GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kupa da varmış bu hafta kahretsin u-12 takımıyla çıkalım

IMG_1709.webp

ya kesinlikle kötü topçu değil ama öyle aman aman fark yaratacak bir topçu da değil. feci nzonzi vibeı aldım kendisinden.

Bunu soyluyoruz... Kotu oyuncu degil gayet de kullanirsin enerjisini falan ama bu takimin degismezi olacak kapasitede degil olmadigi gibi skora katkisi 0'a yakin bu cok buyuk bir problem. Bildigin adam sut cekemiyor son pas (asist) yok. Adamin'in tum kariyeri : 356 mac 23 gol 14 asist... Buna ikinci ligler falanda dahil B takimlar vs ... Stoper olursun anlarim (anlamamda aciklanir az cok hani) abi ortasahasin sen ve defansa da gomulmuyorsun... Ceza sahasi ve cevresinde varoluyorsun, sans buluyorsun, hic mi calismiyorsun yaf...

Keşke Amartey oynasa; herif tam bir bomba...

BJK-Hatay maçındaki Billong mu, BJK-FB maçındaki Amartey mi daha kötüydü diye düşündüm, karar veremedim!..

Okan hocamı yalnız bırakan yönetimi ağzıyla kuş tutsa ıslıklarım. Şikeye ses çıkartmayan yönetimi ıslıklarım. Sene sonu gidecekler.

atmosferden dolayı gereksiz gerilemezsek beller geçeriz

gedson da yoken orta sahayı verirsek yazık olur
o statta bi mallık oluyor bizimkilerde niye bilmem

nşa rahat geçmesi lazım

musrati felaket ağır bi herif bizim şok preslerde top kaybedecektir

o statta bi mallık oluyor bizimkilerde niye bilmem

nşa rahat geçmesi lazım

musrati felaket ağır bi herif bizim şok preslerde top kaybedecektir

elemanı hiç izlemedim bilmiyorum ama gedsonun bu ligde bizim orta sahalarımızı en çok zorlayan adam olduğu gerçek

temposuna yetişemedik pek karşı karşıya geldiğimizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt