- 17 Eylül 2018
- 20.552
- 23.462
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be, uzun bir aradan sonra bir postuna %100 ile katiliyorum, helalrashicanın alınmasını savundum hep yazın
ama şu gs beni almıyorsa rakibine gideyim diyen topçudan bi zıkkım olmaz olmadıda
önce karakter sen gsyi çk seviyorduysan rakibine gitmezsin
misal mertens juveye gitmedi napoli istememesine rağmen
karakterli adam değilmiş
onun için arkasından hiç bakmadım
bugün bize özel olarakda bilenmiş yoksa ligde leş atıyor
ciğeri beş para etmez bir adam
Acikcasi her sene bir sebep bulunuyor. Bu sezon sampiyon olmasak da olur diyoruz, sonra rakipler bizle dalga geciyor falan ya da laf atiyorlar. Sonra hoooopp "Bu sene mutlaka sampiyon olmaliyiz'a donuyor isler.Bu sene şampiyon olmak inanılmaz önemli bir hale geldi.
Açıkçası bu sene şampiyon olduktan sonra önümüzdeki sene olamasak da önemli değil benim nezdimde.
İçindeki ses seni yiyor; herif cezalı!..İçimden bi his kahtalı mıçe 30 metreden kovacovice sokacak diyor
2005 gibi bi dönem kumandanin okey tusuna basarak futbolcunun gözünden golü izle gibi bi dalga vardi15 sene önce de bizde Spider cam vardı ne oldu onlara yav.
2005 gibi bi dönem kumandanin okey tusuna basarak futbolcunun gözünden golü izle gibi bi dalga vardi
O zamanlar diyordum ulan ne teknoloji yapmislar
Meger animasyon şekilde gösteriyorlarmış golleri
Keske topcunun gözünden canlı canlı mac izleyebilsek
15 sene önce de bizde Spider cam vardı ne oldu onlara yav.