GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de tff limitleri yok diye lisansı çıkartmak için kira göstermiş olabilirler ilk başta. Gerçi Muçi ile bunu alıp o limitlerde kalmaları mümkün değil, bayağı düşüktü bunların
Limit bu dönemde ödenecek bedeli etkiler, totali değil.

Opsiyon devreye girince 1 taksit daha ödemişlerdir diye düşündüm. Samet zaten dolap çevireceklerini söylemişti de ne yaptılar tam anlayamadım
Çok da mesele değil nihayetinde iki oyuncj için 1 milyara yakın para ödeyecekler

Gelire çeviremedikleri her senaryo tepelerine biner.

fenerliler o kadar mal ki kenti unuttu hepsi Tete spyle kazık böyle kazık onu konuşuyorlardi..
Ulan Tete en azından maaşının 1 milyon eurosunu çıkardı sayılır ilk Kopenhag maçında 900 bin beraberlik primi aldık sayesinde.. Bugün satsan ölüsünü 6-7 milyona satarsın sen daha kadroya yazamayacagin kenti gonderemedin
Kendimize gelelim kent 15 milyon euroya satılacak İnter peşinde

Maç yokken nasıl değerlendiriyorsunuz abi gününüzü cok sıkılıyorum tavan seyrediyorum

Cl maçları da çok geç

Ulan biz bu fener taraftarından razıyız. LivaKova olduğu ortaya çakınca prime Livakovic diye video yapmışlar. Bir tanesini bile nasıl çıkardı demiyorsun öyle bir video.

Şampiyon olalım da hopdedik ayhanla coşup sonra da cemiyette rerere rarara yapalım.

Gözlemciler eşlik ettiği için yapmamışlar tabi edilen küfürleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt