Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.714
- 9.076
- 2.538
Eşek olmaz mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşek olmaz mi
Sheffield maçlarını hiç izlemedim ama bize düşmez bu o istatistiklerle. Palmeiras'tan Menino'ya gitmek lazım aslında onların Tete ile ilgilendikleri haberi de vardı takas+ para falan olabilir mesela. Bir de Hamer'ın boyu kısa imiş olmaz Torreira ile yanına en az 1.75 adam lazım Tor'unAradığımız 8 numara sheffield uniteddan Gustavo hamer takımı küme düşüyor ama adam muazzam bir adam dribling agresiflik skor yapma tabi 17milyona aldılar sene başı
@Hasan Bekir @Ali Bektaş Izledinizmi
Yok rtaş valla hiç Sheff Utd maçı izlemedim bu sezonAradığımız 8 numara sheffield uniteddan Gustavo hamer takımı küme düşüyor ama adam muazzam bir adam dribling agresiflik skor yapma tabi 17milyona aldılar sene başı
@Hasan Bekir @Ali Bektaş Izledinizmi
ya kesinlikle kötü topçu değil ama öyle aman aman fark yaratacak bir topçu da değil. feci nzonzi vibeı aldım kendisinden.Torreiranın videosunu yapsak 5 dakika falan sürer heralde, herifin kaç tane yetişemediği top mal gibi kaptırdığı top var.
Az güçlü orta sahası olan takım bunu ortada sıçana çevirir
3-4 milyona alsalar başarılı iş dersin de herife 14 milyon Euro gömdüler yaya kesinlikle kötü topçu değil ama öyle aman aman fark yaratacak bir topçu da değil. feci nzonzi vibeı aldım kendisinden.
Kalk sabah oldubelöz a.gücün'den istifa edecekti, etmemiş. artık kupa maçını bilerek yatmaz herhalde bence son şansı, etiyle kemiğiyle oynayacaktır a.gücü.
bence fb bu hafta bu verilen penaltının acısını çok fena çekecek. kendi adamlarından emre kupada, volkan ligde çakacak. biz de bjk'e çakıp ligi bitireceğiz.
Agücü fener maçında ben Fenerli olacağımbelöz a.gücün'den istifa edecekti, etmemiş. artık kupa maçını bilerek yatmaz herhalde bence son şansı, etiyle kemiğiyle oynayacaktır a.gücü.
bence fb bu hafta bu verilen penaltının acısını çok fena çekecek. kendi adamlarından emre kupada, volkan ligde çakacak. biz de bjk'e çakıp ligi bitireceğiz.
ya ne diyon barış. rica ediyorum senden her postta alıntı yapmazsan sevineceğim. last of us'taki mantarlar gibi sardın ya :dKalk sabah oldu
vallah sanırım ben de fbli olacağım. 2 adet fazladan fb-bjk derbisi çok iyi olabilir bu fikstürde. o yüzden gör bak kesin a.gücü elerAgücü fener maçında ben Fenerli olacağım