GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'ı solda mı düşünüyosun
yok transfer olabilir diye düşünüyorum.

kalırsada olaki 4-4-2 formasyonu oldu 2. forvet olur. çeşitliği olduğu için çok görev verebilirsin. adamda kanat tarafı farketmiyor. iki kanadın her pozisyonunda oynuyor adam.

kaldı ki her zaman iyi oyuncu hep ilk 11 olmamalı-yedekten getireceğin adamda ilk 11 kadar katkı potansiyeline sahip olmalıki minimum sakatlık/yorgunluk/baskı ile her daim aynı oyun istikrarın olsun.

cityde Grillish - Doku gibi - hangisini koyarsan koy iş yapıyor belli özelliklerinde.

Barış iki kanattada hem ilk 11 hem yedek olabilir ofansifte + gizli forvet

#VERSATİL (kelimenin hastasıyım 6 ayda girdi literatüre dillerden düşmüyor)

Son düzenleme:
belöz a.gücün'den istifa edecekti, etmemiş. artık kupa maçını bilerek yatmaz herhalde bence son şansı, etiyle kemiğiyle oynayacaktır a.gücü.

bence fb bu hafta bu verilen penaltının acısını çok fena çekecek. kendi adamlarından emre kupada, volkan ligde çakacak. biz de bjk'e çakıp ligi bitireceğiz.
.
I now this game

başkan konuşuyor

1709116811169.webp

Fevkalade bir stoper

Saçma sapan bir tabir çıktı büyük takım stoperi diye... Ulan sanki 90 dk top bizde ve dünyadaki her takımı baskı ile boğabiliyoruz.

Nelsson gerçek bir stoperdir ve doğru stoper oyununu oynuyor. Hatasız oynadığını kabul edenler şimdide neden hata yapmadığını bu şekilde açıklıyorlar. "Risk almadığı için hata da yapmıyor" yok yaa Allah Allah :red:

Bana göre Davinson'dan çok ve çok üstün bir savunmacı. Davinson ancak bizim oyun yapımızda fiziksel avantajlarını kullanarak sivrilebilecek bir oyuncu. Ayağı falanda Nelsson'dan çok üst düzey değil. İlk geldiğinde rakipler o dikine pas atarken aldığı riskleri tahmin etmediklerinden "abi adam dikine pas atıyor, Nelsson bunların hiç birini yapamıyor Muslera'ya dönüyor" diye bir algı oluşturdular. Şimdi rakipler Davinson'u analiz etmeye başladı ve top kayıpları arttı doğal olarak. Yakında bu riskli paslarından biri kalemize gol olarak dönecek. Zaten savunma anlamında ciddi sıkıntıları olan bir adam üstüne bunlar eklediğinde bakalım nasıl savunacaklar?

Yanlış anlaşılmasın burada amacım Davinson'u gömmek değil Nelsson'a yapılan haksız baskıyı anlatmaya çalışıyorum. Bunu Okan hocada tercihleri ve "Nelsson'u öne çıkarmaya ikna edemiyoruz" açıklaması ile destekledi sayılır. Bana göre hocanın bu sezon yaptığı tek en büyük hata Manu ile içerdeki maçta Nelsson'u oynatmayıp Kaan'a stoperde görev vermesiydi. Doğal olarak orta sahaya da Ndombele'yi koymuştu.

O maç Nelsson'u sözleşme uzatmadığı için falan oynatmaması çok büyük hataydı. Sen ihtiyacın varken iyi stoperini oynat sözleşme durumuna sonra bakarsın. Sanki şu an uzattı da mı oynuyor? Mecburen oynatıyoruz çünkü adam iyi savunmacı ve herkesin düşündüğünün aksine bence bizim takım olarak çokça maruz kaldığımız geçiş hücumlarında en doğru pozisyon alan stoperimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt