- 6 Eylül 2014
- 93.591
- 64.403
- 4.608
Abicim bu nasıl giriş yav.gözüne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abicim bu nasıl giriş yav.gözüne
Nasıl penaltı yav. Videonun sonundaki zoomlanmış halinde dışarda olduğu belli oluyorBu penaltı bence
+18 diyo, seks skandali herhold
Adamın ayağı çizgideyken ilk müdahalesi dizle oluyor, tartışmaya kapalı benceNasıl penaltı yav. Videonun sonundaki zoomlanmış halinde dışarda olduğu belli oluyor
Aynı zamanda Bayern Münih'ten Almanya'da yediğimiz gol.Az önce Liverpool-Chelsea maçında bizim geçen sene duran topta Boey'in ofsayttaki oyuncu tarafından engellendiği için topa gidemediği ve sonunda ofsaytta olmayan bir oyuncudan gol yediğimiz pozisyonun aynısı oldu. Liverpool'un golünü geçersiz saydılar. Endo ofsayttaydı ve Van Dijk'ı tutan oyuncuyu engelledi. Van Dijk gol attı ve geçersiz sayıldı.
Aynı zamanda Bayern Münih'ten Almanya'da yediğimiz gol.
Golü tekrar izle istersen. Topun düştüğü bölgede aktif alanda kim varsa onu kapsıyor o kural.Onda top engelleyen ve engellenen oyuncunun olduğu bölgeye doğru ulaşmadı hiç. O engelleme arkada oldu, kafayı vuran daha öndeydi. O yüzden onunla aynı olduğunu düşünmüyorum. Bayern maçında yediğimiz golü hakem olsam ben de verirdim.
Reis sence kalır mı o görüntüler silmiş hemenİnstasini at reis izleyelim
Çizginin tam dışına basıyor fb li.hareketin devamında çizgiden uzaklaşıyorAdamın ayağı çizgideyken ilk müdahalesi dizle oluyor, tartışmaya kapalı bence
Golü tekrar izle istersen. Topun düştüğü bölgede aktif alanda kim varsa onu kapsıyor o kural.
Ligdede bir topçu vardı sadece bize atıyordu hatirlamadimPreciado ile ilgili garip bir bilgi vardı kontrol ettim doğru sayılır.. Herif son 4 yılda 3 gol atmış 2si bize böyle bir saçmalık olamaz
abi berkan kutlu sol bek oynadıPreciado ile ilgili garip bir bilgi vardı kontrol ettim doğru sayılır.. Herif son 4 yılda 3 gol atmış 2si bize böyle bir saçmalık olamaz