GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Union'u ilk maç beraber bitmeli

Fb salmamalı ikinci maç ölümüne oynamalı

Çünkü ilk maçın skoruna göre ikinci maç salacaklardır

O yüzden berabere biterse salmazlar

Yenilseler bile 1 fark filan olmalı
Şampiyon olacağız Allah'ın izniyle. Bu hesaplara gerek kalmayacak. İçeride feneri yener oluruz.

Şampiyon olacağız Allah'ın izniyle. Bu hesaplara gerek kalmayacak. İçeride feneri yener oluruz.
Hak eden hak ettiğini görsün istiyorum renktaş

Öyle 3 puan filan değil

Mümkün mertebe ne kadar puan farkı açabilirsek o kadar açılsın istiyorum

Malum takımla aynı kalibrede değiliz çünkü

Tamam kötü oynayabiliriz ama çok ciddi fark var arada

Ve bu belli olsun istiyorum

Son düzenleme:
Hala 25 yaşında gibi canim kaptanim

Bu arada nerde dinledim - sanırım HY yayınında (başka izlediğim yok zaten) - Muslera'nın Uruguayda kulüp satın alma etme gibi planlarıda varmış - bunu ertelerse kalacak.

ertelemez ve kalmazsa yaz trasnferinin en önemli işler listesindeki yerini alır kaleci konusu

Ben şampiyonluğun derbiye kalmayacağını düşünüyorum. Fenerin istanbulspor ve adana maçı hariç her maçta ciddi puan kaybı ihtimali var (karagümrükle sivasın bir kereliğine yatmayacağını ummak istiyorum). Bizim sadece alanya deplasmanı zor gözüküyor. Derbiye 6 puanın üzerinde gireriz.

Ben şampiyonluğun derbiye kalmayacağını düşünüyorum. Fenerin istanbulspor ve adana maçı hariç her maçta ciddi puan kaybı ihtimali var (karagümrükle sivasın bir kereliğine yatmayacağını ummak istiyorum). Bizim sadece alanya deplasmanı zor gözüküyor. Derbiye 6 puanın üzerinde gireriz.
B. Uygun çok iyi yatar. Yatmasıyla meşhurdur. eski eşine sorabilirsiniz.

Paşa deplasmanı da tatsız
alanya dün galip geldi rahatladı biraz - bizim maça kadar daha iyi pozisyonda olurlarsa daha iyi olacak.

en realist beklenti TS deplasmanı - ama dün TS hiç sahada yoktu - taraftarla vs ile o maçı bunaltmaları lazım.

zaten 10da 10 a gerek yok - max 9da9 lazım ama dediğin gibi bende derbiye kalmayacağını düşünüyorum başka işler olmazsa. Kalırsa benim ne hakeme ne tff ye güvenim 0 , oraya uğraşıyorlar zaten aman fener yarıştan kopmasın diye

Oh oh, fenere bir kez daha sarhos sarhos koyariz. Daha tatli olur, daha tatli olur.

hatta bizim milli ara + seçimler ile oluşaka 2 haftalık araya kadar Rize - Paşa(d) maçları var

fenerin 2 tane union sg +içeride pendik + TS deplasmanı gibi yıpratıcı fikstürü var.

ara önceside %80 avantajı elde edebiliriz.

FİKSTÜRLER.webp

Union SG deplasmanı yoracak - turu bırakacak - moral bozukluğu yaratacak
TS öncesi kadıköydeki 2inci maçı bırakacak fener %99 lig daha önemli kafasıyla

Açıkçası ben gireceğimiz uzun aradan rahatsızım. Evet, oyuncuların dinlenmeye ihtiyacı var ancak iyi bir tempoya girdik. Bize bir sekte yaratmasından çekiniyorum. İyi seviye hazırlık maçları faydalı olur mu bilmem ama değerlendirilebilir. Özellikle kabızlık yaşayan oyuncuların moral kazanması için genç ve yedekleri amatör bir ekiple karşılaştırmak, asları da bir nebze mücadeleci bir takım ile oynatmak mantıklı olabilir.

Bu arada nerde dinledim - sanırım HY yayınında (başka izlediğim yok zaten) - Muslera'nın Uruguayda kulüp satın alma etme gibi planlarıda varmış - bunu ertelerse kalacak.

ertelemez ve kalmazsa yaz trasnferinin en önemli işler listesindeki yerini alır kaleci konusu

Altay Bayindir haberleri bu minvalde cikariliyor o halde..

Bence de 1+1 yapilmali ancak maasini da bir parca dusurse hani harika olur..

Açıkçası ben gireceğimiz uzun aradan rahatsızım. Evet, oyuncuların dinlenmeye ihtiyacı var ancak iyi bir tempoya girdik. Bize bir sekte yaratmasından çekiniyorum. İyi seviye hazırlık maçları faydalı olur mu bilmem ama değerlendirilebilir. Özellikle kabızlık yaşayan oyuncuların moral kazanması için genç ve yedekleri amatör bir ekiple karşılaştırmak, asları da bir nebze mücadeleci bir takım ile oynatmak mantıklı olabilir.
1 hafta ara verilecek lige. Bence bizim yararımıza.

ne hazırlık maçı hocam götü çıktı topçuların 3 günde 1 maç oynamaktan. antrenman falan yoktu zaten deplasmandan gelip 1 gün dinlenip diğer gün baska maça çıkıyorduk.
1 hafta dinlenme süreleri takıma da hocaya da iyi gelecektir. rotasyon yok gibi bir şey bjk maçında görüldüğü üzere. zorunlu olmadıkca 80 den önce değişiklik yapmaz artık hoca.
sezon içinde bu kadar maç oynarken yükleme falan da yapılmaz. maç temposuyla oyuncular ritim yakalamaktan baska çareleri yok. son çeyrekte yorgunluklar baslayacak hayırlı bile oldu avrupa serüvenin bitmesi. lig fb yi kırma adına daha değerli. cl faktörü var ucunda.

Union'u ilk maç beraber bitmeli

Fb salmamalı ikinci maç ölümüne oynamalı

Çünkü ilk maçın skoruna göre ikinci maç salacaklardır

O yüzden berabere biterse salmazlar

Yenilseler bile 1 fark filan olmalı
Sikecilerin sahtekar hacisi, Union macina yedek kadroyla cikar iki mactada ve kasmadan elenirler. TR ligi herseyden onemli onlar icin.

Milli Takım arasına kayıpsız girersek harika olacak. Paşa deplasmanı zor geçecektir umarım kaybetmeyiz. Zaten Cuma günü Rize'nin hayatlarındaki son maçları gibi oynayacaklarını hepimiz biliyoruz o maçta zor geçecektir.

Sonraki süreçte ise fb maçına kadar iki defa şehir dışına çıkacağız. Alanya ve Adana deplasmanları zor olacaktır. Diğer maçların hepsini Sivas hariç küme düşme adayları ile yapacağız. Bu maçlarda düşündüğümüzden zor geçecektir.

Kısacası fb, Pendik veya Trabzon'da puan bırakırsa harika olur. Hem puan farkının morali hem de milli aranın verdiği etki ile oyuncularımız eski keskinliklerine ulaşınca kalan 8 maçta daha iyi oyunlar oynayacağımıza inanıyorum.

ne hazırlık maçı hocam götü çıktı topçuların 3 günde 1 maç oynamaktan. antrenman falan yoktu zaten deplasmandan gelip 1 gün dinlenip diğer gün baska maça çıkıyorduk.
1 hafta dinlenme süreleri takıma da hocaya da iyi gelecektir. rotasyon yok gibi bir şey bjk maçında görüldüğü üzere. zorunlu olmadıkca 80 den önce değişiklik yapmaz artık hoca.
sezon içinde bu kadar maç oynarken yükleme falan da yapılmaz. maç temposuyla oyuncular ritim yakalamaktan baska çareleri yok. son çeyrekte yorgunluklar baslayacak hayırlı bile oldu avrupa serüvenin bitmesi. lig fb yi kırma adına daha değerli. cl faktörü var ucunda.
Yüklemeden bahsetmiyoruz ama oyun temposu sıkıntılı 15-16 günlük bir aradan sonra. Bana riskli geliyor bu kadar uzun bir ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt