- 18 Temmuz 2009
- 81.888
- 239.084
- 5.093
Futboldan anlamaması dışında pek problem yok.Prekazi var GSTV yayınında - sempatik adam yav
gelmişken kerem aktürkoğlunu bir elden geçirse keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futboldan anlamaması dışında pek problem yok.Prekazi var GSTV yayınında - sempatik adam yav
gelmişken kerem aktürkoğlunu bir elden geçirse keşke
Kurşun değil taş çıkıyor sonra o iş. Kurşun bunların uydurması. O otobüsün şoförü açıklamıştı galiba.türk futbol tarihinde bir çok kişinin araştırmadan körü körüne inandığı iki yalan:
1- ankaragücü 0-8 gs maçı.
gs'a 0.5 - 0'lık bir galibiyet bile yeterken, sanki 8 averaj lazımmış gibi genç jenerasyona "gs şike yaptı", "zalad şike yaptı" çamurunu atmak.
bunu 50+ yaşında, ankaralı ve fanatik ankaragüçlü bir abimize bile anlatamadım. bırakın fblisini, bjklisini. internetten açtım, gösterdim. dinlemedi bile. nasıl da beyni yıkanmış.
2- fb'in otobüsü kurşunlandığı için şampiyonluğu kaybetmesi.
arşiv unutmaz. açın bakın. fb olaydan sonra lider oluyor. hem de tam bir hafta sonra. gs trabzon'da 2-1 yeniliyor, fb iç sahada bursa'yı yenip lider oluyor. sonra puan kayıpları yapıp liderliği kaybediyor. yani otobüsü kurşunlanan takım, azmedip lider oluyor. ama şampiyonlukları, otobüsleri kurşunlandığı için kaçmış. şaka gibiler.
Şöyle bir yorum var üstad o konuya dair, mantıklı geldi banabeyaz forma çok güzelde - zaten kırmızı bandın olduğu yerde yuvarlak kırmızı arma komik durmuş - Nike logosu nasıl yapılıyorsa bayrağıda öyle yapsalar ya - işin kolayına kaçılmış o detayda.
kırmızı forma da güzel ama çok basit geliyor gözüme - hafif bir şeyler eklenmeli formalara
Jovanovic diye DY bir herif önermişti. Akıbeti ne oldu acaba?Futboldan anlamaması dışında pek problem yok.
Ankaragücü’nü tjk 6-0 ve 4-0 yeniyor iki maçta, o maçların görüntülerini açıp izleyince asıl onlara şike dersin.türk futbol tarihinde bir çok kişinin araştırmadan körü körüne inandığı iki yalan:
1- ankaragücü 0-8 gs maçı.
gs'a 0.5 - 0'lık bir galibiyet bile yeterken, sanki 8 averaj lazımmış gibi genç jenerasyona "gs şike yaptı", "zalad şike yaptı" çamurunu atmak.
bunu 50+ yaşında, ankaralı ve fanatik ankaragüçlü bir abimize bile anlatamadım. bırakın fblisini, bjklisini. internetten açtım, gösterdim. dinlemedi bile. nasıl da beyni yıkanmış.
2- fb'in otobüsü kurşunlandığı için şampiyonluğu kaybetmesi.
arşiv unutmaz. açın bakın. fb olaydan sonra lider oluyor. hem de tam bir hafta sonra. gs trabzon'da 2-1 yeniliyor, fb iç sahada bursa'yı yenip lider oluyor. sonra puan kayıpları yapıp liderliği kaybediyor. yani otobüsü kurşunlanan takım, azmedip lider oluyor. ama şampiyonlukları, otobüsleri kurşunlandığı için kaçmış. şaka gibiler.
O sezonu komple izlemiştim bjk en az fb kadar sinsi kahpedir son 16 maçında tek kayıp vermişti oda evinde Trabzon saplamısti, Trabzon'un o kıyağı önemliydi sondan 3 yada 4cu maçı fb ileydi , fb yatmıştı dostlukları oradan geliyor, okulda fbjkliler kenetlenmisti hiç unutmamAnkaragücü’nü tjk 6-0 ve 4-0 yeniyor iki maçta, o maçların görüntülerini açıp izleyince asıl onlara şike dersin.
Kurşunlanma olayına girmiyorum o sezonu winnerlığımız sayesinde kazandık, Sneijder’in önderliğinde. Başak maçında 2-0dan 2-2ye maç dönerken Volkan Babacan’ın yediği golleri de hala unutmadım.