GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsan fb logolu görselleri paylaşmayalım.
Vitamin oldugun zamanlar mugur miz

Bjk sonrası kalan 11 maçımızdaki ana rotasyonu şu şekil düşünüyorum
Muslera
Aurier Nelsson Apo Köhn
Torreira KDB
Barış Mertens Kerem
Icardi

Yedek rotasyonu ise
Davinson
Kaan (bana kalırsa bjk maçından sonra ameliyat olmalı)
Berkan
Eyüp
Zaha
Tete
Ziyech
+ birkaç genç oyuncu eklenebilir

Aslında sayı ve kalite anlamında bu rotasyon fazlasıyla yeterli olurdu ancak en alttaki 3 oyuncunun ne vereceğini kestiremediğim için kesin konuşamıyorum.

Geriye kalan Ndombele-sergio-vinicius bunlar artık en son tercih sakatlık vs. olmadığı sürece kadro dışı kalabilirler.

Twitter'de Fb Irfan Canin sözlesmesini uzatacakmis ve maasini 50 milyon liraya cekecekmis diye okudum. Bizim yerliler ona göre baya az maas aliyor. Bizde sanki bir ara Kerem ve Abdül zam alacak diyorlardi ama o is olmadiysa, gelecek sezon bizim en faydali yerli oyuncularimizin maaslari söyle:

Abdülkerim 23,46 Milyon
Kerem bir ara 20-25 Milyona yükseldi diyorlardi
Baris Alper 12 milyon olmali sanki
Kaan Ayhan 19 Milyon

Yabancilarin ucuk maaslarina bakarsak, hepsi zam isterse birsey denmez bence. Hele Baris ve Kerem Avrupadan teklif alirlarsa, o rakamlara devam oynamayi kabul etmezlerse sasirmam.

Twitter'de Fb Irfan Canin sözlesmesini uzatacakmis ve maasini 50 milyon liraya cekecekmis diye okudum. Bizim yerliler ona göre baya az maas aliyor. Bizde sanki bir ara Kerem ve Abdül zam alacak diyorlardi ama o is olmadiysa, gelecek sezon bizim en faydali yerli oyuncularimizin maaslari söyle:

Abdülkerim 23,46 Milyon
Kerem bir ara 20-25 Milyona yükseldi diyorlardi
Baris Alper 12 milyon olmali sanki
Kaan Ayhan 19 Milyon

Yabancilarin ucuk maaslarina bakarsak, hepsi zam isterse birsey denmez bence. Hele Baris ve Kerem Avrupadan teklif alirlarsa, o rakamlara devam oynamayi kabul etmezlerse sasirmam.

kaanı nerde gördün o kdr az alma ihtimali bulunmuyor

Kiralik gönderdigimiz tum topcular geri gelecek herhalde. Aralarinda isimize yarayacak olanlar emin ve yunus gibi durmakta

Morutan olayı doğruysa oynamadıkları için 3 milyona geri alacağız. Saçma sapan anlaşma. Kendini de pek gösteremedi. Bundan da kar edemeyiz

Şu an Morutan, Zaniolo, Yunus, Midtçö olsaydı elimizde Tete, Ziyech, Zaha, Ndombele yerine buralar bizimdi. Acı ama gerçek.

Böyle malca anlasma yapmak yerine, adami niye yine Avrupaya yollamadik? Belki orda piyasa degerini yükseltirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt