GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolu eğlence olsun heyecan olsun ve dejarş olalım diye izliyor, takip ediyoruz. ama bir oluşum çıkıyor ve o zevkin içine ediyor. ulan adaletli olmak, maçlara en az şekilde etki etmek bu kadar mı zor. bu ülkede hiç mi hakkı savunup söylecek makam sahibi kalmadı mı.cidden sıtkım sıyrıldı.

Artik FB maclarina hep para bastirma vakti geldi. Adamlara bir türlü maci veriyorlar. Hem ne kadar uzun öne gecemezlerse, o kadar yüksek oranlari olur itlerin.

bu yapılanların bir üstü hakemlerin elleriyle topu kalye sokmaları. yapsalar şaşırır mıyız. tabiki hayır. ama yönetim yine pısırık kalır

Ulu kahpeler, insanları aptal yerine koyuyorlar bu kaçıncı yaw , işin ciddiyetini hala kavrayamamış olan Yönetim uza

bu sene şampiyon olmamız çok önemli

çünkü bu sıradan bir galatasaray fenerbahçe kapışması değil

yıllardır süren siz kollanıyorsunuz biz kollanıyoruz atışması da değil

bu babasının dedesinin çöktüğü paralarla tüm başkanları etki altına alma yoluna giden, tribünlere adam sokup alakasız anlarda eski galatasaray topçusu yuhalatan, medyayı kuşatmış, sosyal medyada troll çeteleri kurmuş, hakemleri gördüğünüz yerde karısının çocuklarının önünde tokatlayın demiş şımarık ama çapsız, başarısız zengin bir adamın bütün insanları terörize etme girişimi

bunu şampiyon olup durduramazsak bu adam insanların canı dahil çok daha illegal yollara başvurabilir

şampiyon olacağız ve bu adamı kendi tribünleri küfrederek gönderecek

bu sene şampiyon olmamız çok önemli

çünkü bu sıradan bir galatasaray fenerbahçe kapışması değil

yıllardır süren siz kollanıyorsunuz biz kollanıyoruz atışması da değil

bu babasının dedesinin çöktüğü paralarla tüm başkanları etki altına alma yoluna giden, tribünlere adam sokup alakasız anlarda eski galatasaray topçusu yuhalatan, medyayı kuşatmış, sosyal medyada troll çeteleri kurmuş, hakemleri gördüğünüz yerde karısının çocuklarının önünde tokatlayın demiş şımarık ama çapsız, başarısız zengin bir adamın bütün insanları terörize etme girişimi

bunu şampiyon olup durduramazsak bu adam insanların canı dahil çok daha illegal yollara başvurabilir

şampiyon olacağız ve bu adamı kendi tribünleri küfrederek gönderecek
Tarihimizin en onemli sampiyonlugu net

Boyle kepazelikler sinsilesi yasanmadi daha once

Ulan ben sakinleşemiyorum ya. Bunları inlete inlete şampiyon olamazsak yönetim de hoca da hiçkimse 1 dk durmasın!! Öyle ya da böyle Avrupa’dan elendik bitti artık. Kalan 12 maçı da alacağız bahanesi yok bu işin.

Tsliler'in paylaşımları güzel.1 yandan da Ts taraftarlarını Maç'a bekliyo.Bilet fiyatlarında indirim isteyenler fazla..

aha bak not edin , bu maçın öncesinde otobüslerine kurşun atıldığı döneme itaflar bilmemneler gelecek.

TS tribünü max gerilecek - maç içindeki tansiyona hakame ve tavırlara göre her şey olabilir o maçta.

olay çıkarılıp hükmen galibiyet almaya bile çalışabilir fener şaka değil. Dzeko Ferdi falan sniper kurşunu yeme meraklısı zaten.

bu arada bugun hataya saplamaları nefis olmuş küme potasına geliyorlar,volkanda rezil bir hoca elinde iyi oyuncular varken halili forvet oynatmış

rize, paşa, hatay, başakşehir diye boşuna evham yapıyoruz bence. ligin son virajına gelindi mi takımlar kendi işine bakar.

adamlar rize maçında gayet zorlandı. ucu ucuna kazandılar. kpaşa maçı malum. son dakika penaltısı. başak maçı da öyle. son dakika penaltısı yine. hepsinde puan kaybının kıyısından döndüler. ite kaka gidiyorlar.

bu fb hatay'da da zorlanacak.

hatay'ın fikstürüne baktım,

11 maçları kalmış, 4 tane baba gibi gs-fb-bjk-başak maçları duruyor daha.

gs ve bjk ile deplasmanda hem de.

düşme potasındaki birinci dereceden rakipleri kayseri ve antep ile de deplasmanda oynayacaklar. konya'ya zaten 2-0 kaybettiler.

yani hatay için her maç ölüm-kalım seviyesinde.

haa bilerek yatış olmaz ama yine var'dan falan destek olursa mesela, maç sonu tepki falan olmaz o şekilde bir şey olabilir ama kesinlikle fb bu maçta zorlanacaktır.

Nihat kahveci, Fırat Aydınus
Yalan söylediklerini biliyoruz Yalan söylediklerini biliyorlar Yalan söylediklerini bildiğimizi biliyorlar Yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini biliyoruz Ama hâlâ yalan söylüyorlar
Bunlar Allahsızlar , bunu yapanlar karısınıda her türlü satar
Bu forumda yasaklansın kahpeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt