GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca dokunuşu bir yere kadar. Transfer edilirse, direkt skor katkısının daha yüksek olmasını muhtemel gördüğüm Rafa Silva, o tür bir dönüşümü baştan reddedebilecek biriymiş izlenimi veriyor.

Biraz da oyuncuda olacak. Hocanın talebiyle olsa; Kerem' e sihirbazlık denemelerini azaltmasını, kanat oynarken biraz da çizgide takılmasını; Zaha' ya hep aynı çalımı denememesini, rakip oyuncuların yemediğini söylememiş olmasına ihtimal vermiyorum mesela. Sonuç?..

rafa’nın da o role okey olacağını düşünüyorum üstad. hoca dokunuşu derken demek istediğim o. mertens’in rolü için piyasada en uygun duran topcu rafa.

muslera

wan bisakka
--sanchez-nelsson--köhn

torriera
--scott mctominay

ziyech
---rafa---BAY

icardi

uğurcan / günay
kaan ayhan
abdülkerim
emin
kazımcan
demirbay
berkan
yunus
mertens
kerem aktürkoğlu
kelechi iheanacho

ilk onbire sadece 3 hamle. yedeğe 1 hamle.

geri kalan tüm oyuncuların ne vereceğini bildiğimiz bir takım. sadece 4 transfer. temmuz kampına yetişse şu kadro yaw :/

muslera

wan bisakka
--sanchez-nelsson--köhn

torriera
--scott mctominay

ziyech
---rafa---BAY

icardi

uğurcan / günay
kaan ayhan
abdülkerim
emin
kazımcan
demirbay
berkan
yunus
mertens
kerem aktürkoğlu
kelechi iheanacho

ilk onbire sadece 3 hamle. yedeğe 1 hamle.

geri kalan tüm oyuncuların ne vereceğini bildiğimiz bir takım. sadece 4 transfer. temmuz kampına yetişse şu kadro yaw :/

Rafa imkansız gibi uçuk maaşlar dönecektir mctominay cuk oturur ama o da zor iş ..
İhenachonun son halini bilmiyorum ama izlediğim dönem tam bizim ligin topçusu diyebilirim.. Bir kere en önemlisi herif futbolu biliyor İcardi gibi ve oyun kurucu meziyetleri de var golculugu biraz zayıf sadece .

Kısaca renktas güzel kadro ama pek mumkunati yok gibi

Taylan-Berkan-Emre Kılınç orta sahasiyla oynadık vay arkadaş ne karanlık günlerdi alternatifleri de pulgar aytac assuncao falan

Taylan-Berkan-Emre Kılınç orta sahasiyla oynadık vay arkadaş ne karanlık günlerdi alternatifleri de pulgar aytac assuncao falan
uefada barça'ya karşı berkan taylan cicaldau ile çıkmıştık, veteran babel ve gomis ile gol atmaya çalışıyorduk.

ligde 14 mağlubiyet almıştık o sezon. deplasmanda küme düşen takımlar harici yendiğimiz rakip yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt