BB'de gerçi Bjk'nin ödemeler ne zaman başlıyor o da önemli seneye de başlıyor olabilir onu tam bilmiyorum ama o şekil aldılar muhtemelen. Bizimkilerde istese alabilirlerdi mesela Özbek istese kral başkan olabilirdi yapardı 2 tane transfer 30 milyona kral olurdu ama adamlar BBden çıkmayı kafaya koymuşlar ve BB'den çıkmak demek her sene 20-30 milyon euroluk giderinin artık olmaması demek bu da düşün bir CL parası. Yine de planlamayı doğru yapmadı yönetim ben Köhn gibi bir 8-10 no alınabilirdi ama BB'den tüm borcu ödeyip çıkmak gelecek adına çok daha önemli.

Fb o kadar kayrimasına rağmen büyük ihtimalle antrenörlerine pek de guvenmedikleri için eksik tek bir yer bırakmadı..

Biz ise herhalde antrenorumuzun özellikle bu sezonki her tarafı bir şekilde yama yaparak doldurma becerisini görüp en gerekli yerlere gereken hamleleri yapmadık..Orta saha özellikle çok lazımdı..

Okan Buruk 1,5 yılda gs tarihine geçti.. Onun verdiği güveni çok az antrenör verdi bize..Ama maalesef sezon sonu kötü bir sonuçta ihaleyi bir şekilde ona bırakacaklar..Fb medyasının da gazıyla hakem rezillikleri,yönetimin yapmadıği transferler unutulacak..Klasik "Tamam bu kadar şey oldu ama bu takım da ne oynadi." temalı bir sürü yayın olacak ve bizim afyonlanmaya hazır taraftar kitlesi kendisinin kellesini isteyecek..2 senedir ellerinde romantik videolarla fatih hocalarının gelmesini bekleyen değişik bir kitle de var..

Okan Buruk'u gerçekten çok seviyorum..Gerçek bir galatasarayli,insanı hiç yormayan bir tarzi var..Basın,yönetim,futbolcu kimseyle kavga etmiyor işine bakıyor...Ama keşke biraz daha ısrarlı olabilseydi bu transfer işinde.. Belki de oldu ama fayda ermedi..Her durumda sezon sonuna kadar işi zor.Insallah başarır.

Kulübü borçlandırıyorlar. Yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının tamamını peşin aldılar tabi %50'si BB'de gerçi Bjk'nin ödemeler ne zaman başlıyor o da önemli seneye de başlıyor olabilir onu tam bilmiyorum ama o şekil aldılar muhtemelen. Bizimkilerde istese alabilirlerdi mesela Özbek istese kral başkan olabilirdi yapardı 2 tane transfer 30 milyona kral olurdu ama adamlar BBden çıkmayı kafaya koymuşlar ve BB'den çıkmak demek her sene 20-30 milyon euroluk giderinin artık olmaması demek bu da düşün bir CL parası. Yine de planlamayı doğru yapmadı yönetim ben Köhn gibi bir 8-10 no alınabilirdi ama BB'den tüm borcu ödeyip çıkmak gelecek adına çok daha önemli.
bjknin bu sene 680 milyon ödemesi var bankalar birliğine.

bjknin bu sene 680 milyon ödemesi var bankalar birliğine.
Bjk 500 milyon TL'de zarar açıkladı bu sene. Musriti'yi de 12 milyon+ bonus zorunlu satın alma maddesi ile kiralamışlar ki oyuncu da 2.5 civarı maaş olacak herhalde açıklamıyorlar artık maliyetlere KAP'a. Yine Muci'yi 10 milyon bonservis vermişler bu yeni hocaya da iyi bir maaş vermişlerdir. Yeni Bjk yönetimi eleştiriler daha da artmasın diye ciddi bir yükümlülüğe girmişler gibi Özellikle Musrati'de oyuncu Nisan'da 28 yaşında olacak satma ihtimallerinin pek olmayacağı bir oyuncu. 1.5 sene sonra seçimleri varmış yani gelecek sezonun sonunda Arat kalmazsa şaşırmam.

Bjk 500 milyon TL'de zarar açıkladı bu sene. Musriti'yi de 12 milyon+ bonus zorunlu satın alma maddesi ile kiralamışlar ki oyuncu da 2.5 civarı maaş olacak herhalde açıklamıyorlar artık maliyetlere KAP'a. Yine Muci'yi 10 milyon bonservis vermişler bu yeni hocaya da iyi bir maaş vermişlerdir. Yeni Bjk yönetimi eleştiriler daha da artmasın diye ciddi bir yükümlülüğe girmişler gibi Özellikle Musrati'de oyuncu Nisan'da 28 yaşında olacak satma ihtimallerinin pek olmayacağı bir oyuncu. 1.5 sene sonra seçimleri varmış yani gelecek sezonun sonunda Arat kalmazsa şaşırmam.
bilmediğimiz bir gelir kaynakları yoksa naneyi yemiş görünüyorlar.

bilmediğimiz bir gelir kaynakları yoksa naneyi yemiş görünüyorlar.
Şu anda öyle Arat App yapacağı oradan senelik 20 milyon dolar gelecek diyor ama bakalım. Gelecek sezon sonunda seçimleri var Arat eleştirilere dayanamadı yaymalı falan yaptı transferleri bence bir de bu yeni sponsorluk anlaşmasının 3 yıllık yaklaşık 200 milyon TL olan parayı da peşin aldılar yaptıkları transferin ilk taksiti vermek için geliyor bana.

Benim bu adama güvenim 0 - bu sezon BB'den çıkılsa bile yönetimin 2inci adamı olarak hala şüphe ile yaklaştığım bir profil olmaya devam etmekte.

Ne yaptığını neyi yürüttüğünü bilmiyoruz hiç - her zaman başkan neredeyse sağ omzunun dibinde - başka bir şeyini göremedim. Gelecek içinde eğer Dursun başkan devm etmeyecek aday olarak ben geliyorum havasınadysa , karşısında akla abes isimler olmadığı sürece asla istemem.

Şu anda öyle Arat App yapacağı oradan senelik 20 milyon dolar gelecek diyor ama bakalım. Gelecek sezon sonunda seçimleri var Arat eleştirilere dayanamadı yaymalı falan yaptı transferleri bence bir de bu yeni sponsorluk anlaşmasının 3 yıllık yaklaşık 200 milyon TL olan parayı da peşin aldılar yaptıkları transferin ilk taksiti vermek için geliyor bana.
senelik 20 milyon dolar kurtarmaz. 200 milyon TL de kurtarmaz. cok daha fazlası lazım.

neden mesela hepsi değil - KAP la beraer ödemeyi neden açıklamadılar.

halbuki işleri çok daha kolay olurdu- bayern ile X kısmı şmdi Y kısmı sezon sonu/mayıs sonuna olmak üzere diye - bu kadar trasnferde kafalrı ütülenmezdi.

neden mesela hepsi değil - KAP la beraer ödemeyi neden açıklamadılar.

halbuki işleri çok daha kolay olurdu- bayern ile X kısmı şmdi Y kısmı sezon sonu/mayıs sonuna olmak üzere diye - bu kadar trasnferde kafalrı ütülenmezdi.
Normalde yüksek satınca 5 yılda falan geliyordu para yaw. Ozan Kabak’ı mesela taksitli satmıştık. Keza Bakambu da öyledir. Ödeme planı açıklamak sıkıntı yaratır hem bize hem karşı tarafa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt