GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 mart icerdeki Rize macimiz ve 17 mart deplasmandaki kasimpasa macimiz saat 16 da evet iki hafta ustuste

Kulüplere ek gelir kaynağı olacak sanırım bu da. Kulüpler kendilerine en iyi teklifi veren kurumla anlaşıp ek gelir yaratacak belki de kendi uygulamalarını çıkartıp oradan satışlar yapılacak ve uygulamaya reklamlar alarak ek gelirler yaratılacakta olabilir. Bizim bu konuda nasıl bir yol izleyeceğimizi merak ediyorum umarım buradan da en iyi geliri elde edecek ve taraftara da en çok kolaylığı sağlayacak şekilde yapabiliriz. Aslında GS Taraftar Kart işi şimdi daha mantıklı olabilir hem maç biletleri o üyelikler üzerinden alınır hem ekstra indirimler, özel günlerde ekstra çekilişler, hediyeler vb. gibi şeylerde yapılabilir. Aylıkta cüzi miktar aidatı olur vb.

nasıl ya ... ulen 4 sene boyunca nefret ettiğim için şu uygulamadan maça gitmedim. 5 gün önce aldım 1 senelik süreyle :D :D

verin la 250 TL mi geri.

Gökhan Dinç: Efe Akman ile sözleşme imzalanıyor. Hamza Akman ise gerekli süreyi alamadığı için ayrılacak sezon sonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt