Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.221
- 36.717
- 3.798
Bu başlıkta beklediğim yönetimden BB'den çıktık açıklamasını okumak. En yakın zamanda bu haberi resmi olarak görürüz umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan bu tinerciler nasıl 10 milyonluk oyuncu alıyor bunların paraları bankalar birliğine gitmiyor mu ,çok ilginç geldi banaBu başlıkta beklediğim yönetimden BB'den çıktık açıklamasını okumak. En yakın zamanda bu haberi resmi olarak görürüz umarım.
Kulübü borçlandırıyorlar. Yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının tamamını peşin aldılar tabi %50'si BB'de gerçi Bjk'nin ödemeler ne zaman başlıyor o da önemli seneye de başlıyor olabilir onu tam bilmiyorum ama o şekil aldılar muhtemelen. Bizimkilerde istese alabilirlerdi mesela Özbek istese kral başkan olabilirdi yapardı 2 tane transfer 30 milyona kral olurdu ama adamlar BBden çıkmayı kafaya koymuşlar ve BB'den çıkmak demek her sene 20-30 milyon euroluk giderinin artık olmaması demek bu da düşün bir CL parası. Yine de planlamayı doğru yapmadı yönetim ben Köhn gibi bir 8-10 no alınabilirdi ama BB'den tüm borcu ödeyip çıkmak gelecek adına çok daha önemli.Hasan bu tinerciler nasıl 10 milyonluk oyuncu alıyor bunların paraları bankalar birliğine gitmiyor mu ,çok ilginç geldi bana
bjknin bu sene 680 milyon ödemesi var bankalar birliğine.Kulübü borçlandırıyorlar. Yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının tamamını peşin aldılar tabi %50'si BB'de gerçi Bjk'nin ödemeler ne zaman başlıyor o da önemli seneye de başlıyor olabilir onu tam bilmiyorum ama o şekil aldılar muhtemelen. Bizimkilerde istese alabilirlerdi mesela Özbek istese kral başkan olabilirdi yapardı 2 tane transfer 30 milyona kral olurdu ama adamlar BBden çıkmayı kafaya koymuşlar ve BB'den çıkmak demek her sene 20-30 milyon euroluk giderinin artık olmaması demek bu da düşün bir CL parası. Yine de planlamayı doğru yapmadı yönetim ben Köhn gibi bir 8-10 no alınabilirdi ama BB'den tüm borcu ödeyip çıkmak gelecek adına çok daha önemli.
Bjk 500 milyon TL'de zarar açıkladı bu sene. Musriti'yi de 12 milyon+ bonus zorunlu satın alma maddesi ile kiralamışlar ki oyuncu da 2.5 civarı maaş olacak herhalde açıklamıyorlar artık maliyetlere KAP'a. Yine Muci'yi 10 milyon bonservis vermişler bu yeni hocaya da iyi bir maaş vermişlerdir. Yeni Bjk yönetimi eleştiriler daha da artmasın diye ciddi bir yükümlülüğe girmişler gibi Özellikle Musrati'de oyuncu Nisan'da 28 yaşında olacak satma ihtimallerinin pek olmayacağı bir oyuncu. 1.5 sene sonra seçimleri varmış yani gelecek sezonun sonunda Arat kalmazsa şaşırmam.bjknin bu sene 680 milyon ödemesi var bankalar birliğine.
bilmediğimiz bir gelir kaynakları yoksa naneyi yemiş görünüyorlar.Bjk 500 milyon TL'de zarar açıkladı bu sene. Musriti'yi de 12 milyon+ bonus zorunlu satın alma maddesi ile kiralamışlar ki oyuncu da 2.5 civarı maaş olacak herhalde açıklamıyorlar artık maliyetlere KAP'a. Yine Muci'yi 10 milyon bonservis vermişler bu yeni hocaya da iyi bir maaş vermişlerdir. Yeni Bjk yönetimi eleştiriler daha da artmasın diye ciddi bir yükümlülüğe girmişler gibi Özellikle Musrati'de oyuncu Nisan'da 28 yaşında olacak satma ihtimallerinin pek olmayacağı bir oyuncu. 1.5 sene sonra seçimleri varmış yani gelecek sezonun sonunda Arat kalmazsa şaşırmam.
Şu anda öyle Arat App yapacağı oradan senelik 20 milyon dolar gelecek diyor ama bakalım. Gelecek sezon sonunda seçimleri var Arat eleştirilere dayanamadı yaymalı falan yaptı transferleri bence bir de bu yeni sponsorluk anlaşmasının 3 yıllık yaklaşık 200 milyon TL olan parayı da peşin aldılar yaptıkları transferin ilk taksiti vermek için geliyor bana.bilmediğimiz bir gelir kaynakları yoksa naneyi yemiş görünüyorlar.
Bir kez daha Galatasaray Socar
Bir kez daha Galatasaray Socar
senelik 20 milyon dolar kurtarmaz. 200 milyon TL de kurtarmaz. cok daha fazlası lazım.Şu anda öyle Arat App yapacağı oradan senelik 20 milyon dolar gelecek diyor ama bakalım. Gelecek sezon sonunda seçimleri var Arat eleştirilere dayanamadı yaymalı falan yaptı transferleri bence bir de bu yeni sponsorluk anlaşmasının 3 yıllık yaklaşık 200 milyon TL olan parayı da peşin aldılar yaptıkları transferin ilk taksiti vermek için geliyor bana.
Bildirimde seni görünce yaşından başından utan videosu gelecek sandım yawBu Arsen Zakharyan'ı alsaydık sponsor falan filan olmazlardı.O transferi hiç ama hiç istemiyodum ben reis yav![]()
Aslında biraz da onun için alıntı yapayım dedim ben reis yavBildirimde seni görünce yaşından başından utan videosu gelecek sandım yaw
Socarlamaya devam ediyoruz işte
Normalde yüksek satınca 5 yılda falan geliyordu para yaw. Ozan Kabak’ı mesela taksitli satmıştık. Keza Bakambu da öyledir. Ödeme planı açıklamak sıkıntı yaratır hem bize hem karşı tarafaneden mesela hepsi değil - KAP la beraer ödemeyi neden açıklamadılar.
halbuki işleri çok daha kolay olurdu- bayern ile X kısmı şmdi Y kısmı sezon sonu/mayıs sonuna olmak üzere diye - bu kadar trasnferde kafalrı ütülenmezdi.