Mertens-Ziyech seneye de kalacaksa yabancı konusunda oldukça sınırlı transfer yapabiliriz gibi... Ben Nelsson'un satılacağını tahmin ediyorum, onu yazmadım.
1. Muslera
2. Davinson
3. Köhn
4. Yabancı sağ bek
5. Torreira
6. Yabancı 8 numara (artık şart herhalde)
7. Mertens
8. Ziyech
9. Icardi
10. Herhalde Mertens'in önüne bir 10 no (Rafa Silva diyorlar mesela)
11. Icardi'nin yabancı yedeği (güvenilir yerli bir aday yok gibi)
12a) Zaha/Zaniolo/Tete'den biri gibi duruyor... (Çünkü hepsine hem bizim hem onların kabul edeceği teklifler gelir mi emin değilim)
12b) Sağ/sol bek yedeğimiz de tam olarak yok, Kaan hem ameliyat olacak hem de Nelsson giderse stoper rotasyonunda öncelikli olacak. ikisini de yedekleyen ve bize 2 tane yedek bek transferi maliyetinden koruyacak Dubois bence mantıklıydı. Açıkçası kalması taraftarıyım bu açıdan.
Oliveira-Nelsson-Morutan-Cicaldau-Ross ve ayrıca Zaha/Zaniolo/Tete/Dubois'dan 3 tanesi gitmiş senaryo bir de bu...
Ben Ziyech gider diyordum kesin, ki açıkçası ayrılması taraftarıyım. İstikrarına güvenilecek biri değil. Ne sağlık olarak ne mental ve aidiyet olarak bel bağlanır bu adama. Hele 12 yabancı varken mantıklı değil tutmak. 14+ yabancı hakkımız olsaydı ekstradan kalabilir derdim de...
Ya da bu senaryodan farklı bir şey olması için Mertens'in önüne veya hadi en kötü ihtimalle Mertens'le rotasyonlu yazılacak diğer isim Türk statüsünde oynayabilecek biri olacak. Oraya da o seviyede güvenilir bir yerli aday var mı bilmiyorum. Galiba yok.