- 6 Eylül 2014
- 93.591
- 64.403
- 4.608
Baris Alper herkesi özel hocasıyla tanistirmaliYaz sezonunda transfer yapacamiz adam, ilk kriteri
FIZIK
olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris Alper herkesi özel hocasıyla tanistirmaliYaz sezonunda transfer yapacamiz adam, ilk kriteri
FIZIK
olmali
Baris Alper herkesi özel hocasıyla tanistirmali
Gsdan sarhoşum ben lan.kacinci biradasin
Baskete yönel dicem ama orda direk gomeriz seni.bitkisel hayattayım
yediremiyorum biliyo musunBaskete yönel dicem ama orda direk gomeriz seni.
Boşver lan elenmemiz iyi oldu bu yamali takimla
yediremiyorum biliyo musun
praga elenmek fbnin başına gelmeliydi prestij kaybı milan falan praga elense sabah akşam goygoy geçilirBana dun birisi Prag'i eleyeceksiniz ama bir sonraki turdaki rakibiniz Liverpool olacak dese elenelim daha iyi derdim acikcasi, çünkü o maçlar takimi çok yipratirdi.
Fenerbahce Ankaragücü'nu elerse çok yüksek ihtimalle Beşiktaş'la 3 kere oynayacak, Trabzon'a gidecek, bizle iki maçı var, artı iki maçta Belçika takimina karşı. Isleri hiç kolay degil.
Praga elenmek prestij kaybı tabi ama Liverpool'dan 5 6 yemekte prestij kaybı olurdu, ilavetende şampiyonluk yolunda bizi yorardı. Prag'a elenmek Milan icin daha büyük bir prestij kaybı olurdu çünkü Milan bizden daha prestijli bir kulüp.praga elenmek fbnin başına gelmeliydi prestij kaybı milan falan praga elense sabah akşam goygoy geçilir
bu takımlar birbirlerine 6-7 atıyor hiç de prestij kaybı olmuyor daha geçen sene 7-0 mı ne bitti liverpool manchester united maçı pragdan 4 yedin iki maçta 6 yedin liverpooldan da bi zahmet ye oyna daPraga elenmek prestij kaybı tabi ama Liverpool'dan 5 6 yemekte prestij kaybı olurdu, ilavetende şampiyonluk yolunda bizi yorardı. Prag'a elenmek Milan icin daha büyük bir prestij kaybı olurdu çünkü Milan bizden daha prestijli bir kulüp.
İsim alalımŞampiyon olsak en az bes topcuyu kutlamalara cagirmam
Yönetim doğru düzgün bek ve orta saha transferleri yapsaydı size katilirdim ama Kaan, Berkan ve Kerem Demirbay'la yenileceğimizi bile bile Liverpool'a karşı oynamanın pek bir anlamı yok benim icin.bu takımlar birbirlerine 6-7 atıyor hiç de prestij kaybı olmuyor daha geçen sene 7-0 mı ne bitti liverpool manchester united maçı pragdan 4 yedin iki maçta 6 yedin liverpooldan da bi zahmet ye oyna da
real madrid ve man city ile tam kadro ile oynamaya eş değer bence prag bizi elerken muhteşem kadroya sahip değildi keza bu turnuvaları hep en iyi kadrolar kazanıyorsa sevillanın 6-7 şampiyonluğu olmazdı.Yönetim doğru düzgün bek ve orta saha transferleri yapsaydı size katilirdim ama Kaan, Berkan ve Kerem Demirbay'la yenileceğimizi bile bile Liverpool'a karşı oynamanın pek bir anlamı yok benim icin.
Sorun muhteşem bir kadroya sahip olup olmamamız degilki; Kaan sag bek degil, Berkan'da sol bek degil; onları o mevkide kullanarak iyi bir futbol oynayamayiz. Prag'a sanssizlik yüzünden elenmedik, Prag daha iyi oynadigi icin bizi eledi. Yönetimin yaptıgı tam bir rezalet; Erden Timur yerine Abdulrahim Albayrak olsaydı su anda herkesten kufur yiyor olurdu.real madrid ve man city ile tam kadro ile oynamaya eş değer bence prag bizi elerken muhteşem kadroya sahip değildi keza bu turnuvaları hep en iyi kadrolar kazanıyorsa sevillanın 6-7 şampiyonluğu olmazdı.