GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın klunda kırık vamış , fener macı ıcın kotu oldu

1709207536807.webp

Lazyonun form tutması iyi oldu ama bu sakatlık bakalım nasıl etkileyecek ,fenerli mallar seviniyor

Onuachu zaten oynamıyordu ki fenerin kazanmaktan başka çaresi olmadığı maçta Enis Destan'ın oynaması daha iyi olur.

Trabzonspor alan daraltıp kapacağı toplarla Visca, Trezeguet, Pepe, Enis gibi oyuncular üzerinden pozisyon yakalar.

Kadıköy'de kazandıkları maçta yanlış hatırlamıyorsam Onuachu'nun başarılı pas yüzdesi %37 olması lazım.

Onuachu zaten oynamıyordu ki fenerin kazanmaktan başka çaresi olmadığı maçta Enis Destan'ın oynaması daha iyi olur.

Trabzonspor alan daraltıp kapacağı toplarla Visca, Trezeguet, Pepe, Enis gibi oyuncular üzerinden pozisyon yakalar.

Kadıköy'de kazandıkları maçta yanlış hatırlamıyorsam Onuachu'nun başarılı pas yüzdesi %37 olması lazım.
6 metre adamı yan toplarda sol bek menşeili oosterbilmemneye verdikleri için o maçı domine etti ounachu. kalas gibi adam normalde.

Ts gollerini kanatlar atıyor şu ara zaten evet onauchu kotu bir kayıp. Ama zaten bu ara oynatmıyordu o kadar çok apo onu destan stoperleri çekiyor, oraya trezege visca koşu atıyor öyle buluyorlar golleri bu sıra.

Alternatif olması her zaman iyidir. Rakibe "acaba" dedirtirsin.

üzdü.

Muslera
Mertens
Tete
Aurier
Ziyech
Ndombele
Carlos Vinicius
Nelsson

Sezon sonu bence ayrilacak olan isimler. Muslera’nin ulkesine veya ABD’ye gidecegini dusunuyorum. Sampiyon olup erkenden calismalara baslamak lazim.
Lütfen ve de lütfen bu listede Oliviera'da olsun.yoksa aklımız kalır.

Evet beyler, prag sonrasi kendi evimizde pozisyona giremeden, k.gümrük gibi bi takımdan fark yemekten kurtulmanın tek bir mânâsı var
Ligide çok geçmeden verecez
Yapacak hiçbirşey yok

Artık oli zaha tete filan takımda düşünülmememli. Ayrıca bi sakatlanan bir daha dönmüyor nerde hakim aeura ndombele filan

azıcık yönetim olsa ndombele ziyech falan bırakın kadro dışı çiftlikte gibi davranıyorlar.
ben şampiyon olursak ta bu herifleri kutlamalarda falan görmek istemiyorum.ne halleri varsa görsün.

Kaldı elimizde 11 maç ha birde süper kupa maçı var ekstra.
Bjk maçı bir kenara 11de 10 yapmak işten bile değil.mt arasına kadar sürpriz yaşamazsak finishe daha rahat geçeriz

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazin Out:
Muslera (Brezilya, Arjantin veya MLS yapar)
Nelsson (kendisi artik transfer olmayi ister)
Dubois (12 yabancida lüks olur. Fransaya döner)
Ross (Teklif gelirse satilir. Yoksa maasi düsük diye yine bir yere kiralariz)
Aurier (bir kac mac yapip gider herhalde)
Oliveira (Bitik. Umarim menajeri arabistana götürür)
Ndombele (Flop olacagi belliydi)
Mertens (keske 2-3 yas genc olsa. Ama artik emekli olur)
Baris (Avrupa Sampiyonasinda piyasasi zirveyi bulur ve satilir diye düsünüyorum)
Tete (Umarim biri adam gibi teklif verir ve gider. Yaptigini 20% maasla Yunus'da yapar)
Zaha (En büyük hayal kirikligi. O performansla maasin yarisini bile hak etmiyor. Babel seviyesinde resmen)
Ziyech (Arabistandan bir takima kitler menajeri)
Vinicius (Satin alinmaz)

Transferlerde artik isime gecmisine falan bakmasinlar. Ve abuk zubuk maas dagitmamaliyiz. Maaslari geri 40 milyon veya altina düsürmeye baksak iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt