- 23 Temmuz 2011
- 75.579
- 51.105
- 4.693
Götürrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kabul edelim futbol nöbetinde böyle bir post görmeyi beklemiyordukD.Özbek:''Sebinkarahisar'da dogdum.Bu manada gururluyum.''
Bu herif bizim paramızı verdi mi? Bir de sponsor kulübün parasını nasıl çarpıyor eşek misiniz?
Bu herif bizim paramızı verdi mi? Bir de sponsor kulübün parasını nasıl çarpıyor eşek misiniz?
Fio'ya dönüyor. 1 yıllık kontratı kalmış galiba orada da. Oyuncu bizi isterse Erden Timur da göreve devam ederse uygun fiyata alabiliriz.Amrabat'ı geçtiğimiz dönem epey istemiş idik, belli ki Okan hoca'nın planında önemli bir yeri olacak. Umarım olur ama Manu çok düşük bir rakam istemez, nasıl çözülür biraz zorlanacağız sanırım.
Gerçi baktığımda opsiyonlu kiralama olmuş, opsiyonu kullandı mı Manu? Kullanmadı ise Fio ile daha farklı olur elbette. Zaniolo'yu istediği söyleniyordu Fio'nun.
Fio'ya dönüyor. 1 yıllık kontratı kalmış galiba orada da. Oyuncu bizi isterse Erden Timur da göreve devam ederse uygun fiyata alabiliriz.
Cemrem'i tutun kanks yavTalisca ayrılıyormus
villa başı 20 milyon tl demiş lan. çok az değil mi? ben mi yanlış hesaplıyorum?2,5 milyara karşılık gelen villayı direkt versinler de yolumuzu bulalım