GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç 90 dakika izlemedim ama videodaki gibiyse hemen gelsin. Dinamik, seri, sert oynayan ve en önemlisi top kapma konusunda mahir biri bize lazım adam. Ndombele, Ziyech vb. riskler alınacağına bu tarz adamlar almak çok daha iyi olur.
yok yav bize uygun değil ndombele gibi götü yaymalı

bok gibi sistem, herif gidecek avrypanın rn mal takımına 10 tane atacak biz gidip chelsea falan yeneceğiz. Herif 10 tane attı diye daha önde olacak.
play offlar varmış sanırım.

oradan elenenler avrupada devam ediyor mu

harbi bok gibiymiş yaw

Ben onu çok beğeniyorum ya
Bağla da getir daha.
Lazım öyle bir herif orkun falan gibi bir sürecd gireceğiz 2 sene snra delirmelik.
Fenerin eski mal kalecisini almaya falan kalkacaklar ben malımı bilirim.
5 milyona çözülür şu transfer italya falan bir yere kiraya vereceksin. Uf yılan yılan.

1716413350084.webp

Derbi mağlubiyeti birkaç açıdan ağır oldu, keşke hiç yaşanmasaydı. Ancak hayal aleminde sörf yapmak yerine ayakların yere basmasına vesile olarak değerlendirilebilirse faydası da mümkün.

Ekstra yeteneklere sahip Ziyech, İcardi gibi adamlar fiziken iyi durumda olmasalar dahi o yetenekleriyle Avrupa mecrasında ciddi rakiplere karşı büyük koz olacaklarmış gibi yanlış bir algı vardı hani. Daha hor gördüğümüz, önemli eksikleri olan, maçın başında eksik kalmış 'ebedi dostumuz' a karşı patladı bu yanlış hesap.

Mevcutlardan azami ölçüde yararlanmaya çalışılmalıdır tabii ki. Ancak kadro planlamasında, kadroya yeni katılacak oyuncular daha gerçekçi seçilmeli artık. Yok Ramos, yok Di Maria gibi 'isim' saçmalıklarına girilirse gelecek karanlıktır...

Derbi mağlubiyeti birkaç açıdan ağır oldu, keşke hiç yaşanmasaydı. Ancak hayal aleminde sörf yapmak yerine ayakların yere basmasına vesile olarak değerlendirilebilirse faydası da mümkün.

Ekstra yeteneklere sahip Ziyech, İcardi gibi adamlar fiziken iyi durumda olmasalar dahi o yetenekleriyle Avrupa mecrasında ciddi rakiplere karşı büyük koz olacaklarmış gibi yanlış bir algı vardı hani. Daha hor gördüğümüz, önemli eksikleri olan, maçın başında eksik kalmış 'ebedi dostumuz' a karşı patladı bu yanlış hesap.

Mevcutlardan azami ölçüde yararlanmaya çalışılmalıdır tabii ki. Ancak kadro planlamasında, kadroya yeni katılacak oyuncular daha gerçekçi seçilmeli artık. Yok Ramos, yok Di Maria gibi 'isim' saçmalıklarına girilirse gelecek karanlıktır...
Ziyech direkt gonderilmeli. 12 yabancıya düşüyoruz. Mertens ilk 11 olmamalı. İcardinin yerini alacak baskın bir forvet daha alinmali. Bunları yapmayip Üstüne birde barışı gonderirlerse lig bile gider Avrupa'yı gectim

Yeni sezonda şampiyonlar ligi formati nasil olacak.

Grupta kac takim var

Grup yok. 32 takımlı tek puan tablosu AMA herkes herkesle oynamıyor. Takımlar 4 torbaya ayrılıyor. Herkes kendi torbası da dahil her torbadan 2'şer takımla birer maç yapıyor. Toplam 8 maçta alınan puanlarla herkes o tek puan tablosunda sıralanıyor. İlk 8 direkt üst tura çıkıyor. 25-32 direkt eleniyor. 9-16 ve 17-24 takımları arasında 2 maçlı play-off turu tarzı bir şey oynanıyor. Kaybedenler Avrupa'dan eleniyor. Avrupa Ligi'ne düşme diye bir şey yok.

Ziyech direkt gonderilmeli. 12 yabancıya düşüyoruz. Mertens ilk 11 olmamalı. İcardinin yerini alacak baskın bir forvet daha alinmali. Bunları yapmayip Üstüne birde barışı gonderirlerse lig bile gider Avrupa'yı gectim
İlle gönderilsin demem. Oynama niyetini, fiziksel verilerini filan dikkate alarak hoca verecektir kararı.

Mertens' in kalması konusunda olumsuz olduğumu kendi başlığında belirtmiştim; adam futbolu bırakmaya kendini hazırlamış, belli ki son sezonun tadını çıkarmak için kasıyordu, seneye benzer performans veremeyeceği garanti gibi bir şey. Başka 10 numara alıp Mertens' i yedekte tutmak yerine, hem tek, hem çift santrfor oynayabilecek birinin alınmasını tercih ederim. Mertens kalacak diye İcardi' nin yedeği yerli olsun diyenler var. İcardi' nin yokluğunda içini rahat ettirebilecek yerli oyuncu mu var ki alasın?..

CL ye giderken ki elemelerde gidiliyor eskisi gibi ama CL de elendigin zaman bitiyor aşagıya iniş yok.
Grup yok. 32 takımlı tek puan tablosu AMA herkes herkesle oynamıyor. Takımlar 4 torbaya ayrılıyor. Herkes kendi torbası da dahil her torbadan 2'şer takımla birer maç yapıyor. Toplam 8 maçta alınan puanlarla herkes o tek puan tablosunda sıralanıyor. İlk 8 direkt üst tura çıkıyor. 25-32 direkt eleniyor. 9-16 ve 17-24 takımları arasında 2 maçlı play-off turu tarzı bir şey oynanıyor. Kaybedenler Avrupa'dan eleniyor. Avrupa Ligi'ne düşme diye bir şey yok.
sıçmık gibi 1 sistem.

kimin aklına gelmiş acaba

sıçmık gibi 1 sistem.

kimin aklına gelmiş acaba
Maç sayısını arttırıp parayı da arttırdılar güya bu real , barça , city vs buyuklerin şikayetine ve avrupa süper liginin karşıtı olarak. Ama anlatılana göre leş bir şey olacağını çagrıstırıyor bir hayli. Örnegin şöyle Bir mallık var mesela ; real bolognaya 5 attı , işte bayernde 4 -2 yendi aynı puandalar ama gol averajla daha çok gol attıgından real önde oluyor saçmalığa bak. Bu şekil bir şeyle biri elenebilecek yani.

Şampiyonlar ligi yeni format gayet güzel grup aşamasında aynı ülke takımları birbiriyle eşleşebiliyor tüm Avrupa liglerinin formatı aynı olması iyi oldu bizim ligden birinin konferans ligini alma ihtimali epey düşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt