GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amrabati alip torreira'yi one atmak lazim kimse farkinda degil ama ceza sahasina patlayici kosulariyla penalti alir gol atar ciddi katki verir torreira ayrica onde baski kurmamiz kolaylasir herkesin 8 numara arayisinin aksine ben adam yiyen bir 6 numara alinmali diye dusunuyorum zaten ziyec oyun kuran kanat yeterli olur
amrabat iyi topcu degil. guclu olmasinin ekmegini yesede iyi topcu degil. azcik sertligi olan 8 numara bile hem amrabatin yaptigi isi yapar hemde daha yaratici is yapar o derece benim gozumde.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

amrabati alip torreira'yi one atmak lazim kimse farkinda degil ama ceza sahasina patlayici kosulariyla penalti alir gol atar ciddi katki verir torreira ayrica onde baski kurmamiz kolaylasir herkesin 8 numara arayisinin aksine ben adam yiyen bir 6 numara alinmali diye dusunuyorum zaten ziyec oyun kuran kanat yeterli olur
Adam yiyen değil de oyun aklı ve pasör özelliği yüksek bir 6 numara diyelim. Bir nevi 6-8 'hibrid' yani; Torreira' nın Arsenal' deki partneri Xhaka gibi mesela. Buna tam uyacağından emin olmasam da Amrabat olabilir, evet.

Skor katkısı düşük diye, Torreira' ya 'kazma' muamelesi yapanlara asla katılmıyorum. Oyun aklı çok yüksek, en hızlı şekilde en doğru tercihi uygulayan muazzam bir oyuncu. Direkt tek 6 pozisyonunda alan kontrolü görevine hapsetmek yerine daha serbest oynarsa çok daha verimli olacaktır. Kaldı ki 4-2-3-1 formasyonunda merkezde oynayan iki oyuncunun stoper tandemi gibi birbiriyle korele olmaları; yani duruma göre sık sık 6-8 rollerini değişebilmeleri gerekir.

Torreira' ya partner olarak Eljif Elmas önerisi gördüm forumda, şaka değil!..

Adam yiyen değil de oyun aklı ve pasör özelliği yüksek bir 6 numara diyelim. Bir nevi 6-8 'hibrid' yani; Torreira' nın Arsenal' deki partneri Xhaka gibi mesela. Buna tam uyacağından emin olmasam da Amrabat olabilir, evet.

Skor katkısı düşük diye, Torreira' ya 'kazma' muamelesi yapanlara asla katılmıyorum. Oyun aklı çok yüksek, en hızlı şekilde en doğru tercihi uygulayan muazzam bir oyuncu. Direkt tek 6 pozisyonunda alan kontrolü görevine hapsetmek yerine daha serbest oynarsa çok daha verimli olacaktır. Kaldı ki 4-2-3-1 formasyonunda merkezde oynayan iki oyuncunun stoper tandemi gibi birbiriyle korele olmaları; yani duruma göre sık sık 6-8 rollerini değişebilmeleri gerekir.

Torreira' ya partner olarak Eljif Elmas önerisi gördüm forumda, şaka değil!..
elmas mi ahahah

Ya siz gercekten bizim sampiyon olacagimizimi zannediyorsunuz?

Lyon'da umduğunu bulamayan Orel Mangala gitmiş.

sabah hesaplardan biri kahvecide 2.derece yırtık osayide zorlanma var diye yazmıştı ,sonra haber cıkmadı sanırım

Zaten Erden Timur dizinden sakatlık geçirmediği ve maç şartıda okey olduğu için bedavaya bonservisinin alındığını doğrulamadı mı çıkan haberler sonrası? Hatta şartları da belli 1+1 2.85 milyon euro da maaş olduğu açıklanmıştı. Hala Yok 2.35'den 3 yıllık yok Chelsea ile görüşme gibi haberleri bildiğin etkileşim haberleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt