GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guendouzi, çok yönlü gözüyle bakılıp genelde 8 numara gibi kullanılmış bir oyuncu. Zaman zaman ÖL, hatta nadiren 10 numara olarak da denenmişliği var. Arsenal zamanı sıklıkla Torreira ile de rotasyona girdiğini hatırlıyorum ki o zamanlar ÖL esas olarak Xhaka idi. Elneny de ÖL olarak tercih edilen diğer bir oyuncuydu. Gendouzi, ÖL olarak genellikle Torreira' dan da sonra düşünülüyordu. Üçlü oynadıkları maçlarda ise sıklıkla Torr-Guendouzi birlikte oynuyorlardı...

Şahsen Guendouzi' nin eninde sonunda saf 6 numaraya evrileceğini düşünmüşümdür hep. Ön tarafta oynamak için yeterince kreatif görmüyorum. Oysa daha geride kalıp, oluşacak boşluklara bildiğimiz fuleli driplingleriyle dalışlar yaparak daha verimli olabileceği kanısındayım...

Burada bazılarının hayal ettiği 8 numara performansını göstermesi zor ama ufak bir rötuşla, Okan Hocanın da tasarladığı anlaşılan ''Çift 6,5 no ile oynama'' fikri için çok uygun bir oyuncu olabilir...

Karagümrük bizim maça 30 bin bilet ayıracaksa geriye bir tek Adana Demirspor deplasmanımız kaldı diyebiliriz Konyaspor son hafta olduğu için o maça kalacağını düşünmüyorum önümüzdeki 5 maç 4 tanesi iç saha atmosferinde olacak.

Galatasaray(5 maç)
Pendikspor
Adana Demirspor dep
Sivasspor
Karagümrük dep
Fenerbahçe

Fenerbahçe(5 maç)
Sivasspor dep
Beşiktaş
Konyaspor dep
Kayserispor
Galatasaray dep

fener ölüm kalım virajına girmiş
Ne zaman öyle bir viraj olsa dağılıyorlar biz kazandıkça dirençleri düşüyor geçen senede öyleydi kazandıkça kırıldılar bu senede benzer bir durum olacak gibi geliyor bizim Karagümrük maçı sanki şampiyonluk maçı haline gelebilir.

81049664992999084f017bfe7e25c195.jpg

Herkes hakli olarak Adana deplasmanini zor mac olarak gösteriyor ama bizim Gümrük maci da cok bela bir mac olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt