GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osayi ve ick sezonu kapattı diyorlar.

her zaman fb'in en iyi 3 oyuncusunun dziku, ismail yüksek ve ick olduğunu söylemiştim. 2sini gönderdik. bir sürü oyuncusu da sarı kart sınırında.

bizim maça nasıl bir onbir ile çıkacaklar acaba.
Gelmemekte bir seçenek karsıda ali y var reis :d

osayi ve ick sezonu kapattı diyorlar.

her zaman fb'in en iyi 3 oyuncusunun dziku, ismail yüksek ve ick olduğunu söylemiştim. 2sini gönderdik. bir sürü oyuncusu da sarı kart sınırında.

bizim maça nasıl bir onbir ile çıkacaklar acaba.
Kim diyor Baltacı Veli

@Veli Baltacı

kalan haftalarda şu şu olursa şampiyonuz postunu attın mı göremedim

keyifli olur

artık yazmaya gerek yok üstat ama sen istedin, yine yazalım.

kalan 3 maçta, en az puan alarak şampiyon olduğumuz varyasyon, karagümrük ve fb ile berabere kalmak. sadece 2 puan bile bizi şampiyon yapıyor yani.

daha ne olsun? :d

artık yazmaya gerek yok üstat ama sen istedin, yine yazalım.

kalan 3 maçta, en az puan alarak şampiyon olduğumuz varyasyon, karagümrük ve fb ile berabere kalmak. sadece 2 puan bile bizi şampiyon yapıyor yani.

daha ne olsun? :d
hedef 105

hayvanlığa devam

İsmail yüksek gitti,ostereolde gitti,osayi ve irfan da gitti bugün.Karagumruk i yenip tam kadro fb karşısına çıkarsak ve erken bir gol bulursak çok acayip bir maç olabilir.

Zeytinli çakma bir basın kartı basıp biraz sosyal mühendislik içerdesin.

Fenerin sarı kart sınırındaki oyuncuları bizim sahaya gelmemek için bilerek sarı görürler mi görmezler mi ?. :asd:

kesinlikle buna katılıyorum - gerçekten delirtir

ilk yarı 2 gol falan atsak 10 dkda - mahfolur ortalık - devre arasında ismail çığlak vatandaş modunda koşabilir stad cevresidne - futbolcular arabayla eve falan gidebilir. MHY ağlar. şu müzik harbi o müzik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt