Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.269
- 18.434
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani ben misal bir İngiliz takımının kurucusunu anımsayamam. Bu açıdan, Galatasaray markasının kültürü biliniyor olması güzel. Ona atıf yapıldığını düşünüyorum yani.Niye taniyamasin? ANlamadim yani.
Haftada 1 halı saha yapıyoruz, şu ölü yaprak denen vuruşu yapmak çok mu zor , bı deneyelim biz de taktiği varsa
Haftada 1 halı saha yapıyoruz, şu ölü yaprak denen vuruşu yapmak çok mu zor , bı deneyelim biz de taktiği varsa
Aradı ve Fenerbahceyi desteklediğini belirtti.Mourinho'nun seni aradığı doğru mu? @İsmail Tartal
İsmini ilk gördüğümde aklıma gelmişti;Aradı ve Fenerbahceyi desteklediğini belirtti.
Stadyum ismini soyluyor. Kurucusu diye degil de stadyumun ismi diye ogrenmis olabilir. Biz nasil Old Trafford'u biliyorsak, o da bilebilir biraz ilgiliyse. Benim de dusuncem boyleYani ben misal bir İngiliz takımının kurucusunu anımsayamam. Bu açıdan, Galatasaray markasının kültürü biliniyor olması güzel. Ona atıf yapıldığını düşünüyorum yani.