GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam olursa 11 oynatilir. Daha büyük elestirilir. Sorun çıkartılir. Barış Alper daha çok süre almali
Barışı kariyer sezonu yaşarken parlatıp saplamak gerekir.
Kerem barışa göre daha efektif oyuncu, kadronda Kerem varsa kereme oyun kurdurmak yada pres yaptırmak değil skora odaklanırdı oyun oynamak gerekir.
Kerem frikikten gol atar, duran top kullanır, ceza sahası içindekini ince görür ve pas atar. Aslına bakarsan çok değerli bir oyuncu da bu sene aktif kullanabilmeyi başaramadık, basit oynattırmamız gerek.

Sonra barış iyi hoş oyuncu da tamamen vücut sayesinde bu oyunu oynuyor, bir süre sonra bu kadar yoğun çalışma temposunun vereceği tükenmişlik de düşünmek gerek. Keza son haftalarda yorgunluğun verdiği etkiyle sıçışlara gelmiş durumda.
20 milyona zorlayıp sonra yeni barışlar çıkarmalıyız.
3-5 sene Avrupa’da koşturup sonra geri alıp bağrımıza basarız.

Ligin en az gol yiyen takımı olmamızın sebebi rakiplerin beceriksizliğinden kaçırdığı goller yani.

Süper tespitmiş.

Ligin en az gol yiyen takımı olmamızın sebebi rakiplerin beceriksizliğinden kaçırdığı goller yani.

Süper tespitmiş.

xG gol yeme beklentisine bakarsak, kaleci farki diyebiliriz.
Bizim gol yeme beklentimiz 20,2 ama tek 15 gol yemissiz. Fbnin beklentisi 17,7 ama 22 gol yemisler.

Musleranin Ratingleri Livakovic den baya iyi.
18 fazla kurtaris üstüne kurtaris orani 12,5% daha yüksek.
Kaleci topu penaltı alanının dışında kurtardı: Muslera 28, Livakovic 8
Hava topu yakalama: Muslera 22, Livakovic 13

Muslera 4,9 gol engellemis.
Livakovic 2,69 ekstraden gol yemis. Yani 7,59 gol farki var.

Kalecileri degistirsek, biz suan rahat 4-5 puan farkla ikinci olurduk herhalde.

Barışı kariyer sezonu yaşarken parlatıp saplamak gerekir.
Kerem barışa göre daha efektif oyuncu, kadronda Kerem varsa kereme oyun kurdurmak yada pres yaptırmak değil skora odaklanırdı oyun oynamak gerekir.
Kerem frikikten gol atar, duran top kullanır, ceza sahası içindekini ince görür ve pas atar. Aslına bakarsan çok değerli bir oyuncu da bu sene aktif kullanabilmeyi başaramadık, basit oynattırmamız gerek.

Sonra barış iyi hoş oyuncu da tamamen vücut sayesinde bu oyunu oynuyor, bir süre sonra bu kadar yoğun çalışma temposunun vereceği tükenmişlik de düşünmek gerek. Keza son haftalarda yorgunluğun verdiği etkiyle sıçışlara gelmiş durumda.
20 milyona zorlayıp sonra yeni barışlar çıkarmalıyız.
3-5 sene Avrupa’da koşturup sonra geri alıp bağrımıza basarız.
Ben daha çok takım oyunculuguna bakıyorum basit oynayan oyuncuyu seviyorum. Kerem kotu oyuncu demiyorum ama oyun stilini beğenmiyorum. Burak yilmazida begenmezdim. Takımı kendine bağlı bırakıyordu duvar olamiyordu. Barista bazen saçmalıyor ama son zamanlarda basit oynayabiliyor. Bence onun 1 senesi daha var. Yerine oyuncu bulana kadar.

Ben daha çok takım oyunculuguna bakıyorum basit oynayan oyuncuyu seviyorum. Kerem kotu oyuncu demiyorum ama oyun stilini beğenmiyorum. Burak yilmazida begenmezdim. Takımı kendine bağlı bırakıyordu duvar olamiyordu. Barista bazen saçmalıyor ama son zamanlarda basit oynayabiliyor. Bence onun 1 senesi daha var. Yerine oyuncu bulana kadar.
Geçen sene takım oyununu oynayan Kerem bu ene niye oynayamıyor diye sorgulamamız lazım derim.
Takım oynayamıyoruz ki zaten 2 senedir bireysel gidiyoruz aslında. Gelecek sene için yerliler gitsin diyoruz da müthiş sıkıntılı bir kural. İlk 11e yakın seviyede en az 7 oyuncu şart ki o da ne kadar ilk 11 olur bilemem.
Herkes sağlam yerlilere saldıracak evdekilerden daha çok verim nasıl alırım derdine düşmek gerekir.

ne yazık ki yapacak başka birşey kalmadı bari para kazanalım

IMG_3307.webp

Geçen sene takım oyununu oynayan Kerem bu ene niye oynayamıyor diye sorgulamamız lazım derim.
Takım oynayamıyoruz ki zaten 2 senedir bireysel gidiyoruz aslında. Gelecek sene için yerliler gitsin diyoruz da müthiş sıkıntılı bir kural. İlk 11e yakın seviyede en az 7 oyuncu şart ki o da ne kadar ilk 11 olur bilemem.
Herkes sağlam yerlilere saldıracak evdekilerden daha çok verim nasıl alırım derdine düşmek gerekir.
Seneye yabancılar dahada önemli. Hepsini iyi secmeliyiz. Kerem sadece basit pas atsın. Kohn bombosken hemde ona daha kolay pas atabilirdi gitti saga barışa attı kaptırdı. Keremden başka diğer oyuncularda buna uydu. Takım olarak çok pas hatası yapıyoruz. Sonrada yoruluyoruz. Sorun zaten hoca sorunu. Duzeltmede göremiyorum. Ezbere gidiyoruz

xG gol yeme beklentisine bakarsak, kaleci farki diyebiliriz.
Bizim gol yeme beklentimiz 20,2 ama tek 15 gol yemissiz. Fbnin beklentisi 17,7 ama 22 gol yemisler.

Musleranin Ratingleri Livakovic den baya iyi.
18 fazla kurtaris üstüne kurtaris orani 12,5% daha yüksek.
Kaleci topu penaltı alanının dışında kurtardı: Muslera 28, Livakovic 8
Hava topu yakalama: Muslera 22, Livakovic 13

Muslera 4,9 gol engellemis.
Livakovic 2,69 ekstraden gol yemis. Yani 7,59 gol farki var.

Kalecileri degistirsek, biz suan rahat 4-5 puan farkla ikinci olurduk herhalde.
Bizim kalemizde az gol yeme sebebimiz rakibin kalemize çok adamla gelememesini sağlayan bir oyun yapısıyla oynamamızdır. Hücuma anca 2-3 oyuncuyla çıkabiliyor rakipler. Orta ve arka tarafı çıkamıyor Okan Buruk adam amada baskıyla. E rakibi kaleye uzak tutarsan organize gol yeme şansın da azalıyor.

Geçişlerden yenilen gollerin temel sorunu hücumda kaybedilen basit toplardır. Kerem bazen maçı katlediyor bu konuda. Onun yüzünden geri koşa koşa dili çıkıyor takımın. Hiç unutmuyorum Ankaragücü maçında Kerem oyundan çıktığı an rakip ceza sahasına yerleşebilmiştik. O baskıdan da gol gelmişti.

Başı Kerem çekse de yorgun zamanlarında Mertens ve Barış da bu furyaya katılıyor.

Bu Başakşehir'i Katarlılar alacağı için transferde ve takımın antrenman tesisleri için yatırımları olacakmış.Geçenlerde Bein Sports'ta konuşuyolardı.Okan hocayla Abdullah hoca planları arasındaymış.Eğer Çağdaş hoca galibiyet serisi yapmazsa hoca değişikliğine gideceklermiş.Okan hocanın sözleşmesinin yenilenmemesi ve başkan değişikliği gibi olaylardan dolayı Okan hoca Başakşehir'e hoca olarak geçebilir..

Bu Başakşehir'i Katarlılar alacağı için transferde ve takımın antrenman tesisleri için yatırımları olacakmış.Geçenlerde Bein Sports'ta konuşuyolardı.Okan hocayla Abdullah hoca planları arasındaymış.Eğer Çağdaş hoca galibiyet serisi yapmazsa oca değişikliğine gideceklermiş.Okan hocanın sözleşmesinin yenilenmemesi ve başkan değişikliği gibi olaylardan dolayı Okan hoca Başakşehir'e hoca olarak geçebilir..
Senaryon güzelmiş

Bu Başakşehir'i Katarlılar alacağı için transferde ve takımın antrenman tesisleri için yatırımları olacakmış.Geçenlerde Bein Sports'ta konuşuyolardı.Okan hocayla Abdullah hoca planları arasındaymış.Eğer Çağdaş hoca galibiyet serisi yapmazsa hoca değişikliğine gideceklermiş.Okan hocanın sözleşmesinin yenilenmemesi ve başkan değişikliği gibi olaylardan dolayı Okan hoca Başakşehir'e hoca olarak geçebilir..
Bu katarlılar seyircisi olmayan başakşehiri alıp ne yapacaklarmış.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt