Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.465
- 30.324
- 1.988
Fb ligden çekilirse İstanbul tekrardan ingilizlere verilecek diyen çıkmamış hayret
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mükemmel
Yakında onu da diyen birisi çıkar elbet üstat. Mesela Tayfun Bayındır denilen şişko.Fb ligden çekilirse İstanbul tekrardan ingilizlere verilecek diyen çıkmamış hayret
Fb ligden çekilirse İstanbul tekrardan ingilizlere verilecek diyen çıkmamış hayret
önümüzdeki sezon planNe ligden çekilebilecek, ne başkanlığı bırakacak
kodum varlıklı rambo okanı
sıradan bi ailede doğsaydı bu beyinle 25 yaşına gelmeden falan ölür giderdi
önümüzdeki sene daha da iğrençleşecekler
rte bunun futbolu terörize etmesine izin vermez.Ne ligden çekilebilecek, ne başkanlığı bırakacak
kodum varlıklı rambo okanı
sıradan bi ailede doğsaydı bu beyinle 25 yaşına gelmeden falan ölür giderdi
önümüzdeki sene daha da iğrençleşecekler
bir ülke ne kadar kutuplaşırsa, o kadar kolay yönetilir. ülkede resmen sağ-sol çatışmasının yerini gs-fb çatışması aldı. bunun da baş mimarı belli.rte bunun futbolu terörize etmesine izin vermez.
Geçen sene ve bu sene sırf seçim ayağına buna sabır ettiler bu da aradan buldu boşluğu açıldıkça açıldı.
Bir ülkeyi iç karışıklığa götürecek hamleler yapmaya devam ederse bunun sonu uzandan beter hale gelir.
Önce bunu fener başkanlığından aldırır sonra da ipini öyle bir tutar ki aklı şaşar. Erdoğanı daha tanıyamamışlar.
Bir bakmışsın holding yok
içimizden geldi bir şeyler yazdık be tuna fish. bizi kimle aynı kefeye koydun. yuh sana.yiğit çık adamın hesabından
çok net ideal onbir budur.nando
kaan-davinson-nelsson-köhn
demirbay-torreira
ziyech-mertens-barış
icardi
aurierin falan kaan kadar faydalı olabileceğini sanmıyorum alışacak takıma oturacak da ölme eşşeğim ölme.
davinson ya da akerim mutlaka sakat oluyor ztn hangisi sağlamsa o oynar
Olay güç aldıkça çok uç noktalara giymesiyle sonuçlanır.bir ülke ne kadar kutuplaşırsa, o kadar kolay yönetilir. ülkede resmen sağ-sol çatışmasının yerini gs-fb çatışması aldı. bunun da baş mimarı belli.
ben senin gibi düşünmüyorum. yönetenlerin işine gelir bu durum.
istese de kesemiyor ya 9 yabancı oluyor o türlüçok net ideal onbir budur.
aurier sürpriz bir oyun oynarsa, kaan'ı kesebilir sadece ama ben de katkı vereceğini sanmıyorum.
ya atıyorum aurier öyle bir perform verir ki, stoper ikilisinden birini abdül yaparsın yine 8'i yakalarsın.istese de kesemiyor ya 9 yabancı oluyor o türlü
kaan'dan daha faideli oynama ihtimalini 0 görüyorum
barış da asla bek falan oynamamalı götürdükleri getirdiklerinden daha fazla
herif o aptal penaltı kırmızıyı yapmasa geçmiş olsun