GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo-Emin-Barış-sanchez veya nelson
4 oyuncudan 100m üstü gelir olacak aksilik olmazsa.
Avrupa şampiyonasındaki performansına göre Barış seneye kalır eğer orada çok iyi işler yapıp 30+ teklif gelmezse. Yazın Zaniolo+ Nelsson(20+ teklif gelirse)+ Sanchez(bahsedilen 20+ teklif doğruysa)+ Ziyech+ Zaha+ Tete+ Morutan satılır 75-85 milyon civarı gelir toplamda. Cica+ Ross+ Yusuf satılamaz kiralık gider gibi. Aurier+ Ndombele+ Vini+ Mertens ayrılırlar. Oliveira ya karşılıklı sözleşme fesih ya bedavaya gönderilme gibi bir durum olur. Bonuslarla 15 civarı bir teklif olursa Kerem'de gider.

ikisi farklı konu - farklı transfer ama.

Kerem bana kalırsa Alanyaspor seviyesine falan düştü şu an.

Olsada hollanda / orta sıra ispanya kulübü falan 8-10 a falan verebilsek keşke.
Barış şimdilik gitmemeli bence türk oyuncular onemli

Keremi beğenmiyorum ben inşallah satariz. Seneye kimse katlanmaz ona

Yerine doldurursan herkes gitsin ama şu an değil. Keremi oynatirlarsa orda çok acayip şeyler olur
BAY giderse yerine A.Kader Keita proili bulunması lazım. yoksa iş yaş orada hemfikiriz

mertensde bakma çok top öldüren biri - arada bir sonuçlandırdığı ve neşesi yüzünden çok önde değil. Yaşı var falan diye çok durulmuyor üstünde ama Net 8 Net 10 ve BAY giderse en az onun potansiyelinde bir kanat , 5 yıldızı sezon başında rezerve ederiz.

BAY giderse yerine A.Kader Keita proili bulunması lazım. yoksa iş yaş orada hemfikiriz

mertensde bakma çok top öldüren biri - arada bir sonuçlandırdığı ve neşesi yüzünden çok önde değil. Yaşı var falan diye çok durulmuyor üstünde ama Net 8 Net 10 ve BAY giderse en az onun potansiyelinde bir kanat , 5 yıldızı sezon başında rezerve ederiz.
Kafamda transferleri bitirdim ben. Sağ bek: Kumpedi- Senaya'dan biri, kanat: Rolland Sallai- Oğuz Aydın- Damsgaard üçü birlikte, orta saha: Guendozi veya Amrabat, 10 no: Rieder- Kamada- Silva- Blas'tan biri, Stoper: Nagolo- Isak Hien- Caleb Okoli'den biri yerli olarak da Emirhan Topçu. Geçmiş haberlere falan bakıldığında sanki bu isimler listede olacak gibi. Bakalım içlerinden tutturabileceğim olacak mı?

Guendozi veya Amrabat
bana tat vermeyen profiller ya - ben daha ofansif olabilecek profilleri seviyorum , 10 numarayı ultra rahatlatacak şekilde.

işte Oodegard / Kimmich / Toni Kross profilleri - eskilerden schweinsteiger tarzı ya da Lampard (aklıma gelenler şimdilik) - bunlar hem ortada top tutuyor - hem kullanmasını biliyor , hücümdaki kanatlar / santrafor / 10 numara hepsini 1 pasta gole götrecek işleri becebilen profiller.

tabii ki tüm özellikleri barından adamı getiremezsinde , ne azdınan top tutup kullanan adam şart.

bana tat vermeyen profiller ya - ben daha ofansif olabilecek profilleri seviyorum , 10 numarayı ultra rahatlatacak şekilde.

işte Oodegard / Kimmich / Toni Kross profilleri - eskilerden schweinsteiger tarzı ya da Lampard (aklıma gelenler şimdilik) - bunlar hem ortada top tutuyor - hem kullanmasını biliyor , hücümdaki kanatlar / santrafor / 10 numara hepsini 1 pasta gole götrecek işleri becebilen profiller.

tabii ki tüm özellikleri barından adamı getiremezsinde , ne azdınan top tutup kullanan adam şart.
Aklıma öyle biri gelmedi açıkcası. Genel olarak geçtiğimiz dönemlerde isimleri bir şekilde bizle yazılan adı çıkan isimler üzerinden gittim. Bir tek Damsgaard kişisel tahminim o da sakatlıktan sonra bu sezon istediği şansı bulamadı değeri düştü Okan hocanın seveceği bir profil diye tahmin ettim. Forrest küme düşerse Dominguez'e bir yoklama kesin olur diye düşünüyorum mesela.

olaya bak lan. şaştım kaldım vallahi. tercihimiz tabiki mertens ama stats olarak belhanda'nın arkasında kalmış. acaba dandik alt lig ekipleri ile oynan bir kaç maçta stats mı kastı belhanda?

olaya bak lan. şaştım kaldım vallahi. tercihimiz tabiki mertens ama stats olarak belhanda'nın arkasında kalmış. acaba dandik alt lig ekipleri ile oynan bir kaç maçta stats mı kastı belhanda?

Belhanda yetenekli adamdı zaten onda problem gereksiz top kayıpları ile yedirdikleri idi. Bir de oyun içi katkısı Mertens kadar yoktu tabi.

belhandanın oynadığı kadro tek kale maç yapıyordu genelde.

şimdiki kadro top kaybından maçon 3 te 1 ini geri koşarak geçiriyor nerdeyse.

ne kadar süre top ayağında kalmış desen belhanda 2 katına yakın çıkar aslında 80 er maç olmasına rağmen.

Belhanda en fit döneminde oynadı mertens fiziksel olarak düştüğü dönemde geldi bize aralarında fiziksel farklılık var. Mertens belhanda yaşında gelmiş olsa 30 gol 25 asist falan yapardı en kötü.

tam tersi belhanda'nın oynadıgı donemde ligin kalan takımlarının şimdiki kadar kötü olmadıgını da düşünürsek istatistikleri cok daha degerli hale geliyor.

Utanç vesikası herifler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt