GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat kahveci, Fırat Aydınus
Yalan söylediklerini biliyoruz Yalan söylediklerini biliyorlar Yalan söylediklerini bildiğimizi biliyorlar Yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini biliyoruz Ama hâlâ yalan söylüyorlar
Bunlar Allahsızlar , bunu yapanlar karısınıda her türlü satar
Bu forumda yasaklansın kahpeler
Firat var uyarisi yanlis demedi mi

Firat var uyarisi yanlis demedi mi
Fırat Aydınus: "Bu pozisyonda temas yok diyenle futbol konuşulmaz. Pozisyonda elle temas var, top yön değiştiriyor. Net olarak açık bir penaltı."

Fiyat pazarlık dışında bunlarla hiçbirşey konusulmaz,
Bir yandan iyide oldu kim kahpe kim paralı köpek döküldüler meydana
, unutulmasın bunlar iyi mimleyin

Son düzenleme:
@Veli Baltacı kupa gereksiz degil mi su asamada, bence yedek cikalim
yok yau.
k.gümrük zaten ligde can çekişiyor esas onlar yedek çıkar diye tahmin ediyorum.
şehir deplasmanı değil bir şey değil. avrupamız da kalmadı. bence kupayı kovalayalım derim.

Fırat Aydınus: "Bu pozisyonda temas yok diyenle futbol konuşulmaz. Pozisyonda elle temas var, top yön değiştiriyor. Net olarak açık bir penaltı."

Fiyat pazarlık dışında bunlarla hiçbirşey konusulmaz,
Bir yandan iyide oldu kim kahpe kim paralı köpek döküldüler meydana
, unutulmasın bunlar iyi mimleyin
''Temas yok diyenle pozisyonu konuşmam'' sözünü, temas yoksa konuşacak bir şey de kalmıyor şeklinde anladım. Topta bir kırılma oluyor gibi dedi; tahmine dayalı olarak VAR inceleme öneremez, kesin kanıt sunması gerekir de dedi...Genelde FB lehine yontuyor ama bu pozisyon yaptığı yorum kötü değil; direkt penaltı diyenler var...

fall salağının yaptığı içerde bence ve tam bir şaibe
maç berabereyken dk 80de yaptı
kazımcan 2-0ken yaptı vr vr yaptılar ve mertens gol posyonuna giricekti. burda osurwalter rastgele bi top atıcak içeri altı üstü

fall salağının yaptığı içerde bence ve tam bir şaibe
maç berabereyken dk 80de yaptı
kazımcan 2-0ken yaptı vr vr yaptılar ve mertens gol posyonuna giricekti. burda osurwalter rastgele bi top atıcak içeri altı üstü
Aynen öyle ortayı engellemek için çizgiye paralel kayacağına doğrudan fbliye kayıyor masumane bir tarafı yok

+18 diyo, seks skandali herhold
Bu olay doğru galiba az önce bir video gördüm kadın hakem kendi insta storysinde görüntü paylaşıyor yüzleri apaçık gözüküyor adam da tff yetkilisi diyorlar bunu kastediyorsa

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyuk bir kitlesel cildirmislikla karsi karsiyayiz maalesef

Bunlar akit okuyan buyuk resmi goren hülocuları bile gecti

Boyle bir rakibimiz oldugu icin utaniyorum

bu sene leminadan daha iyi bir orta saha görmedim premier ligde bu arada belki çok abartı gelecek ama guimaraes ve rodrinin de önünde bu seneki performansı bence

Bu olay doğru galiba az önce bir video gördüm kadın hakem kendi insta storysinde görüntü paylaşıyor yüzleri apaçık gözüküyor adam da tff yetkilisi diyorlar bunu kastediyorsa

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnstasini at reis izleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt