Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz bakayım dedim de yine bize imalar yapıyor falan. Erman'ı açtım ben de@Hasan Çam dedim sana SAÇ fenere giydirir diye![]()
katlanamıyorum o adama yaBiraz bakayım dedim de yine bize imalar yapıyor falan. Erman'ı açtım ben de
Hepinizi sağduyuya davet ediyorum. Sezon sonuna kadar hocamiza takimimiza ve Ndombele dahil olacak şekilde tüm oyuncularımıza sahip çıkalım. Bugünkü maça kadar zaten hepiniz kirli sezon olduğunu biliyordunuz. Bugün bu iş tescillenmis oldu. Birlik olursak ilahi adaletle beraber darmaduman edeceğiz hepsini
Şuan lidersen bunu hocana borçlusun. İsmail kartal gibi bir hocan olsaydı şuan lige havlu atmıştın. Şu hocaya saygı göstermek zorundasın. Bu başarıyı Terim yapsa heykelden bahsederdiniz.hoca ve ndombele hariç
Fbye sami yende koyduktan sonra maç bitimiyle açılıp futbolcular dahil tüm stat oynamalışampiyon olursak şu şarkıyı açıp tüm stad oynamalıyız
Böyle devam reis, görünen kçy kılavuz istemez. Alırı dominantlar, bu takımın yenilme olasılığı yokberabere kalmaları birşey değiştirmez
bu fbyi kimse Y E N E M E Z
biri yenerse tüm forum üstümden geçsin
20 tane net gol kaçırdılar atsalar maç 12-2 biterdi
hakemlerde artniyetli değil