Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonu şampiyon olmak için yaptıklarını herkes biliyor Pendikspor maçında yaşananları 1 dakika konuşmamış sürekli gündemi hedef tahtasına bize koymalarının sebebi budur.yaptıgı bu basın toplantısının karşılıgını sahada almaz umarım alırsa şayet ortalık fena karışır.
Şurada koptum.
Kulüplerinin güçlü olmadıklarını bildikleri için.benım çevremde cok fazla fenerli arkadasım var hepsinide severim ama hiç olmadıkları kadar hırçın ve saldırganlar bu adama ilah gibi tapıyorlar abartmıyorum azizden daha cok seviyorlar niyese
İşte anlatmaya çalıştığım fark bu o yüzden bizim herhangi bir başkan asla bu tarz bir basın toplantısı yapamaz ve yapmamalı da zaten. Yaparsa anında apar topar gönderileceğini bilir çünkü. Bu adamın derdi şampiyonluk falanı da geçtim ülkeyi karıştırmak istiyor bu adam Gs- Fb'liler arasında olaylar çıksın kan dökülsün istiyor.benım çevremde cok fazla fenerli arkadasım var hepsinide severim ama hiç olmadıkları kadar hırçın ve saldırganlar bu adama ilah gibi tapıyorlar abartmıyorum azizden daha cok seviyorlar niyese