Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.524
- 11.983
- 773
Şikecilerin dagilacagi fikstür geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba 1 turu daha geçseler mi 2. maç uzatmaya gidip zar zor geçseler fena olmaz üstüne 2 beşiktaş maçı 2 Avrupa maçı daha derken komple bitebilirler.
Kesinlikle Ankaragücü nu gecmeleri lazım , jekenin tek hedefi kupa , o 2 maçta yesinler birbirini harcasinlarAcaba 1 turu daha geçseler mi 2. maç uzatmaya gidip zar zor geçseler fena olmaz üstüne 2 beşiktaş maçı 2 Avrupa maçı daha derken komple bitebilirler.
biraz jogo bonito izleyelim
ts anüsten zorlar gibiHatay yatar. Pendik formsuz. Anca Trabzon zorlar onlari
Ts macinda sıkıntı ne zaman hırs ile maça çıksalar fark yiyorlar gene öyle bir durum olabilir. Kafa rahat oldu mu yeniyorlar genelde.ts anüsten zorlar gibi
Avcı fenere ters geliyor yine şovunu yaparlar İsmail Kartal'a hocalığı öğretir.Ts macinda sıkıntı ne zaman hırs ile maça çıksalar fark yiyorlar gene öyle bir durum olabilir. Kafa rahat oldu mu yeniyorlar genelde.
içerde baya iyiler fbye karşı son birkaç yıldırTs macinda sıkıntı ne zaman hırs ile maça çıksalar fark yiyorlar gene öyle bir durum olabilir. Kafa rahat oldu mu yeniyorlar genelde.
biraz jogo bonito izleyelim
Union SG fenerin içinden geçer. Dönüşünde Trabzon'da koyar.hepsini yenerler
Union SG fenerin içinden geçer. Dönüşünde Trabzon'da koyar.
Okanim totem mi yapiyon yav feneri s2ker atarlar ne demek union kim daha 2 ay önce liverpoolu yendi adamlar.yauv union kim abi
köy takımı
union elle oynasa futbolu 3 pas yapamaz
bomboş takım
trabzonda boş iş fark yerler
Sezon sonu Mertens yerine Puertas'a ne dersin? Devre arası da bize yazıldı sezon sonu adaylardan biri sanırım Mertens yerine Blas ile birlikte.Okanim totem mi yapiyon yav feneri s2ker atarlar ne demek union kim daha 2 ay önce liverpoolu yendi adamlar.
Ekli dosyayı görüntüle 236238
Ekli dosyayı görüntüle 236239
Sanchez bazen istikrarsız maç çıkarabiliyor ama Nelsson her zaman istikrarlı değerli bir stoper bugün olmasa muhtemelen yenilmiştik. Kaç tane top kesti sayamadım takımın en iyilerindendi.Nelsson' dan bahsedilmemiş olmasına şaşırdım. Vazgeçilmemesi gerektiğini dün de söylemiştim, yanıltmadı çok şükür...