GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu çocukları altyapıya alırken çok mu arıyorlar
Screenshot_20240324-201746_Opera.webp

Aurier ve Sanchez herhalde tek basina calisiyordur. Sanki Torreira ve Muslerayi da göremedim.

Acun Ilıcalı'na değil Esat Yontuç'a veriliyor sanırım haber bu yönde en azından ama oda Acun'un ortağı olduğu için haber Acun Ilıcalı'nın da adı geçiliyor. Tabi burada nasıl veriliyor oraya özel program mı yapılacak? Orada gelir üretilip ona mı ortak olunacak? Net bir haberi görüp ona göre yorumlamak daha sağlıklı olacaktır.

Haber yalanmış. Ama Youtube olayını yönetimin kendi içinde kaliteli yapacağını düşünmüyorum. Bu konuda digital medya işini bilen Galatasaraylılardan destek alınmalı iş birliği yapılmalı bence.

Lig olmayınca haftasonu çok sıkıcı geçiyor

Neyse ki bu hafta şu parçayı keşfettim:

yerli kontenjani icin salih ucan'i kapalim sezon sonu ama fener de ilgilenir gibi

Bu sezonki en büyük sikintimiz bazı oyuncuların standardının oluşmaması.. İcardi-Kerem-Demirbay -zaha vs...Misal barış alper-boey ve toreiranin hep bir standardı vardi toreira çok kötü olsa bile çekiliyor ama yukarda saydığım isimler kötü oldugunda cidden hiç çekilmiyor.. Kötünün de bir ayarı olmalı artık kerem kötüyse 30 kaybetmesin 10 tane kaybetsin veya demirbay kötüyse saçma sapan 5 tane pas hatası yapıp kalemize pozisyon vermesin..

ismail kartal haber globaldeki sercana saçma sapan bir röportaj vermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt