GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Upamecano 23 yaşında Bayerne gitti Nelson 25 yaşında bizde hala tam tersi bu bir başarı ornegidir bayernde tutmayan ilk stoper upamecano değil ..Klopp Akanji -Akeyi devamlı oynatıyor bu örneklerin de sonu yok..
Bence oyuncu bazında değerlendirmek gerekir
yahu bütün beyaz stoperler siyahilerden iyidir diye bişey çıktı mı ağzımdan allah aşkına :asd:

ayrıca melezleri kastetmiyorum zaten

Upamecano 23 yaşında Bayerne gitti Nelson 25 yaşında bizde hala tam tersi bu bir başarı ornegidir bayernde tutmayan ilk stoper upamecano değil ..Klopp Akanji -Akeyi da devamlı oynatıyor bu örneklerin de sonu yok..
Bence oyuncu bazında değerlendirmek gerekir
Akanji de dedigi sakarlık var zaten rtaş daha dün takımı yakıyordu andaval mesela , geçen sene Ucl finalinde de yapmıştı yine vs

yahu bütün beyaz stoperler siyahilerden iyidir diye bişey çıktı mı ağzımdan allah aşkına :asd:

ayrıca melezleri kastetmiyorum zaten

Hayır ya iyilik kötülük anlaminda kiyaslamadim Nelsonla yanlış ifade ettim ..Siyahi bir stoperin Bayernde tutmasa bile oralara kadar yükselmesi bir başarı hikayesidir manasinda demek istedim..

şimdi tekrar değerlendir
:asd:

soruya bak böyle kaldım 0 seçenek

1715794437957.webp

şimdi tekrar değerlendir
Şunlara birde dunyanin parasını istiyorlar yav kaliteli desen degil, guzel tasarım yok bomboş sarı biri tişört sıf yanındaki bir kagıtta gs lisans için para mı verelim yani mesela bu dandik tişörte kim 900 tl verir yav :asd:

Şunlara birde dunyanin parasını istiyorlar yav kaliteli desen degil, guzel tasarım yok bomboş sarı biri tişört sıf yanındaki bir kagıtta gs lisans için para mı verelim yani mesela bu dandik tişörte kim 900 tl verir yav :asd:

şunu kulüp çıkarsın daha iyi fotoğraf seçsin çerçeveletip asarım.

Bide şuna bak
IMG_0140.gif

Harry Maguire Ngorongoro'da çitaların içinde yetişmiş :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt