- 18 Mayıs 2011
- 53.039
- 56.930
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek Aday mı?
Malum fotodan sonra adayim demek icin sampiyon olmamizi bekliyor sanirim.heralde renktaş
Malum fotodan sonra adayim demek icin sampiyon olmamizi bekliyor sanirim.
Baska turlu o rezalet goruntu silinmez
Bbden de cikarsak gelsin efso baskan lakaplari.
Davostan dönen reis gibi takılır
Taraftarin profili secmen profili gibi ahb. Balik hafizali olunca 3 kisi kaliyor dogal olarak.kendi suçu olmayan fotoyu hatırlayan 3 kişi fln kaldı sanırım ahbert. şampuyonluk + bbden çıkış + kemerburgers = efsane başkanlık mertebesine yükseliş olur
Taraftarin profili secmen profili gibi ahb. Balik hafizali olunca 3 kisi kaliyor dogal olarak.
Senin bu adama efsane baskan demen fazlasiyla uzer beni
Her sizin gibi düşünmeyeni Akp'li mi belliyorsunuz? Uğur Dündar, Ali Koç zihniyetinden farkın yok.Taraftarin profili secmen profili gibi ahb. Balik hafizali olunca 3 kisi kaliyor dogal olarak.
Senin bu adama efsane baskan demen fazlasiyla uzer beni
Sırf kendisi ile aynı siyasi tarafı desteklemediği için düşman kesilir. Kendisi gibi düşünmeyeni Akp'li denir. Hatta o seçilince de atama başkan diye sıkar. Bu tip kişilerin eleştirdikleri zihniyetten gram farkları yok ha kendisi gibi düşünmeyene Akp'li gibisin demek ha fetöcü- terorist bu demek derinine indiğinde aynı zihniyet birbirinin laciverti.fikrimize katılmıyan olunca akpli gibisin diyelim işi de kabak tadı vereli 10 sene fln oluyor, m kurum densizlik yaptı diye dursunun napmasını bekliodun ki
bi de bi başkan finansal ve tesis olarak klübü iyiye götürmek ve sportif direktör (erden abi) ve hocaya konforlu çalışma alanı yaratmak haricinde ne yapabilir? ünal aysal bunların hiçbirini yapmayıp her allahın günü daşaklarına dil darbesi yiyordu. şuan klübün durumundan hoşnutsuz olmak için somut bi gerekçe olması lazım ortada
Hasan abi sinirlenme yav. GS başkanı olarak murat kurumu destekledigini açıklaması vs kesinlikle yanlış bir hareketti. Bazi rdaslar bunu sindirememis olabilir. Şampiyonluk gelince bu tarz konular unutulur inşallah herkes destekler.Sırf kendisi ile aynı siyasi tarafı desteklemediği için düşman kesilir. Kendisi gibi düşünmeyeni Akp'li denir. Hatta o seçilince de atama başkan diye sıkar. Bu tip kişilerin eleştirdikleri zihniyetten gram farkları yok ha kendisi gibi düşünmeyene Akp'li gibisin demek ha fetöcü- terorist bu demek derinine indiğinde aynı zihniyet birbirinin laciverti.
Olay desteklemesi yada eleştirmesi değil ki. Hareketi eleştirilecek bir hareket zaten burada değilim ama atanmış başkan vb. gibi bana Fb'li ağzıyla laf yaparsa bu başka bir şeye giriyor bu eleştiri falan da değil bu düşmanlığa giriyor ve GS düşmanlığına giriyor. Bu gün Fb ağzıyla bunu der sonra başka istediği bir şey olmayınca onların dedikleri diğer şeyleri de der.Hasan abi sinirlenme yav. GS başkanı olarak murat kurumu destekledigini açıklaması vs kesinlikle yanlış bir hareketti. Bazi rdaslar bunu sindirememis olabilir. Şampiyonluk gelince bu tarz konular unutulur inşallah herkes destekler.
Her sizin gibi düşünmeyeni Akp'li mi belliyorsunuz? Uğur Dündar, Ali Koç zihniyetinden farkın yok.
Galatasaray'ın başkanına Ali Koç zihniyeti gibi atama demezsen alıntılamam.üstadı alıntılayıp mevzuyu uzatmak istemedim herkesin kendine göre bir düşüncesi var ve Hayri forumda saygı duyduğum birkaç adamdan biri.
Seçmen profili dedim, malum seçmen profili değil. hepsini kattım çünkü ülke olarak hafıza problemi var ve bu yeni bir şey değil
ikincisi, seni alıntılamamaya özen gösteriyorum çünkü alıntılarsam şu yazdığın saçma şeyler yüzünden küfür etmem gerekecek. Sosyal medyada takıldığım 1-2 yerden biri burası ve burada olmayı seviyorum. Bu yüzden ceza almak istemem. Daha rahat konuşmak istiyorsan özel mesaj yoluyla görüşelim.
Bu son post olsun, bir daha beni alıntılama.