GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bigsour:📢Alicim başkan oldum

A.koc:📢 bunlar şampiyon takıma hunharca takviye yaptılar önlerini kesmen lazım

bigsour:📢 mümkün değil, Erden diye biri var gördün geçen sene istifa ettirirler

A.koc:📢o zaman bizi ittir

bigsour📢 orası bende zaten merak etme hakemlerde bizde hatta yayıncı kuruluş dahil

A.koc📢 anlayacaklar ama daha ligin başından çok dikkat çekeriz , o nasıl olacak

Bigsour📢 sen orasını bana bırak git şimdi 5 yıldızlı forma bastırt , çık heryerde paraları eniklerinede haber sal , 5 yıldız korkusunu sal üzerlerine, ben sana çok sert çıkışıp ceza yaptırım falan uygulayacağımı söyleyince herkes adaletli biri olduğumu zannedecek 😉

A.koc📢 vaaayy kral adamsın, sen yapımcılık falan bence bı düşün başkanım Oscar alırsın valla oyuncu lazım olursa oynarım bende

Bigsour📢 bu kadar şeye rağmen şampiyon olamazsanız Gs ikimizide brazzersde başrolde oynatır zaten ona göre

şu yorucu ve iğrenç gündemden biraz uzaklaşıp, saha içi takılalım.

zaha benim nezdimde her türlü sınıfı geçmiştir.

adam resmen egosunu törpüledi ve palace'ın yıldız oyuncusundan, gs'ın hamle oyuncusuna, tamamlayıcı oyuncusuna dönüştü ve bu bizim için çok önemli bir şey. hiçbir takımda bu çapta bir ex-factor yok.

helal olsun vallahi. karakterli adammış.

tete de öyle.

adam penaltıya bakamadı lan.

bazıları katkı verir / vermez, ancak çok çok karakterli bir oyuncu grubumuz var.

bir tane rakibi rencide etmeden, hepsi oyununa bakıyor. hepsi odaklanmış. ndombele dahil.

ben hepsinden razıyım.

Ne ligden çekilebilecek, ne başkanlığı bırakacak

kodum varlıklı rambo okanı

sıradan bi ailede doğsaydı bu beyinle 25 yaşına gelmeden falan ölür giderdi

önümüzdeki sene daha da iğrençleşecekler

önümüzdeki sezon plan

GS 5 i takmadan biz 4 ü takalım
GS 5 i takarsa 29 şampiyonluk onaylattırırız.

mesela mertens. ahh ulan ahh. karakterine şiir yazılır bee.

kaç yaşına gelmiş, özveriye bak. adam napoli'de maradona'nın önüne geçmiş, efsane olmuş. kariyerindeki son 9 resmi maçı belki de, şu dandik ligi kafasına takmış, elinden geleni yapıyor. sallamasa kimse bir şey demez, parasını alır çeker gider.

ben kendisini yaptığı yanlış son tercihler ya da yapamadıkları ile çok sert eleştirmiş ve hataya düşmüştüm.

inşallah tarihimiz boyunca hep bu karakterde oyuncular transfer ederiz.

bir de diğer tarafa bak. bosna davarı çıkıyor, hakemler adil yönetseydi 6-7 puan önde olurduk diyor. utanmadan, sıkılmadan. hem de hakemin, rakibin içinden geçtiği, kayıtları açıklanmasın diye monitöre bile gitmeden penaltı ile mucize bir 3 puanı kazandırdığı maçın hemen ardından söylüyor bunu.

şimdi bu adam gol kralı olsa ne olur, olmasa ne olur?

sıfır karakter.

böyle oyuncular bizden her daim uzak dursun.

rte bunun futbolu terörize etmesine izin vermez.
Geçen sene ve bu sene sırf seçim ayağına buna sabır ettiler bu da aradan buldu boşluğu açıldıkça açıldı.
Bir ülkeyi iç karışıklığa götürecek hamleler yapmaya devam ederse bunun sonu uzandan beter hale gelir.
Önce bunu fener başkanlığından aldırır sonra da ipini öyle bir tutar ki aklı şaşar. Erdoğanı daha tanıyamamışlar.
Bir bakmışsın holding yok

rte bunun futbolu terörize etmesine izin vermez.
Geçen sene ve bu sene sırf seçim ayağına buna sabır ettiler bu da aradan buldu boşluğu açıldıkça açıldı.
Bir ülkeyi iç karışıklığa götürecek hamleler yapmaya devam ederse bunun sonu uzandan beter hale gelir.
Önce bunu fener başkanlığından aldırır sonra da ipini öyle bir tutar ki aklı şaşar. Erdoğanı daha tanıyamamışlar.
Bir bakmışsın holding yok
bir ülke ne kadar kutuplaşırsa, o kadar kolay yönetilir. ülkede resmen sağ-sol çatışmasının yerini gs-fb çatışması aldı. bunun da baş mimarı belli.

ben senin gibi düşünmüyorum. yönetenlerin işine gelir bu durum.

nando
kaan-davinson-nelsson-köhn
demirbay-torreira
ziyech-mertens-barış
icardi

aurierin falan kaan kadar faydalı olabileceğini sanmıyorum alışacak takıma oturacak da ölme eşşeğim ölme.

davinson ya da akerim mutlaka sakat oluyor ztn hangisi sağlamsa o oynar

nando
kaan-davinson-nelsson-köhn
demirbay-torreira
ziyech-mertens-barış
icardi

aurierin falan kaan kadar faydalı olabileceğini sanmıyorum alışacak takıma oturacak da ölme eşşeğim ölme.

davinson ya da akerim mutlaka sakat oluyor ztn hangisi sağlamsa o oynar
çok net ideal onbir budur.

aurier sürpriz bir oyun oynarsa, kaan'ı kesebilir sadece ama ben de katkı vereceğini sanmıyorum.

bir ülke ne kadar kutuplaşırsa, o kadar kolay yönetilir. ülkede resmen sağ-sol çatışmasının yerini gs-fb çatışması aldı. bunun da baş mimarı belli.

ben senin gibi düşünmüyorum. yönetenlerin işine gelir bu durum.
Olay güç aldıkça çok uç noktalara giymesiyle sonuçlanır.
Bir süre sonra tamamen kontrolünü kaybetme olur ki gezi sürecinde bunu yaşadık, o dönem insanların en azından konfor alanı dahi olsa rahat hareket edebileceği bir ortam vardı. Ekonomi fena değildi, özgürlükler en azından kısıtlı değildi. Büyük kitlelere ulaşamadan bir süre sonra durduruldu.
Mevcut durumda benzer bir olayı hele futbol üzerinden çıkabilecek bir kıvılcımın önünün nereye gideceğini kimse kestiremez.
Olası benzer bir olayda da ciddi manada c.b. karizması çizilir, kendisi 10 sene önceki kadar genç ve dinç de değil.
Olayların büyümesine hiç bir şekilde izin vermezler. Maximum ayrışabileceğimiz günümüz kadar. Yoksa herkes biliyor ki bir tarafa aşırı baskının olduğu yerse büyük bir boşalım gerçrkleşir.
Futbol bunların bir ayağı ki, boşalımda olabilecek bir sürü ayak var.

çok net ideal onbir budur.

aurier sürpriz bir oyun oynarsa, kaan'ı kesebilir sadece ama ben de katkı vereceğini sanmıyorum.
istese de kesemiyor ya 9 yabancı oluyor o türlü

kaan'dan daha faideli oynama ihtimalini 0 görüyorum

barış da asla bek falan oynamamalı götürdükleri getirdiklerinden daha fazla

herif o aptal penaltı kırmızıyı yapmasa geçmiş olsun

istese de kesemiyor ya 9 yabancı oluyor o türlü

kaan'dan daha faideli oynama ihtimalini 0 görüyorum

barış da asla bek falan oynamamalı götürdükleri getirdiklerinden daha fazla

herif o aptal penaltı kırmızıyı yapmasa geçmiş olsun
ya atıyorum aurier öyle bir perform verir ki, stoper ikilisinden birini abdül yaparsın yine 8'i yakalarsın.

ama seninle aynı fikirdeyim, bence de çok süre bulamayacaktır.
barış konusunda da,

rahmetullah berişbek bek oynayabilir ama barış bek oynamamalıdır.

fener ligden çekilirse türkiye sıralaması vs diye sıçıyorlar. Olm madem öyle oluyor fener ceza almaz hakemler ve pfdk haksızlığa devam ediyorsa bizde çekilelim şampiyon olsalar ş.ligine gidemesinler. Alsınlar liglerini başlrına çalsınlar nasıl oluyormuş izleyelim.

Basketbol finaline çıkmayan takıma karşı ama Galatasaray öylr bir şey yapamaz diyr tespit sıçıyor birde.
Götünüz yiyorsa çekin lan takımı hodri meydan bakalım ne kadar adamsınız.
Hayır oyu verecekleri oraya nasıl dolduracağınızı bilmeyen yok.
Ahlak yoksunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt