GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk onbiri yine baştan aşağı değiştirmeye hiç gerek yok.

sağ bek, 8 ve 10 numaramızı çözelim en erken şekilde ilk etapta. ilk onbirde 8 oyuncu istikrarını yakalayabilirsek süper olur.

gerisi, takımdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre yapılacak hamleler olur.
teoride evet ama 11 derken işte bakıyorsun Zaha / Tete - hatta daha istikrarını göremeğimiz Ziyech kısımları soru işareti.

12 yabancı sisteminde hamle oyuncularında yedeklerede iyi trasnferler olmalı. bu bağlamda Morutan'a bile kapım hala epey açık.

teoride evet ama 11 derken işte bakıyorsun Zaha / Tete - hatta daha istikrarını göremeğimiz Ziyech kısımları soru işareti.

12 yabancı sisteminde hamle oyuncularında yedeklerede iyi trasnferler olmalı. bu bağlamda Morutan'a bile kapım hala epey açık.
vallah ben sol kanatı barış-kerem, sağ kanadı da ziyech-yunus yaptım. zaniolo, tete ve zaha'yı gönderdim bile.

ziyech ile adam akıllı oturulup konuşulmalı. seneye takımdaki rolü, sakatlığı var mıdır yok mudur, maaş konusu falan her şey netleşmeli.

aksi durumda sağ kanada bir transfer daha yapılabilir tabiki.

Mus
Xxxx-apo-sanchez/nels-Köhn
Torreira-xxxx
Barış Alper-××××-××××(aktürk?)
Icardi
Zaten şuan net 4 eksiğimiz var. Zaha+Tete+Sergio+Ndomb+Yusuf+Vinisius ile net şekilde kopmalıyız(zaten bazıları kiralık) bu transfer sezonu illa hareketli geçecek bence 2 transferle falan kapanacak gibi değil

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

yani elzem eksiklerimiz sağ bek-8 ve on numara olduğu için ilk önce bunlara odaklanmak lazım. geçen seneki hatayı yapıp son günlere bırakmayalım kafi.

Elimizde 4 tane yabancı oyuncu kalacağını düşünüyorum. (Köhn, Toreira, İcardi, Muslera)

Davinson ile Nelsson giderler bence hem de güzel bir para kazandırarak. Nelsson'u 2 yıl ikna ettik ama artık önünü açmak lazım ki o da artık rest çekecektir.
Aurier, Mertens sözleşme sonu, uzatmazlar ve biz de uzatmayız.
Ndombele, Vinicius kiralık sonu,
Tete neredeyse Ocak'ta gidecekti şimdi ilk ayrılanlardan olacaktır.
Oliveira zaten kapıya kondu.
Ziyech ile Zaha'da kendi istekleri ile ayrılacaklardır zaten Zaha'yı ocak'ta bile istedi EPL takımları, Ziyech'te arap yarımadasına doğru yok alır belki küçük bir ihtimal son 6 maç ilginç bir bağ oluşur ve kalır.
Zaniolo zaten bizden çıktı artık.

Benim hesabıma göre yabancı sayımız 4+1 (Ziyech) gibi duruyor.
7-8 tane oyuncu alacağız umarım bu sefer minimum karavana olur çünkü harcayağımız belli ki 100 milyon euro civarı para olacak elimizde.
Genç, dinamik ve yine satılabilir civata gibi adamlar almalıyız.
en az 1 tane top class yerli oyuncu eklemek lazım aynı 2012 Hamit Altıntop gibi aklıma Orkun Kökçü geliyor ilk etapta sonra Salih Özcan ve flash olarak Can Uzun.

Elimizde 4 tane yabancı oyuncu kalacağını düşünüyorum. (Köhn, Toreira, İcardi, Muslera)

Davinson ile Nelsson giderler bence hem de güzel bir para kazandırarak. Nelsson'u 2 yıl ikna ettik ama artık önünü açmak lazım ki o da artık rest çekecektir.
Aurier, Mertens sözleşme sonu, uzatmazlar ve biz de uzatmayız.
Ndombele, Vinicius kiralık sonu,
Tete neredeyse Ocak'ta gidecekti şimdi ilk ayrılanlardan olacaktır.
Oliveira zaten kapıya kondu.
Ziyech ile Zaha'da kendi istekleri ile ayrılacaklardır zaten Zaha'yı ocak'ta bile istedi EPL takımları, Ziyech'te arap yarımadasına doğru yok alır belki küçük bir ihtimal son 6 maç ilginç bir bağ oluşur ve kalır.
Zaniolo zaten bizden çıktı artık.

Benim hesabıma göre yabancı sayımız 4+1 (Ziyech) gibi duruyor.
7-8 tane oyuncu alacağız umarım bu sefer minimum karavana olur çünkü harcayağımız belli ki 100 milyon euro civarı para olacak elimizde.
Genç, dinamik ve yine satılabilir civata gibi adamlar almalıyız.
en az 1 tane top class yerli oyuncu eklemek lazım aynı 2012 Hamit Altıntop gibi aklıma Orkun Kökçü geliyor ilk etapta sonra Salih Özcan ve flash olarak Can Uzun.
o zaman senin dediğine göre:

muslera
günay

xxx xxx apokerim köhn
xxx kaan emin xxx

torriera xxx
berkan demirbay

BAY xxx kerem
ziyech yunus xxx

icardi
xxx
as sağ bek
as sağ stoper
yedek sağ bek
yedek sol bek
as 8 numara
as 10 numara
yedek kanat
yedek santrafor

4 adet ilk onbire
4 adet alternatif olmak üzere

8 transfer gerekiyor gibi.

Muslera-Torreira-Bay-İcardi harici herkes gidebilir

Zaten nerdeyse tüm topçularımıza ilgi alaka var güzel bir yaz bizi bekliyor bol giden gelenli inşallah CL düşünülerek bu seneki hatalardan ders alınarak en iyi kadroyu kurabiliriz

bu "konferans ligi" aşırı saçma bir turnuva lan bu arada.

atıyorum iyi bir gs, bildiğin direkt ciddi favorilerinden biri olur bu turnuvanın. ancak iyi bir gs olunca da, otomatikman kendi liginde başarılı olacağından, konferans ligine katılamıyorsun bu sefer. :d

bence fb bayağı önemli bir fırsatı kaçırdı. en düşük seviye de olsa, avrupa'dan bir kupa alıp yıllarca kafa 2ebilirlerdi. bir daha zor gelir böyle bir fırsat ellerine.

ilk onbiri yine baştan aşağı değiştirmeye hiç gerek yok.

sağ bek, 8 ve 10 numaramızı çözelim en erken şekilde ilk etapta. ilk onbirde 8 oyuncu istikrarını yakalayabilirsek süper olur.

gerisi, takımdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre yapılacak hamleler olur.
BAY giderse maksimum 25 yasinda sol kanat

bir mucize olsa da griezmann'ı alabilsek ya keşke. güncel hali bile ateş ediyor. inanılmaz bir oyuncu. hayallerimdeki 10 numara.

Herkes 1 tane ortasahadan bahsediyor lakin avrupa hedefi varsa net olarak 2 tane iyi 8 numara alınmalı Sergio ve dombele gidecek zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt