GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6F2C40EB-AE93-498A-A80F-D92AA8F38A1C.webp

Inter'in hocası inzaghi ; garip bir hücum 4-3-3 dizilişi uygulamış atletico maçında.

1708557200171.webp

hücum presini kırmak için 3 stoper orta sahaya geçmiş. barella-hakan ikilisi ise stoper olmuşlar. böyle madrid presini kırmaya çalışmışlar. dünyaları kaçırmasalar belki de 1-0'dan çok daha avantajlı bir skorla ispanya yolunu tutacaklardı.

(GS sozluk)

Bu tarz farklı taktiksel denemeler çok hosuma gidiyor benim de...

Haftada 1 halı saha yapıyoruz, şu ölü yaprak denen vuruşu yapmak çok mu zor , bı deneyelim biz de taktiği varsa 👀

Haftada 1 halı saha yapıyoruz, şu ölü yaprak denen vuruşu yapmak çok mu zor , bı deneyelim biz de taktiği varsa 👀

Kalçadan ve yukarı açıyla dengeli vurmak lazım

Diğer türlü ya havaya dikersin ya da aşağıdan yukarıya gider.

Bu şut, kaleci degajının daha sert ve kısa mesafe hali çünkü

BB borçlarını ödeyip çıkmada acaba görüşmeler vb. son olarak ne durumda? Gazeteci olsam bu soruyu sorardım 2 haftada yada ayda 1 sonuçta yönetimin bu sene en büyük vaadi bu ve benim için en önemli konu bu yönetimin başarılı olup olmadığı konusunda. Mart ayı Divan'da bahsedilir umarım.

Yani ben misal bir İngiliz takımının kurucusunu anımsayamam. Bu açıdan, Galatasaray markasının kültürü biliniyor olması güzel. Ona atıf yapıldığını düşünüyorum yani.
Stadyum ismini soyluyor. Kurucusu diye degil de stadyumun ismi diye ogrenmis olabilir. Biz nasil Old Trafford'u biliyorsak, o da bilebilir biraz ilgiliyse. Benim de dusuncem boyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt