GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ananasların çocuğu kendi yaptıkları her şeyi yapmamış gibi anlattı. Bu adam harbiden bir proje. Bu artık başka bir FB- GS noktası falanda değil. Bu adamın TR devletini karıştırmak isteyen bir proje. Bunu artık savcılar alacak 6222'den yargılamalı bu Koç'ların kime hizmet ettiklerini ortaya çıkarmalı.

yaptıgı bu basın toplantısının karşılıgını sahada almaz umarım alırsa şayet ortalık fena karışır.
Sene sonu şampiyon olmak için yaptıklarını herkes biliyor Pendikspor maçında yaşananları 1 dakika konuşmamış sürekli gündemi hedef tahtasına bize koymalarının sebebi budur.

Hakemlere açık açık mesaj veriyor videolarla gösterdiler algıyı yaptılar umarım Kasımpaşa maçına yansımaz.

Lube ömrünün sonuna kadar umarım mutlu olamazsın kahır yaşarsın

benım çevremde cok fazla fenerli arkadasım var hepsinide severim ama hiç olmadıkları kadar hırçın ve saldırganlar bu adama ilah gibi tapıyorlar abartmıyorum azizden daha cok seviyorlar niyese

benım çevremde cok fazla fenerli arkadasım var hepsinide severim ama hiç olmadıkları kadar hırçın ve saldırganlar bu adama ilah gibi tapıyorlar abartmıyorum azizden daha cok seviyorlar niyese
Kulüplerinin güçlü olmadıklarını bildikleri için.

3 sene 5 sene çaylak hakemlere baskı yaparak şampiyonluk olursunuz dimi fırıldak

İşte anlatmaya çalıştığım fark bu o yüzden bizim herhangi bir başkan asla bu tarz bir basın toplantısı yapamaz ve yapmamalı da zaten. Yaparsa anında apar topar gönderileceğini bilir çünkü. Bu adamın derdi şampiyonluk falanı da geçtim ülkeyi karıştırmak istiyor bu adam Gs- Fb'liler arasında olaylar çıksın kan dökülsün istiyor.

totoşa bak yabancı hakemleri daha kolay bağlıcan dimi iş ortaklarınla onla bunla şerro yerler mi lan o oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt