GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türk futbol tarihinde bir çok kişinin araştırmadan körü körüne inandığı iki yalan:

1- ankaragücü 0-8 gs maçı.

gs'a 0.5 - 0'lık bir galibiyet bile yeterken, sanki 8 averaj lazımmış gibi genç jenerasyona "gs şike yaptı", "zalad şike yaptı" çamurunu atmak.

bunu 50+ yaşında, ankaralı ve fanatik ankaragüçlü bir abimize bile anlatamadım. bırakın fblisini, bjklisini. internetten açtım, gösterdim. dinlemedi bile. nasıl da beyni yıkanmış.

2- fb'in otobüsü kurşunlandığı için şampiyonluğu kaybetmesi.

arşiv unutmaz. açın bakın. fb olaydan sonra lider oluyor. hem de tam bir hafta sonra. gs trabzon'da 2-1 yeniliyor, fb iç sahada bursa'yı yenip lider oluyor. sonra puan kayıpları yapıp liderliği kaybediyor. yani otobüsü kurşunlanan takım, azmedip lider oluyor. ama şampiyonlukları, otobüsleri kurşunlandığı için kaçmış. şaka gibiler.

türk futbol tarihinde bir çok kişinin araştırmadan körü körüne inandığı iki yalan:

gs'a 0.5 - 0'lık bir galibiyet bile yeterken, sanki 8 averaj lazımmış gibi genç jenerasyona "gs şike yaptı", "zalad şike yaptı" çamurunu atmak.

bunu 50+ yaşında, ankaralı ve fanatik ankaragüçlü bir abimize bile anlatamadım. bırakın fblisini, bjklisini. internetten açtım, gösterdim. dinlemedi bile. nasıl da beyni yıkanmış.

arşiv unutmaz. açın bakın. fb olaydan sonra lider oluyor. hem de tam bir hafta sonra. gs trabzon'da 2-1 yeniliyor, fb iç sahada bursa'yı yenip lider oluyor. sonra puan kayıpları yapıp liderliği kaybediyor. yani otobüsü kurşunlanan takım, azmedip lider oluyor. ama şampiyonlukları, otobüsleri kurşunlandığı için kaçmış. şaka gibiler.
Kurşun değil taş çıkıyor sonra o iş. Kurşun bunların uydurması. O otobüsün şoförü açıklamıştı galiba.

Bjk lilerin yırtık dondan çıkar gibi kendilerini nimetten saymaları çok komik oluyor. Şimdide iyiki bjkliyim diye tag açmışlar x de

beyaz forma çok güzelde - zaten kırmızı bandın olduğu yerde yuvarlak kırmızı arma komik durmuş - Nike logosu nasıl yapılıyorsa bayrağıda öyle yapsalar ya - işin kolayına kaçılmış o detayda.

kırmızı forma da güzel ama çok basit geliyor gözüme - hafif bir şeyler eklenmeli formalara
Şöyle bir yorum var üstad o konuya dair, mantıklı geldi bana

Asla kabul edilmemelidir.

Kalan maçlar içerisinde bizi zorlayabilecek tek takım yok belki kapanmayı becerip iyi hücumculara sahip olduğu için Karagümrük diyebilirim ama güzel bir Mayıs akşamında muhtemelen şampiyonluk maçımız olacağı için şölen havasında sayın Hurma'nın takımını bir alt lige uğurlarız.

Dün en zor maçımızı oynadık, Kasımpaşa gerçekten iyi ve bize ters gelebilen maç başı 120 kilometre koşan bir takım.

Fenerbahçe'nin ise fikstürü çok zor çünkü Gümrük ile Gümrük için tamam mı devam maçına denk geldiler, maç falan satamazlar mecbur çıkıp oynayacaklar.
Beşiktaş maçıda neticede derbi herkes Santos gitsin yeni hoca taze kan gelsin Fenerbahçe'ye ancak öyle çelme takabilirler diyor ama ben katılmıyorum, erken gol gelmezse Santos tam deplasman derbi hocası. Kapatıp, oyunu kilitleyebilecek hoca.
Diğer zor maçları ise umarım potada olurlar ki öyle görünüyor Konya deplasmanı, 40 bin Konyalının önünde 3 ihtimalli maç olur.

Konyaspor-Fenerbahçe ile oynadığında biz içeride Sivasspor ile oynayacağız, lig burada kırılır biz de Gümrük maçında ilan ederiz.

Ankaragücü’nü tjk 6-0 ve 4-0 yeniyor iki maçta, o maçların görüntülerini açıp izleyince asıl onlara şike dersin.

Kurşunlanma olayına girmiyorum o sezonu winnerlığımız sayesinde kazandık, Sneijder’in önderliğinde. Başak maçında 2-0dan 2-2ye maç dönerken Volkan Babacan’ın yediği golleri de hala unutmadım.

Ankaragücü’nü tjk 6-0 ve 4-0 yeniyor iki maçta, o maçların görüntülerini açıp izleyince asıl onlara şike dersin.

Kurşunlanma olayına girmiyorum o sezonu winnerlığımız sayesinde kazandık, Sneijder’in önderliğinde. Başak maçında 2-0dan 2-2ye maç dönerken Volkan Babacan’ın yediği golleri de hala unutmadım.
O sezonu komple izlemiştim bjk en az fb kadar sinsi kahpedir son 16 maçında tek kayıp vermişti oda evinde Trabzon saplamısti, Trabzon'un o kıyağı önemliydi sondan 3 yada 4cu maçı fb ileydi , fb yatmıştı dostlukları oradan geliyor, okulda fbjkliler kenetlenmisti hiç unutmam

Biraz da saha içine dönelim.

15 gün milli arada hali hazırda iki sakat oyuncumuz aurier ve sanchez çok büyük ihtimalle kadroya dönecektir.

yeni iyileşen ya da iyileşmek üzere olan oyuncularımız da tamamen iyileşip, artık sakatlıkla ilgili bir problem, sanıyorum ki kalmayacaktır. barış ve kaan gibi yıpranan oyuncularımız için de bu ara çok iyi gelecektir.

Takım antalya'da kampa girecek. bir de hazırlık maçı ayarlanır maç ritmi için. lig devre arası gibi ara. tam zamanında geldi.

Fb maçına kadar iç sahada 3, deplasmanda 3 maç oynayacağız. İstanbul dışına sadece iki kere çıkacağız.

Takımda arkadaşlık ve konsantrasyon çok iyi seviyede. İcardi de akan oyunda atmaya başladı. oyuncularımızın çoğu formda.

Kağıt üzerinde hiçbir maç kolay değildir fakat tekrar yazalım "kağıt üzerinde" değerlendirirsek, alanyaspor ve her ne kadar kadro değişikliklerine gitse de adana demirspor deplasmanları, fb maçına kadarki en zor maçlarımız olacak gibi gözüküyor.

Kısacası fb maçına kadar, rakibimizin "puan kaybı" ümit ettiği iki maç kaldı. her ikisi de yenilmeyecek takımlar değiller bu arada.

Ayrıca kalan maçlarda en kötü senaryoda 1 mağlubiyet+1 beraberlik alsak ve fb tüm maçlarını kazansa bile, yine fb'yi yarım sıfır yendiğimiz takdirde bile lider oluyoruz.

Bunu insanlar unuttu ama son virajda müthiş bir avantaj demektir bu.

Vinicius'un son dakika golü gerçekten ilaç gibi geldi.

Rakibimiz fb ise aşırı gergin durumda. Son derece farklı gündemleri var. Oyuncuları son olaylardan dolayı ne kadar ceza alacak belli değil. Başkanları "ligden çekilmek" gibi bir abukluğu dillendiriyor. Bu oyuncuların konsantrasyonunu ister istemez etkileyecektir. Bunun yanında sakatlık konusunda da sanırım sıkıntılılar.

Yaşlı oyuncularının form seviyeleri geriye gitmiş durumda. Bu şekilde Avrupa maçlarının da olduğu yoğun bir fikstüre girecekler. Nisan ayında 3.7 günde bir maç yapacaklar.

Kısacası şu an her şey lehimize gidiyor gibi görünüyor.

Tüm bunların arasında benim için tek soru işareti süper kupa maçı şüphesiz.

Bu maçın sonucu/gidişatı/sahada oynanacak oyun, maç esnasında ve maç sonunda (umarım olmaz) ama gerçekleşebilecek potansiyel olaylar vs vs. muhakkak ki her iki takım için de olumlu/olumsuz bir şeyler ifade edecektir.

Özellikle bu sene rakibimizin ne denli bel altı rekabet ettiği düşünülürse, bu maçtan umarım en az hasar ile ve kupa ile ayrılırız diye ümit ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt