- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Aurier bildiğimiz Muzaffer Sütçüoğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Eren Dinkçi (1. FC Heidenheim), 36.41 km/sVideosu varmi? Ben inanmadim buna. 1.88 boyu var, bolt degilsen inandirici degil
Gene inanmadim. Gözlerimle görmeden inanmam. Video at cabuk1. Eren Dinkçi (1. FC Heidenheim), 36.41 km/s
1. FC Heidenheim 1846 bu sezonun sürpriz takımlarından biri, Bundesliga'nın yeni oyuncusu şimdiden 20 puan topladı. Bu aynı zamanda sezonun şu ana kadarki net maksimum hızına 36,41 km/saat ile ulaşan en iyi sprinter Eren Dinkçi'nin de sayesinde oldu. Ancak SV Werder Bremen'den alınan kredi sadece hızıyla etkilemekle kalmadı, aynı zamanda altı golle Heidenheim'ın en iyi golcüsü (Tim Kleindienst gibi) ve ligdeki üçüncü en yüksek bitirme verimliliğine (+4,4) sahip.
Kaynak: Resmi Bundesliga sitesi
Kesin dogru yani, cok hizlimis herif bende inanamadim
Ağa sen nereden çıktın dur ortaligi karistirmaE bende italyadaydim, onu napcaz rts?
Her hafta sonu forumca beni italyaya gönderecekseniz bende varim bu totemde. Yoksa olmaz o iş
Gene inanmadim. Gözlerimle görmeden inanmam. Video at cabuk

İzliyorum Juve karşısında şu an hiç beğenmedim ben. Solda oynuyor gerçi ondan da olabilir.![]()
Festy Ebosele - Oyuncu profili 25/26
Festy Ebosele, 23, İrlanda ➤ İstanbul Başakşehir FK, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 2 Ağu 2002, Enniscorthy, İrlandawww.transfermarkt.com.tr
Manyak bir topçu
Fizik olarak çok acayip, sağ bekte denenebilir, savunma olarak iyi gibi benceİzliyorum Juve karşısında şu an hiç beğenmedim ben.
Maci izliyon mu? Samardzic nasil![]()
Festy Ebosele, 23, İrlanda ➤ İstanbul Başakşehir FK, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 2 Ağu 2002, Enniscorthy, İrlandawww.transfermarkt.com.tr
Manyak bir topçu
Keske can uzuna alabilsek ama imkansizEmirhan Ilkhan
Eren Dinki
acilen alinmali
Keske can uzuna alabilsek ama imkansiz
Fazla izlemedim ama udinese genel olarak savundu, hücumla pek işleri yoktuMaci izliyon mu? Samardzic nasil
Milanoda osterio resturante de pasta yiyordum 2-2 oldugundaAğa sen nereden çıktın dur ortaligi karistirma
La hic mi videosu yok? Bu nasil topcuVideo yok, resmi bundesliga sitesinde yaziyo olm daha saglam kaynak yok inan![]()
Sağ beke olur mu?![]()
Manyak bir topçu
Dortmund da ciddi istiyomus, leverkusen da olabilirFrankfurt favoriymis onun transferinde. Can icin mantikli tercih olur. Adamlar genelde genc oyuncularini parlatip satmayi biliyor. Üstüne kendisinde cok asiri baski olmaz ve orda kendini rahat gelistirebilir.