GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası seneye sadece bir 6-8 numara tarzı bir oyuncu ve bir sağ bek (Aureira nasıl bilmiyoruz) gelse yeterli.
ben sağ bek/orta saha/on numara olmak üzere 3 transfer diyorum. geçen sene de sol bek/orta saha/on numara olmak üzere 3 transfer diyordum.

sadece 3 transfer. başka hiç yapmasınlar.

onun dışında, giden olursa yerini doldursunlar.

alt liglerden yapılacak BAY gibi, kerem gibi, ya da almanya'dan bulunacak eyüp aydın gibi gurbetçi oyuncu yatırımları cüzzi maliyet içerdiği için onları transferden saymıyorum. onlar her daim olmalı zaten. 10 tane denersin 2 tanesi tutarsa BAY ve kerem oluyor.

Zaten 5'e almışlar iyi para isterler ki video da o isteyecekleri parayı edecek bir performans da göremedim serbest kalma maddesi 5 milyon olan Eren Dinkçi'yi kanata almak en doğru iş olur bizim için. Olurda Tete'yi satabilirsek o paranın üstüne de biraz koyarak Eren Dinkçi ve Oğuz Aydın'ı almak bizim için çok doğru tercih olacaktır.

Can Uzun'a fb yıllık 2-3 milyon euro maaş versin babası en büyük fenerli olur

Zaten 5'e almışlar iyi para isterler ki video da o isteyecekleri parayı edecek bir performans da göremedim serbest kalma maddesi 5 milyon olan Eren Dinkçi'yi kanata almak en doğru iş olur bizim için. Olurda Tete'yi satabilirsek o paranın üstüne de biraz koyarak Eren Dinkçi ve Oğuz Aydın'ı almak bizim için çok doğru tercih olacaktır.
bence ilk transfer olarak TÜM parayı orta saha transferine basmalıyız.

bakın stoperde nelsson satılsa bile, sanchez-apo-emin-kaan var, gayet iyi rotasyon.

kanat oyuncularından, zaniolo ve tete gitse bile, zaha-kerem-yunus akgün-ziyech var.

bek dediğin uygun fiyata bulunuyor. boey gibi, köhn gibi.

on numarada bile, kimseyi bulamadın, en kötü ziyech'i oynatırsın.

ama iyi orta saha para ediyor yahu. şu torriera'nın yanına bir melo bulmamız lazım. tüm bütçeyi oraya ayırmamız lazım gerekirse.

bir mucize yaşansa da mertens'ten boşalacak koltuğu, mertens'ten daha mertens olan griezmann ile doldursak. :d

Mertens-Ziyech seneye de kalacaksa yabancı konusunda oldukça sınırlı transfer yapabiliriz gibi... Ben Nelsson'un satılacağını tahmin ediyorum, onu yazmadım.

1. Muslera
2. Davinson
3. Köhn
4. Yabancı sağ bek
5. Torreira
6. Yabancı 8 numara (artık şart herhalde)
7. Mertens
8. Ziyech
9. Icardi
10. Herhalde Mertens'in önüne bir 10 no (Rafa Silva diyorlar mesela)
11. Icardi'nin yabancı yedeği (güvenilir yerli bir aday yok gibi)

12a) Zaha/Zaniolo/Tete'den biri gibi duruyor... (Çünkü hepsine hem bizim hem onların kabul edeceği teklifler gelir mi emin değilim)
12b) Sağ/sol bek yedeğimiz de tam olarak yok, Kaan hem ameliyat olacak hem de Nelsson giderse stoper rotasyonunda öncelikli olacak. ikisini de yedekleyen ve bize 2 tane yedek bek transferi maliyetinden koruyacak Dubois bence mantıklıydı. Açıkçası kalması taraftarıyım bu açıdan.

Oliveira-Nelsson-Morutan-Cicaldau-Ross ve ayrıca Zaha/Zaniolo/Tete/Dubois'dan 3 tanesi gitmiş senaryo bir de bu...

Ben Ziyech gider diyordum kesin, ki açıkçası ayrılması taraftarıyım. İstikrarına güvenilecek biri değil. Ne sağlık olarak ne mental ve aidiyet olarak bel bağlanır bu adama. Hele 12 yabancı varken mantıklı değil tutmak. 14+ yabancı hakkımız olsaydı ekstradan kalabilir derdim de...

Ya da bu senaryodan farklı bir şey olması için Mertens'in önüne veya hadi en kötü ihtimalle Mertens'le rotasyonlu yazılacak diğer isim Türk statüsünde oynayabilecek biri olacak. Oraya da o seviyede güvenilir bir yerli aday var mı bilmiyorum. Galiba yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt