GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videosu varmi? Ben inanmadim buna. 1.88 boyu var, bolt degilsen inandirici degil
1. Eren Dinkçi (1. FC Heidenheim), 36.41 km/s

1. FC Heidenheim 1846 bu sezonun sürpriz takımlarından biri, Bundesliga'nın yeni oyuncusu şimdiden 20 puan topladı. Bu aynı zamanda sezonun şu ana kadarki net maksimum hızına 36,41 km/saat ile ulaşan en iyi sprinter Eren Dinkçi'nin de sayesinde oldu. Ancak SV Werder Bremen'den alınan kredi sadece hızıyla etkilemekle kalmadı, aynı zamanda altı golle Heidenheim'ın en iyi golcüsü (Tim Kleindienst gibi) ve ligdeki üçüncü en yüksek bitirme verimliliğine (+4,4) sahip.

Kaynak: Resmi Bundesliga sitesi

Kesin dogru yani, cok hizlimis herif bende inanamadim

1. Eren Dinkçi (1. FC Heidenheim), 36.41 km/s

1. FC Heidenheim 1846 bu sezonun sürpriz takımlarından biri, Bundesliga'nın yeni oyuncusu şimdiden 20 puan topladı. Bu aynı zamanda sezonun şu ana kadarki net maksimum hızına 36,41 km/saat ile ulaşan en iyi sprinter Eren Dinkçi'nin de sayesinde oldu. Ancak SV Werder Bremen'den alınan kredi sadece hızıyla etkilemekle kalmadı, aynı zamanda altı golle Heidenheim'ın en iyi golcüsü (Tim Kleindienst gibi) ve ligdeki üçüncü en yüksek bitirme verimliliğine (+4,4) sahip.

Kaynak: Resmi Bundesliga sitesi

Kesin dogru yani, cok hizlimis herif bende inanamadim
Gene inanmadim. Gözlerimle görmeden inanmam. Video at cabuk

Dinkci nin 5m serbest kalma maddesini kullanmak deger mi bu herife ne dionuz

Frankfurt favoriymis onun transferinde. Can icin mantikli tercih olur. Adamlar genelde genc oyuncularini parlatip satmayi biliyor. Üstüne kendisinde cok asiri baski olmaz ve orda kendini rahat gelistirebilir.
Dortmund da ciddi istiyomus, leverkusen da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt