- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
Şu Sivas maçı bi geçeydi.Strese girdim ben niyeyse.Bir şekilde engelleneceğimizi düşünüyorum.Şampiyon olamayacakmışız gibi.
hm . ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Sivas maçı bi geçeydi.Strese girdim ben niyeyse.Bir şekilde engelleneceğimizi düşünüyorum.Şampiyon olamayacakmışız gibi.
Yabanci bir transfer elbet.12 yabanci siniri var adminim. kim olacak yedek forvet?
O kadar ağladı ki şerefsizler son dk bi bok çıkmasahm . ?
Napip edip yazin Rafa Silvayi almamiz lazim.
Tinerciler sulanacak cunku
Onlarda süperstar szmanski varNapip edip yazin Rafa Silvayi almamiz lazim.
Tinerciler sulanacak cunku
Cenk emmi oglu mu rtş?Cenk Tosun yedek forvet olarak mutlaka alinmali yerli oldugu icin
Cenk Tosun yedek forvet olarak mutlaka alinmali yerli oldugu icin
Dediğin gibi Erinç'in bilgiler tutmayabiliyor ha o bahsettiği isimde genelde GS gündeminde olan bir isim oluyor hani çokta kolpa diyemeyiz o yüzden. Peki Eljif Elmas olma ihtimaline ne diyorsun? Okan hocanın futboluna daha uyar sanki. Ruiz, Kerem D.'den farkını pek göremiyorum açıkcası oysa Eljif Elmas- Tor'un yanına iyi oturabilir Okan hocanın sisteminde.Erinç’in bilgileri kolpa çıkıyor, Ruiz’i kastettiğine eminim![]()
Elif pozisyon almasını bilen birisi değil. Arxulu hırslı oynayan, her yere basmaya çalışan ama pozisyon bilgisi zayıf birisi. İlk gideceğim isim olmaz şahsen. Bizim gibi 2 kişiyle orta saha tutmaya çalışan takımda pozisyonunu koruyamayan birisi bela açar. Diğer özellikleri iyi bir oyuncu da bu nedenden ilk ona gitmemDediğin gibi Erinç'in bilgiler tutmayabiliyor ha o bahsettiği isimde genelde GS gündeminde olan bir isim oluyor hani çokta kolpa diyemeyiz o yüzden. Peki Eljif Elmas olma ihtimaline ne diyorsun? Okan hocanın futboluna daha uyar sanki. Ruiz, Kerem D.'den farkını pek göremiyorum açıkcası oysa Eljif Elmas- Tor'un yanına iyi oturabilir Okan hocanın sisteminde.
LobotkaZielinski
Inter aldiZielinski
Dombele de napolideydi sanki bi araInter aldi
Gectigimiz sezon iste.Dombele de napolideydi sanki bi ara
tamam işte onu ikna ediyordurGectigimiz sezon iste.