GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arada zevk almak için izlerim

doğru eleştirinin çıkardığı olumlu sonuçlar bunlar tam olarak.
terim'in son döneminin başarısız geçmesi de bundan. belli yaştan sonra aynı enerji olmuyor doğal olarak. yanına herşeye ok diyen teknik ekip yerine seni eleştirebilecek adamları koyman zararına değil yararına. terim'in en büyük dezavantajı buydu. herşeyi ben bilirim. florya ya terim onaysız kimsenin alınmaması vs. baskanlar değişti ama terim-yönetim arası ara hep bozuktu. aysal-elmas-cengiz yönetimi gibi. bunların hepsi de terim'e kalmış bir takım değil, bizzat terimi takıma isteyen adamlardı. elmas bir önceki yönetime rest çekmişti hatırlarsınız. ben geldiğimde terim geçecek takımın başına. ona göre sözlesme imzalayın göreve baslar baslamaz antrenörün sözlesmesini fesh edeceğim diye.
gelinen sonuc da ortada. şimdi terim'in rekorları kırma zamanı. ihtiyacımız var buna. hem avrupa kupası, hem ardı ardına şampiyonluklar. artık kendi kendimize kavga edip başa sarmaktan öteye gitmemiz lazım.

Sezon başından beri Avrupa liginde kupa alıcakmışız hissiyatım var haydi hayırlısı
Bende de vardı da bu leverkusenin aşırı güçlenmesi ve bizim boey kaybı sonrası orta sahada avrupa düzeyinde iyi ve kadro derinliğine sahip olmamamız beni durduran nokta oldu.

Bize bir tane daha torreira ve tete ve zahanın da istediğimiz seviyede olması gerekmekteydi.
Orada şampiyon olacağımız vahiyi gelse ligde kalan maçlara u21 takımıyla çıkalım derdim.
Bu ligin hak ettiği galatasaray seviyesi o çünkü

Lisans dondurma yok diyorsunuz fakat dün bir yerde duydum fb lig için dondurup avrupada oynatacak diyorlar kenti falan? Bilenler aydınlatsın nasıl olabilir böyle bişey? Sözleşme iptal edilmesi gerekmiyor mu? Bakalım nasıl bir hile yapacaklar yine

bu bjk başkanı çok cringe bi adam

yaptıkları transferlerde cringe anasını satayım

25 milyon harcayıp hiçbirşey almadılar
bizim ontiverolu tdönemini andırıyor
çok trajikomik lan
sahada umduklarını bulamayınca büyük infial yaratacak bu paralar
yani şu adamlara nasıl bel bağlarsın
bu nasıl bir futbol aklı
25 milyon harcıyorsan içinde bi icardi, mertens, tadiç, dzeko gibi kaliteli adamlar olması gerekiyor

sinan engin filanda bi gaza gelmiş 😂

Şu Adingra yüzünden baktım da bu adamın çıktığı Afrika takımı ile Fener'in kocası Nordjselland arasında nasıl bir ilişki var yav her sene 4-5 adam getirmişler ordan 15-20'ye satıyorlar valla millete bir sezon oynatıp ne güzel yere tezgah açmışlar. Biz getirsek saatçi olurlar kesin de burada başka bir iş var sanırım

Şu Adingra yüzünden baktım da bu adamın çıktığı Afrika takımı ile Fener'in kocası Nordjselland arasında nasıl bir ilişki var yav her sene 4-5 adam getirmişler ordan 15-20'ye satıyorlar valla millete bir sezon oynatıp ne güzel yere tezgah açmışlar. Biz getirsek saatçi olurlar kesin de burada başka bir iş var sanırım

futbol okulları var bunların oralarda

fransızlar ve iskandinavlar bakıyor orada ki futbol okullarına

mağara tuzağına düşmemek için

artık çocuk yaşlardan takip ediyorlar hatta belgesel var bu konu hakkında bulunca yazacağım altına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt