GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce Liverpool-Chelsea maçında bizim geçen sene duran topta Boey'in ofsayttaki oyuncu tarafından engellendiği için topa gidemediği ve sonunda ofsaytta olmayan bir oyuncudan gol yediğimiz pozisyonun aynısı oldu. Liverpool'un golünü geçersiz saydılar. Endo ofsayttaydı ve Van Dijk'ı tutan oyuncuyu engelledi. Van Dijk gol attı ve geçersiz sayıldı.

Az önce Liverpool-Chelsea maçında bizim geçen sene duran topta Boey'in ofsayttaki oyuncu tarafından engellendiği için topa gidemediği ve sonunda ofsaytta olmayan bir oyuncudan gol yediğimiz pozisyonun aynısı oldu. Liverpool'un golünü geçersiz saydılar. Endo ofsayttaydı ve Van Dijk'ı tutan oyuncuyu engelledi. Van Dijk gol attı ve geçersiz sayıldı.
Aynı zamanda Bayern Münih'ten Almanya'da yediğimiz gol.

Aynı zamanda Bayern Münih'ten Almanya'da yediğimiz gol.

Onda top engelleyen ve engellenen oyuncunun olduğu bölgeye doğru ulaşmadı hiç. O engelleme arkada oldu, kafayı vuran daha öndeydi. O yüzden onunla aynı olduğunu düşünmüyorum. Bayern maçında yediğimiz golü hakem olsam ben de verirdim.

Onda top engelleyen ve engellenen oyuncunun olduğu bölgeye doğru ulaşmadı hiç. O engelleme arkada oldu, kafayı vuran daha öndeydi. O yüzden onunla aynı olduğunu düşünmüyorum. Bayern maçında yediğimiz golü hakem olsam ben de verirdim.
Golü tekrar izle istersen. Topun düştüğü bölgede aktif alanda kim varsa onu kapsıyor o kural.

Golü tekrar izle istersen. Topun düştüğü bölgede aktif alanda kim varsa onu kapsıyor o kural.

Şimdi gidip özetini arayamıcam o maçın ama zaten iyi hatırladığımı sanıyorum, ofsayttaki oyuncu arkada kalıyordu. Top onun veya engellediği oyuncunun erişebileceği bir alana gelmeden daha önde bir yerde kafayı vuruyordu rakip. "Topun düştüğü bölge" tarifini biraz geniş algılıyorsun gibi geliyor bana. Engellenen oyuncunun Kane vurmadan önce o topa müdahale edebilecek kadar yakın bir yerde olması lazım "aktif alan" sayılması için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt