- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Kesinlikle bendeki bu bahtsızlık baş belasıvallah sanırım ben de fbli olacağım. 2 adet fazladan fb-bjk derbisi çok iyi olabilir bu fikstürde. o yüzden gör bak kesin a.gücü eler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle bendeki bu bahtsızlık baş belasıvallah sanırım ben de fbli olacağım. 2 adet fazladan fb-bjk derbisi çok iyi olabilir bu fikstürde. o yüzden gör bak kesin a.gücü eler![]()
Nezaman alıntı yapacağımı ben belirlerim veli efendi. Rüyadan uyandırdım seni kusura bakmaya ne diyon barış. rica ediyorum senden her postta alıntı yapmazsan sevineceğim. last of us'taki mantarlar gibi sardın ya :d
Veliyi salNezaman alıntı yapacağımı ben belirlerim veli efendi. Rüyadan uyandırdım seni kusura bakma
KimleriŞampiyon olsak en az bes topcuyu kutlamalara cagirmam
iyi topçu
ya kesinlikle kötü topçu değil ama öyle aman aman fark yaratacak bir topçu da değil. feci nzonzi vibeı aldım kendisinden.
vallah sanırım ben de fbli olacağım. 2 adet fazladan fb-bjk derbisi çok iyi olabilir bu fikstürde. o yüzden gör bak kesin a.gücü eler![]()
bjkyi osurtmaz mıyız yabjk elenir
İlerdeki o forvetle çok zorbjkyi osurtmaz mıyız ya
bjkyi osurtmaz mıyız ya
o statta bi mallık oluyor bizimkilerde niye bilmematmosferden dolayı gereksiz gerilemezsek beller geçeriz
gedson da yoken orta sahayı verirsek yazık olur
o statta bi mallık oluyor bizimkilerde niye bilmem
nşa rahat geçmesi lazım
musrati felaket ağır bi herif bizim şok preslerde top kaybedecektir