GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep söylüyorum bu takımda bir onyekuru her zaman bulunmalı. Al gel dursun kenarda 30 una kadar oynar. Her zaman ihtiyaç duyuluyor bu ligin bugu böyle hızlı adamlar rakibi afallatir her zaman. Sok sezon başı kampına sene boyunca elinde her zaman silah gibi istediğin zaman çekersin.

Fb maçından sonra 2 maçta 5 gol atmışlar. Ben o maçtan sonra bunlar gol atamadan düşerler demiştim. İlginç bir lig vallahi, çok dandik
Cidden abi o takım nasıl 5 gol atabiliyor ya o mactan sonra ligin dandikligi kelimere sıgamacak duzeyde gosteren bir tablo buda.
Adamlar 10 kişiydi ya 10 kişi. Kalede bir adet kova, beklerin ikisi de savunma bilmiyor, stoperde biri sakatlıktan çıkmış faule meyilli bir mal ile bitik bir herif, orta sahada sığıroğlu sığır tek işi provokasyon olan kabiliyetsiz biri, sağ kanatta pozisyon harcama makinesi, ileri uçta top tutamayan bir herif var

Fred ve Tadic dışında elle tutulur bir yanı yok şu kadronun ama bizi sahadan sildiler

Konya da çok kötü top oynuyordu evet ama Fb ve Kayseri maçlarıyla toparlamış olabilirler, bize karşı o kadar kötü oynamayacaklardır

Mesela bir ara ligin en kötü takımı Alanya deniyordu ve iç sahada sahadan silmiştik bu skora aldanılmasın Alanya düşmenin en büyük adaylarından en zayıf takımlardan deniyordu, o Alanya gitti seri yaptı az daha Avrupa görecekti oyunlarını o seviyeye çektiler
Biz bu maca hic hazirlanmamısız rezilde oynadık bizde de var konya nın o çıkısi ben ligin dandikligine baglıyorum birazda konya maçında bizde bu kadar kotu sahada olmamazlık vs yapmayız herhalde fb maçı gibi dogru duzgun biraz kıpırdasan yenersin zaten diye dusunmekteyim

seneye sağ bek de sol bek de defansı kuvvetli biri olmalı
bir tane nagatomo bir tane yeni potansiyel boey gibi savunması saglam biri yeter.
beklerden gelecek hücum katkısının allah belasını versin.. hele şu sol bek tam bir kangren oldu artık yetti

parayı da basıp merkeze ilkayı getirsinler. adamın artık gelmeye gönlü var barca da istedigini bulamadı.

Fazla özgüven iyi değildir. Herkes kendini dev aynasında gördü ve emniyeti elden bıraktı. Camia olarak büyük hata yaptık

bir tane nagatomo bir tane yeni potansiyel boey gibi savunması saglam biri yeter.
beklerden gelecek hücum katkısının allah belasını versin.. hele şu sol bek tam bir kangren oldu artık yetti

parayı da basıp merkeze ilkayı getirsinler. adamın artık gelmeye gönlü var barca da istedigini bulamadı.
Ya ne ilkay 'ı biz atletik genç adam diyoruz siz hala ihtiyarların peşindesiniz.

Ya ne ilkay 'ı biz atletik genç adam diyoruz siz hala ihtiyarların peşindesiniz.
Ilkay gibi beyini bu ligin lesliginin asırı ustunde bir herif gelirse tabi ki hayır denilmez. Adam kalmak istese burdan 180 zıt yuksek tempo pl de oynayacaktı ayrıca. Yani niye istenilmesin

İlkay mı? Yaşlı adamların devri bitiyor her 3 senede bir bu takim büyük bir revizyona giriyor ve yaşlılar takımdan uzaklaştırilir

Dursun denen yalancı devre arası adam gibi 2 tane bek alamadı yok bb çıkacam sürpriz size dedi.
Rezilliklerinin cezasını çekiyoruz bütün bunların üzerine utanmadan aday olabilme cüretini gösteriyor.

ispanyaya meteor düşmüş

iran cumhurbaşkanı gebermiş

urfada kavgayı biri ezan okuyarak ayırmış

samsunda 19 mayıs şenliklerini marsıklar kutlamış

bugün baya olay olmuş yauv

ya konyada şampiyonluk giderse

tavan üstüme üstüme çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt