GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun sıkıntısı yetenek veya kalite seviyesi değil ki adamda kronik sakatlık sorunu var.

Yanlış transfer değildi hatta o dönem onların tam ihtiyacı olan bir oyuncuydu.

Bayern onu bırakmazdı yıllardır sezonda 20 maç oynayan Coman'a bakıyorlar.

Renato hep oynamak istediğinden dolayı sağa sola kiraya gitti sonrasında çıkışını da yaptı ama işte sakatlık belası adamın peşini bırakmıyor. Bazı oyuncuların kaderi oluyor bu sakatlıklar yapacak bir şey yok.

nurullah'ın da dediği gibi, o çocuk quality'den değil, sakatlıklardan olmadı.

ya boey de bir bakarsın tutmayabilir, sonuçta bu işin mental tarafı da var. ancak 1 oyuncuya iyice analiz etmeden 30 milyon verecek kulüp değil bayern.

ayrıca 1 ay içinde 30 m eur verdiği bir oyuncudan vazgeçecek kadar bir "türk" kulübü de değil.
Sanchez otuz bes milyonluk topcu mu peki? O gun de degildi bugun de degil. Portekizli diye faturasi sisirilmis bir topcuydu o kadar.

Geçtiğimiz kış istemişiz elemanı. Menajeri böyle açıklama yapınca bu transfer sanki olmaz gibi geliyor bana. Bir de FB maçlarında izlediğimde karar vericiliğini, son pas tercihlerini, topla vedalaşmada ge. kalmasını beğenmedim ki Mertens bölgesinden ziyade 8 no gibi oynadı bir de. Mertens yerine oraya onun gibi tekte oynayabilen çabuk karar verebilen birini isterim şahsen ne olur bilmem ama acayip şekilde oraya Fabian Rieder'ı yakıştırıyorum nedense.

galatasaray'ın 2001 yılında real madrid'le oynayacağı şampiyonlar ligi çeyrek final maçından üç gün önce beşiktaş maçı vardı. erteleme talebi beşiktaş ve fenerbahçe tarafından reddedildi.

Bunu yeni gördüm gerçek mi acaba
genç olmak ne güzel yahu. aklımızda bir sürü gereksiz bilgi var.

lucescu'nun "köpekler istedi diye atlar ölmez" sözünü söyledği olaydır bu.

galatasaray'ın 2001 yılında real madrid'le oynayacağı şampiyonlar ligi çeyrek final maçından üç gün önce beşiktaş maçı vardı. erteleme talebi beşiktaş ve fenerbahçe tarafından reddedildi.

Bunu yeni gördüm gerçek mi acaba
bjk maci 31.03de, real maci 03.04de oynanmis
yani dinlenmek icin sadece iki günü olmus takimin
ama bunlar normal seyler
cumartesi lig macina cikip sali cl macina cikiyoruz zaten biz yillardir
bu sezon da cl dönüsü hep deplasmana ciktik neredeyse
özellikle hatay macina bir gün fazla izin yaparak cikmis olsaydik su andaki puan farki 5 olurdu

Eleme maçları oynayacak olan U21 ve U19 millî takımlara güncel kadrodan toplam 0 oyuncu göndermişiz. Yine eleme maçları oynayacak oynayacak olan U17 millî takıma da 1 oyuncumuz gitmiş.

Hazırlık maçları oynayacak olan U18 millî takıma ise 5 oyuncumuz çağrılmış. Genç oyuncu kapitalimizde düşüş var.

Kiralık gönderdiğimiz oyunculardan 3 tanesi U21 millî takıma seçildi.

1707768386025.webp

Puertas ben genel kanının aksine beğendim açıkçası, şey çok ilginç takımın en önemli gol ayağı olmakla birlikte bu adam deplasmandaki Fenerbahçe maçında 29 tane ikili mücadeleye girmiş bunun yanında bir çok defansif aksiyonda bulunmuş. Lig maçlarında da bakıyorum Puertas ortalama 12-13 ikili mücadeleye giriyormuş

Takım oyuncusu, dinamik adamlar arıyorsak çok doğru bir isim, yok bu sene olduğu gibi Ziyech, Zaha, Ndombele veya Angelino kovalayalım diyenler varsa onlar da kendileri bilir ben Barış Alper gibi Köhn gibi Puertas gibi adamların sayısının artmasını istiyorum takımımızda

Böyle oyuncuların üstüne Torreira, Davinson, İcardi gibi oyuncular eklendiğinde bir bütün haline geliyor takım. Hatta Puertas ın aynısından bir tane de merkez orta sahaya lazım

Konsantre olduğumuzda her takımı yenebilecek güçteyiz ama kalan fikstür zorluğunda da düşme adaylarıyla evimizde oynayacağız, bu avantaj
Sadece gümrük deplasman ama sondan 3. maç, oraya kadar düşmesi kesinleşmiş olsa çok güzel olur
Hatta 1 puan nasılsa kurtarmaz diyerek bir de fenerden puan alsa tadından yenmez
Şu an en önemli maçımız Paşa, fener yardakçısı bize çelme takmaya çalışacak, fenerin muhtemel puan kaybı nedeniyle hakem de bizden puan çalmaya çalışacak
Bu maçı tam konsantrasyonla geçip fenerin puan kaybını beklemeliyiz
Alanya adana deplasmanları, bize açık oynarlarsa daha iyi olur
Yardakçı sivas da yine çelme takmaya çalışacak ama evimizde boğacağız inşallah ve oraya kadar fenerin muhtemel kayıpları olacaktır bence hakemler daha da azıtıp orta sahada penaltı vermeye başlamazlarsa
Disiplini ve konsantrasyonu kaybetmeden her maçı son maç gibi oynamalıyız
Artık her maç final

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt