GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru

Fakat o maçta Fb de gergindi sonuçta onların da ya tamam ya devam maçıydı

Böyle ağır favori şekilde çıkmak şöyle bir maça, Konya gibi o atmaca sesleriyle her sene boğulduğumuz deplasmana, hem de Konya ateş hattındayken, bilemiyorum hiç böyle bir maça çıkmadık daha önce, Fb'ye de 2006'dan önce kimse loser falan demiyodu netçede
3 pas yapamayan bir takımı yenebiliriz inşallah diye düşünüyorum.
rahat ol o maç en kötü berabere biter

bu sefer takım bir refleks verir

bu maç tamamen hocanın eseri

ortasahada ezildik tüm maç izledi herif
işin komiği tüm ofansif oyuncuları attı sahaya her düşen top ortasahada onların oldu 🤯🫣
akıl tutulması yaşadı galiba yardımcılarıyla birlikte

berkanı salacakdı fredin üstüne en kötü berabere biterdi maç

eşek değil ya aynı hatayı yapmaz konyada

konya ayriyrten tam bize göre takım

ndaoyu durdursun yeter
Klasik bir türk hoca duvarına çarptı burda hücumcu almak için nelssonu bile çıkarttı yav sanki hucumcu sayısınin fazlalıgına göre futbolda gol oluyor gibi tam şu donemlerdeki FT oldu orda kaanı da ileri falan gönderip. Bu haltı geçen sene ki konya maçı deplasmanında da yapmıstı takımı 6-7 hucumcuyla doldurmayı.

Bizimkiler bütün hafta mangal yapmış bu futbol teröristleri de iyi bildikleri itliklere çok güzel çalışmış

mancester bayern iyi oynadıgımız maclarda hep kerem vardı okan bey

adamı gomduk taraftar olarak ama dinamizm lazım

barış son maclarda bu dinamizm ile alıyor macları

orada daha sakat değildi recebim

sakatlandıktan sonra önde pres yapamaz olduk

ama iyi kötü set oynamayı öğrendik

keremin eksikliğini hiç hissetmedik millete 4-5 atarken

son 2 maçdır kötü oynamamız tamamen rehavet ve iki üç topçunun formsuzluğu

orada daha sakat değildi recebim

sakatlandıktan sonra önde pres yapamaz olduk

ama iyi kötü set oynamayı öğrendik

keremin eksikliğini hiç hissetmedik millete 4-5 atarken

son 2 maçdır kötü oynamamız tamamen rehavet ve iki üç topçunun formsuzluğu
4 5 atarken macı hep birileri actı

barış ekstra yaptı

demırbay ektra yaptı

oyunla alakası yok

Okan dikine gitmeyi beynine taktik olarak yerleştirse bu maçı da fark atardık.
Ama mevlana gibi dön babam dön futbolunu oynayabilecek bir oyuncu grubumuz yok bizim.

Orta sahada bunu yapabilecek 3 adamın olacak ki anca başarırsın. Biri yürümekten aciz diğeri oyun kuramayan 2 kişiyle olmaz bu işler.

Ek olarak ziyech ile futbol oynatmama üzerine oynayan bir takıma karşı oynayamazsın. 10 haftadır tek taktiğimiz ziyech çeksin vursun rakibi açarız olmaz olamaz dayıcım. O-la-maz

4 5 atarken macı hep birileri actı

barış ekstra yaptı

demırbay ektra yaptı

oyunla alakası yok

mis gibi top oynadık ne oyunla alakası yok

elma armut karıştı iyice

karagümrük ve fb maçı laubalilikden ve bunun sorumlusu hoca ve camia ne yazık ki

herkesde bir kibir bir hava

vallah iyide oldu herkes durumun ciddiyetine vardı

Her maç 2 penaltı kazanıp hakem ittirmeleriyle buralara gelip , birde üstüne üstlük zorbalıkla algılarlarla hakkımız yeniyor diyen takıma 10 kişi kalmışken basacaksın,
Ondan sonra adamlar çıkar konuşur en iyi biziz ispatladik hakemler olmasa şampiyonduk der
Sezon başından beri dua ettiklerime
bela okuyorum artık

mis gibi top oynadık ne oyunla alakası yok

elma armut karıştı iyice

karagümrük ve fb maçı laubalilikden ve bunun sorumlusu hoca ve camia ne yazık ki

herkesde bir kibir bir hava

vallah iyide oldu herkes durumun ciddiyetine vardı
3 mac iyi oynadık

Yuzsuz asagilik herif sistemi yenemedik ama yenecegiz diyor... Delirirsin. Ulan su gunu bize nasil yasattiniz be.

Livakovic
Samuel Çağlar Oosterwolde Ferdi
Szymanski MHY Fred Tadic
Batshuayi

Şu takımla 80 dk top oynayıp 10 dakika üstünlük kuramayan takım kimseyi rahat yenemez
Burada yine fred vs var yav fb nin maçinda konyayı izlemistim adamlar şaka degil gercekten 3 pas yapamıyordu ustelik hizlı adamları bile yok yani bu takımıda yenememezlik yapmayız herhalde.

Burada yine fred vs var yav fb nin maçinda konyayı izlemistim adamlar şaka degil gercekten 3 pas yapamıyordu ustelik hizlı adamları bile yok yani bu takımıda yenememezlik yapmayız herhalde.
Fb maçından sonra 2 maçta 5 gol atmışlar. Ben o maçtan sonra bunlar gol atamadan düşerler demiştim. İlginç bir lig vallahi, çok dandik

Okan dikine gitmeyi beynine taktik olarak yerleştirse bu maçı da fark atardık.
Ama mevlana gibi dön babam dön futbolunu oynayabilecek bir oyuncu grubumuz yok bizim.

Orta sahada bunu yapabilecek 3 adamın olacak ki anca başarırsın. Biri yürümekten aciz diğeri oyun kuramayan 2 kişiyle olmaz bu işler.

Ek olarak ziyech ile futbol oynatmama üzerine oynayan bir takıma karşı oynayamazsın. 10 haftadır tek taktiğimiz ziyech çeksin vursun rakibi açarız olmaz olamaz dayıcım. O-la-maz
Nasil olsa 1 puan yetiyor diye rolanti oyunla çıktı tutarım dedi bütün taktığını bozdu. Üzerine rakip 10 kişi kalınca akıl tutulması yaşadı müdahale yapmadı oyuna. Hala aklıma geldikçe sinirleniyorum demirbay nasil 70 dakika sahada kalır ziyech'in yerine nasil almazsın keremi tamamen akıl tutulması yaşadı. En basitinden Nelsson ile davinson yerlerini değiştirse belki takım rahatlayacakti defansdan çıkarken davinson solda sahada değil adam ters ayakla oynamayı bilmiyor bunu bile yapmadı.

Adamlar 10 kişiydi ya 10 kişi. Kalede bir adet kova, beklerin ikisi de savunma bilmiyor, stoperde biri sakatlıktan çıkmış faule meyilli bir mal ile bitik bir herif, orta sahada sığıroğlu sığır tek işi provokasyon olan kabiliyetsiz biri, sağ kanatta pozisyon harcama makinesi, ileri uçta top tutamayan bir herif var

Fred ve Tadic dışında elle tutulur bir yanı yok şu kadronun ama bizi sahadan sildiler

Konya da çok kötü top oynuyordu evet ama Fb ve Kayseri maçlarıyla toparlamış olabilirler, bize karşı o kadar kötü oynamayacaklardır

Mesela bir ara ligin en kötü takımı Alanya deniyordu ve iç sahada sahadan silmiştik bu skora aldanılmasın Alanya düşmenin en büyük adaylarından en zayıf takımlardan deniyordu, o Alanya gitti seri yaptı az daha Avrupa görecekti oyunlarını o seviyeye çektiler

Futbol artık orta saha demek. Seneye atletik tempolu 2 tane 8 numara alınmalı. Yoksa bu köhnemiş 4-2-3-1 sistemi ve hantal orta saha ile CL de folloş oluruz.
Demirbay saçmalığını daha nekadar sergileyecekler. Ulan zaten 2 li ortasaha oynuyorsun biri de demirbay olur mu yav. 3 lü ortasaha ile çıkan her takım ters geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt