GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3822.webp

Aradığımız 8 numara sheffield uniteddan Gustavo hamer takımı küme düşüyor ama adam muazzam bir adam dribling agresiflik skor yapma tabi 17milyona aldılar sene başı
@Hasan Bekir @Ali Bektaş Izledinizmi
Sheffield maçlarını hiç izlemedim ama bize düşmez bu o istatistiklerle. Palmeiras'tan Menino'ya gitmek lazım aslında onların Tete ile ilgilendikleri haberi de vardı takas+ para falan olabilir mesela. Bir de Hamer'ın boyu kısa imiş olmaz Torreira ile yanına en az 1.75 adam lazım Tor'un

Aslında benim bir Andre Trindade hayalim var da hayal işte

Torreira Andre ve Mertens'in genç versiyonu süper bücürler vol. 2 olurdu

bjk maçına 1 gün az dinlenerek çıkıyormuşuz

olağandışı 1 durum yok ama koçun 2 takımı olsa ortalığı yangına vermişlerdi

sakatlar ve cezalıları düştükten sonra bjk takımının an itibariyle bizim maçtaki kadrosu (siyah ile yazılanlar muhtemel onbir):

kaleci: mert, ersin

sağ bek: onur, svensson

stoper: necip, colley, amartey, worral, tayyip

sol bek: masuaku, umut

orta saha: musrati, salih, ege

on numara: muçi

sol kanat: kılıçsoy, rebiç

sağ kanat: rashica, ghezzal

santrafor: cenk, aboubakar, muleka

defansta, devşirme necip oynayacak, colley ile beraber çok sert iki stoper. erkenden kart aldırmaya oynamak lazım. ikisi de iyi topçu değil bence. colley duran toplarda tehlikeli. beklerin biri vasat, diğeri ise çok iyi duran top kullanıyor. masuaku-colley ikilisine duran toplarda dikkat!

özellikle orta sahada alternatifleri gerçekten çok az. musrati'yi çok ağır buldum. muçi ise bariz yetenekli bir tip ama biraz silik geldi bana açıkçası. bir derbi maçında ne yapabilecekler göreceğiz. bir bakarsınız ikisi de inanılmaz oynar vs ama alternatifleri de yok bu oyuncuların. yoruldukları ya da kart gördükleri durumda, devşirme oyuncu koymak durumundalar buralara.

hücum oyuncularına bakarsak, semih kılıçsoy ve rachica dışında pek ürkütecek oyuncuları yok gibi. çoğu bitik durumda. aboubakar ve ghezzal dahil. bakalım bizim maça cenk ile mi başlayacaklar, aboubakar ile mi?

semih kılıçsoy formda ancak o da çok genç bir oyuncu ve sanırım ilk derbisi olacak. baskılı bir maçı ne kadar kaldırabilir göreceğiz. rachica ise malum eski takımına karşı oynayacak.

son olarak bjk'ın oyuncun gidişatını değiştirebilecek hamle oyuncusu sayısı oldukça az. yani bir ghezzal-aboubakar hamlesi yapabilir. onlar da büyük oyuncular ok ama bayağı formsuzlar. onun dışında, sakatlık-kart ve yorulma durumuna göre, amartey, svensson falan alınabilir oyuna. gerçekten bayağı kısıtlı hamle şansları var.

gerçi daha derbiye kadar bjk'in bir, gs'ın iki resmi maçı var bu arada.

bakalım son duruma göre nasıl kadrolar çıkacak.

Son düzenleme:
Torreiranın videosunu yapsak 5 dakika falan sürer heralde, herifin kaç tane yetişemediği top mal gibi kaptırdığı top var.
Az güçlü orta sahası olan takım bunu ortada sıçana çevirir

Torreiranın videosunu yapsak 5 dakika falan sürer heralde, herifin kaç tane yetişemediği top mal gibi kaptırdığı top var.
Az güçlü orta sahası olan takım bunu ortada sıçana çevirir
ya kesinlikle kötü topçu değil ama öyle aman aman fark yaratacak bir topçu da değil. feci nzonzi vibeı aldım kendisinden.

Avrupa dönüşü takımların çoğu puan bıraktı bu hafta yaw.

Neler döndü.

belöz a.gücün'den istifa edecekti, etmemiş. artık kupa maçını bilerek yatmaz herhalde bence son şansı, etiyle kemiğiyle oynayacaktır a.gücü.

bence fb bu hafta bu verilen penaltının acısını çok fena çekecek. kendi adamlarından emre kupada, volkan ligde çakacak. biz de bjk'e çakıp ligi bitireceğiz.

belöz a.gücün'den istifa edecekti, etmemiş. artık kupa maçını bilerek yatmaz herhalde bence son şansı, etiyle kemiğiyle oynayacaktır a.gücü.

bence fb bu hafta bu verilen penaltının acısını çok fena çekecek. kendi adamlarından emre kupada, volkan ligde çakacak. biz de bjk'e çakıp ligi bitireceğiz.
Kalk sabah oldu

Agücü fener maçında ben Fenerli olacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt